-----2010 KASIM hamişleri----

turkuaz ve togi-eylül
hayırlı olsun kıslar...

ama bende bebeğimi özledim
5 subatta gidicem görmeye

oğlum büyüdün mü sen!!!

canım ya benimde aynı dün doktordaydım sadece ikili sonucuna baktı cinsiyet ne zman dedim 16 -18 hafta da gel dedi bende 11 subata gün aldım inşlaah belli olur.....:95::95:

inş cnmm..

benim eşiminde içine kız doğuyormuş bakalım görces o rüyasında kız bebek bile almış kucağına:)

ooooooo maşş.. maş.... cnmmm erkeklerden kızları göremiyorus bu nedir yaa:)))))))))))

aman nazr değmesin cnm sağlıkla gelsinler

hamile olduguna inanamıyorum neden haber vermedin canım beni hatırladın mı coooook sevindim allah tamamına erdirsin inş canım yaa önünde uzun bir yol var hayırlısıyla gelsin bebeişin canım

abrelcim cnm ben birilerine haber verdim ama kime kime verdim hatırlamıyorum bilee cnmm

sağol tşkr ederim

çok mutluyummm

seninde az kalmış sağlıkla gelsin bebeğin inş...

Gebelikte anne karnı ne zaman büyür? Anne karnının ortaya çıkması hangi hafta, hangi ayda olur?

Gebelikte dışarıdan bakıldığı zaman karnın büyümesi için en erken 16. hafta civarına gelinmesi gerekir. Gebelikte 16. haftada ancak çıplakken karnın büyüdüğü gözlemlenebilir. Giyinik durumunda ise gebenin büyüyen karnını 20. hafta civarında dışardan fark edebilirsiniz.

Son düzenleme:
bi herif daha!enemm bu nee yaa doğum fotoları koyarken her yer maviş maviş... hayırlı olsun turkuazm

haberler ii olsun da cinsiyet öğrenilir Allahın izniyle. çok sevindim :))

Ne güsel cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış. Gözünüz aydın kızlar. Bizde 13+3 olduk ikili testimizi yaptık ense kalınlığımız 1,7 sonucumuz ii çıktı çok şükür. Cinsiyetini sölemedi doktorum merak edin biraz bi dahakine söylücem dedi gülerek anladı heralde bişiler. Sağlıklı olsunlarda.....
Ense ölçümünde brz zorladı bizi bebişim. Uyurken yakaladık tatlı uykusundan uyanamadı yavrum doktorda ölçüm yapamadı tabi. Çikolata ye birazdan bi daha bakalım dedi. Çikolatamı yedim. Nasıl hareketlenmiş bebem. Kıpır kıpırdı inanamadık eşimle. Ne güzel bi duygu ya ultrason boyunca yüzümdeki garip gülümseme eksik olmadı ...

o gülümseme hiç gitmiyor onu izlerken...benim bebişinde ense kalınlığı 1.7 çıktı iyi dedi ama zaten burun kemiğinide gördük.....bugun kan verdim 3 güne çıkar dediler bakalım hayırlısı.....şubatın 5 veya 7 sinde tekrardan gidicem kontrole....

turkuaz ve togi eylül hayrlı olsun kızlar
benim de kontrolüm yarın
artık meraktan çatlıcam yaaa

13+3 demiştin dün,
bakıyorum da aceleci seninki,
çabucak büyüyüp gelecek maşallah

sen öyle erken öğrenmişsin ki, cinsiyeti heveslendirdin beni.

doktor 3. ayda bunları bunları görmemiz gerek dedi bende başka birşey görmüyor musunuz dedim o en sona dedi çıkıntıyı gördü....
prensipli bi doktorun yoksa şeyma gibi sor sende doktoruna......:))))

doktor 3. ayda bunları bunları görmemiz gerek dedi bende başka birşey görmüyor musunuz dedim o en sona dedi çıkıntıyı gördü....

Şeymanın sadece dru değil kendi de prensipli,
ben şimdiye on kere gitmiştim başka dra

tatlım allah analı babalı büyütsün cok üzülmüş sana cok dua etmiştim aman bebişin var artık haber eetmesende sen mutluolmana cok sevindim allah tamamına erdirsin bir sıkıntın soru felan olursa özelime mesaj atarsın öptümm kocaman seniide bebeginide

doktoru değişiyoruz sanırım.. yeni bir karar aldık ama eğer uygularsak yeni doktorumun prensipli bilemeyeceğim. ama esksi hayatta %90 emin olmadan söylemezdi eminim.

dün öğlen bi yemek yedim...
öğüre böğüre bi hal oldum...
akşamda yiyemedim...

8.haftada göbeği çıkan birine nazar ettiler sanırım...
3 gündür canım yemek yemeyi istemiyor

2.trimester problemlerin en az olduğu dönem olmalıydı...
benim 3 ayım normaldi
mide ekşimesi yemek yememe isteği yeni yeni ortaya cıktı...

bakalım hamilelik yolculuğunda bizi daha neler bekliyor???:44:

sorduk noldu be cnm
sadece doktorumuzun gülüşünü gördük okadar hehe:)))

Şeymanın sadece dru değil kendi de prensipli,
ben şimdiye on kere gitmiştim başka dra

ay sorma cnm dün kafayı bozdum dedim eşime gitsekmi nee diye

sonra bir baktım şurda ne kaldı şubata dedimm oturdum aşağıı

en sonn ben öğrenicem cinsiyeti sanırım nerdeyse doğucak benimki hala cinsiyeti belirsiz

ayy sinirlerdeyimm:)))

amin cnm bnm allahrazıolsun sağolasınnn
beni bulup yazdın çok tşkr ederimm
sanada rabbim hayırlı doğumlar nasip etsinn..

canımmmmmmm gozun ayın saglıcakla gelsın erkekın coook sevındım ogrenmıs olmana
benımde kontrol cumaydı dayanamadım aradım demın persembeye aldırdım umarım bende ogrenırımmmm

bugun devlet(dogum) hastanesıne gıttım tahlıl yaptırmak ıcın heryer hamıle doluydu hıc bukadar hamıleyı bırarada gormemıstım
yarın dogum yapacaklar vardı masallah kocaman karınlarıyla zorlana zorlana dr pesınde kosuyolardı Allah butun hamılelerın yardımcısı olsun

Bugün bir sessizlik var hiç alışık değilim bu duruma..

Bir de ben arzumu çok merak ettim, dün ya da bugün dra gitmiş olması lazım, inş güzel haberler verir bize :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…