-----2010 KASIM hamişleri----

sorduk noldu be cnm
sadece doktorumuzun gülüşünü gördük okadar hehe:)))

ay sorma cnm dün kafayı bozdum dedim eşime gitsekmi nee diye

sonra bir baktım şurda ne kaldı şubata dedimm oturdum aşağıı

en sonn ben öğrenicem cinsiyeti sanırım nerdeyse doğucak benimki hala cinsiyeti belirsiz

ayy sinirlerdeyimm:))):1:

bu kadar bekledin barim biraz daha bekle birşey kalmadı ben şubat 7 de gidicem yine...:)))
bu arada kıza çokta bel bağlamayın erkek derse doktor benim gibi dumur olursun...:))))))

:10:

:52::52::52::52::52:canımmmmmmm gozun ayın saglıcakla gelsın erkekın coook sevındım ogrenmıs olmana:55:
benımde kontrol cumaydı dayanamadım aradım demın persembeye aldırdım umarım bende ogrenırımmmm:16::16:

sağolasın şekerim....kız istiyordum ama kısmetim erkekmiş ama alıştık birbirimize hemen....:)))
herşeyi öğrenince insan öyle rahatlıyor ki iyi yaptın erkene almakla......

Bugün bir sessizlik var hiç alışık değilim bu duruma..

Bir de ben arzumu çok merak ettim, dün ya da bugün dra gitmiş olması lazım, inş güzel haberler verir bize :26:

umarım kötü birşey olmamıştır sadece dinleniyordur.....

Son düzenleme:
slm kıslar iyi öğrenmişsiniz cinsiyetleri oh ne güzel 7.sinde gitcek olanda var doktor bana söylememişti 11 ocakta gittiğimde 1 ay sonra gel dedi 10 şubatta gitcem işte off ya en geç benmi gidip öğrencem yokmu benden gerisi

slm kıslar iyi öğrenmişsiniz cinsiyetleri oh ne güzel 7.sinde gitcek olanda var doktor bana söylememişti 11 ocakta gittiğimde 1 ay sonra gel dedi 10 şubatta gitcem işte off ya en geç benmi gidip öğrencem yokmu benden gerisi

şeymayı kimse geçemez canım meraklanma sen......:52::52::52:
ben 7 sinde tekrar gidicem cinsiyetini söyledi ama bir daha gel bakalım dedi yine kontrol amaçlı...

senden daha gec ogrencek olan ben varım canım bende 11 subatta gıtcem doktora ama ben cok meraklı degılım ya herseyı zamanında yasamak gerekır dıye dusunuyorum ne fark eder ha bugun ogrenmısım ha 11 subatta ılk cocogum zaten allah elı ayagı duzgun hayırlı cocuklar nasıp etsın. eskıler nasıl 9 ay beklıyormıs cınsıyetını bılmeden

senden daha gec ogrencek olan ben varım canım bende 11 subatta gıtcem doktora ama ben cok meraklı degılım ya herseyı zamanında yasamak gerekır dıye dusunuyorum ne fark eder ha bugun ogrenmısım ha 11 subatta ılk cocogum zaten allah elı ayagı duzgun hayırlı cocuklar nasıp etsın. eskıler nasıl 9 ay beklıyormıs cınsıyetını bılmeden

harbiden ya ultrason olmasaydı netcektik biz :26:

senden daha gecte ben ögrenicem heralde, 12 subatta gidicem kontrole ama o günde belli olmaz daha cünkü gittigimde 11 haftalık olucak

ben cinsiyet konusuna hiç takılmıyordum önceden ama herkes o kadar bahsetti ki ben de kaptırdım kendimi:) gülüyorum kendi halime.. Allah hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin hepimize.. artık konuşmıcam cinsiyet hakkında.hamile kalmak bile çok zordu benim için. Şükürler olsun Allah yaşattı bana bu mutluluğu tadını çıkarcam sadece...

cevremde o kadar hamıle kalmak ıcın ugrasan ınsanlar varkı allahımıza sukurler olsun tedavısız dogal yolla hamıle kaldık allahımız cok bekletmeden bıze yasattı bu duyguyu daha ne ısteyelım allah hayırlısını versın belkı 2. cocuk olsaydı daha cok merak ederdım ama sımdı ıkısıde yok. bıde ılk zamanda eger doktorun cok ıyı degılse tam anlamıyorsa cok cınsıyet karısıyor tanıdıklarımda cok oldu kız dedıler 3. ayda kız dıye heveslendıler sonra obur ay erkek cıktı o yzuden gec olsun temız olsun kızlar hem surda subata ne kalmış

benimde kesin değil canım erkek dedi doktor ama 11 haftalıktım ozaman kesin değil demişti simdi 16 haftada gel bakalım dedi ee bende haliyle merak ediyorum gerci erkek deyince tahminlerinde pek yanılmıyolar ama genede kesin olmayınca bende merak ediyorum

Kızlar bugün dörtlü test için randevum vardı doktorla gittik testimizi yaptık, bebeğin cinsiyeti için kesin erkek dedi, pipişi de gördük :) Fetal anamoli,tarama usg için radyolojiden de 1 ay sonraya gün aldık.(Bebeğin iç organlarının gelişimine bakacalarmış)
Fakat canımı sıkan bi durum var, eşi biraz aşağıdaymış plesenta previa denilen şey..Çok kapatmıyormuş da rahim ağzını ileri ki aylarda göbek büyüdükçe yukarı çıkabilirmiş . Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazmışım galiba.Cinsel birliktelik olmasın dedi zaten yok, yapmıyoruz dedim bende.Vajinal muayene yapılmayacak dedi, ağır kaldırma yorulma dedi. Bakalım artık , oğluş biraz yorcak bizi heralde ama onun sağlıklı olması :nazar:tek teselli..

merhaba arkadaşlar.ben de 9.haftadayım.bulantım falan olmuyor. bazen hamiş olduğumu da unutuyorum.folik asit içmeyi hiç sevmiyorum.midemi kaynatıyor.

Kızlar bugün dörtlü test için randevum vardı doktorla gittik testimizi yaptık, bebeğin cinsiyeti için kesin erkek dedi, pipişi de gördük :) Fetal anamoli,tarama usg için radyolojiden de 1 ay sonraya gün aldık.(Bebeğin iç organlarının gelişimine bakacalarmış)
Fakat canımı sıkan bi durum var, eşi biraz aşağıdaymış plesenta previa denilen şey..Çok kapatmıyormuş da rahim ağzını ileri ki aylarda göbek büyüdükçe yukarı çıkabilirmiş . Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazmışım galiba.Cinsel birliktelik olmasın dedi zaten yok, yapmıyoruz dedim bende.Vajinal muayene yapılmayacak dedi, ağır kaldırma yorulma dedi. Bakalım artık , oğluş biraz yorcak bizi heralde ama onun sağlıklı olması :nazar:tek teselli..

hayırlı olsuunnnnn :) ee çin takvimi ne demişti :)

Back