Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya benimde aynı dün doktordaydım sadece ikili sonucuna baktı cinsiyet ne zman dedim16 -18 hafta da gel dedi bende 11 subata gün aldım inşlaah belli olur.....
:95::95:
slm kızlar inşallah herkes iyidir tabi bebişlerde bizde iyiyiz ama şu cinsiyet olayını çok merak ediyorum.
Dün akşam eşim resmen itiraf etti benim için farketmez ama bence kızımız olcak içime öyle doğuyor dedi bende inşaallah dedi.
ama bütün çok erkek bebiş haberi aldık kızlarımızı korumak zor olacak galiba bir filmde vardıya köye civciv geliyordu herkesibki horoz çıkıyor bir adamınki tavuktu onuda kucağından indirmiyordu
latife olsun gülelim diye yazdım yoksa hayırlısı tabikide
evt kızlar bir erkek daha geliyooooooooorrrrrrrrrrrr
herşeyini gördük elleri ayakları süperdi çok hareketliydi doktor yandınız dedi....:))))
ense kalınlığı 1.7 iyi dedi ama eşimin yaşıdan dolayı kan testini yapalım dedi onuda yapıcaz işte...
herşey iyi güzel sağlıklı ayın 5 deyine gidicem cinsiyetini daha iyi görebilmek için 13+3 olarak göründü bebişim....ağlamamak için kendimi zor tuttum ama hayırlı ve sağlıklısı önemli olan kendimi çok kaptırmışım kıza.....
hamile olduguna inanamıyorum neden haber vermedin canım beni hatırladın mı coooook sevindim allah tamamına erdirsin inş canım yaa önünde uzun bir yol var hayırlısıyla gelsin bebeişin canım
bi herif daha!enemm bu nee yaa doğum fotoları koyarken her yer maviş maviş... hayırlı olsun turkuazmevt kızlar bir erkek daha geliyooooooooorrrrrrrrrrrr
herşeyini gördük elleri ayakları süperdi çok hareketliydi doktor yandınız dedi....:))))
ense kalınlığı 1.7 iyi dedi ama eşimin yaşıdan dolayı kan testini yapalım dedi onuda yapıcaz işte...
herşey iyi güzel sağlıklı ayın 5 deyine gidicem cinsiyetini daha iyi görebilmek için 13+3 olarak göründü bebişim....ağlamamak için kendimi zor tuttum ama hayırlı ve sağlıklısı önemli olan kendimi çok kaptırmışım kıza.....
kızlarrrr;
iyi akşamlar hepinize;
biz de dr a gittik.11+4 düz bugün..
bebeğim çok hareketliydi..
elleriyle yüzünü kapattı:)
herşey yolunda çok şükür..
bacaklarını hep açık tuttu
amaaa cinsiyet için erken dedidr.
5 şubatta diğer dr.da kontrolüm var.
çok şükür sağlıklı..
bu arada sizlerinde dr a gidenleri okudum. çok sevindim
ne güzel hepimiz mutluyuzzzz![]()
o gülümseme hiç gitmiyor onu izlerken...benim bebişinde ense kalınlığı 1.7 çıktı iyi dedi ama zaten burun kemiğinide gördük.....bugun kan verdim 3 güne çıkar dediler bakalım hayırlısı.....şubatın 5 veya 7 sinde tekrardan gidicem kontrole....![]()
13+3 demiştin dün,
bakıyorum da aceleci seninki,
çabucak büyüyüp gelecek maşallah![]()
ayyy hakkaten öyle demişim yaaa 12+3 yazacaktım heyecandan yazacağımı şaşırmışım yaaa....![]()
ayyy hakkaten öyle demişim yaaa 12+3 yazacaktım heyecandan yazacağımı şaşırmışım yaaa....![]()
sen öyle erken öğrenmişsin ki, cinsiyeti heveslendirdin beni.![]()
doktor 3. ayda bunları bunları görmemiz gerek dedi bende başka birşey görmüyor musunuz dedim o en sona dedi çıkıntıyı gördü....![]()
prensipli bi doktorun yoksa şeyma gibi sor sende doktoruna......:))))
tatlım allah analı babalı büyütsün cok üzülmüş sana cok dua etmiştim aman bebişin var artık haber eetmesende sen mutluolmana cok sevindim allah tamamına erdirsin bir sıkıntın soru felan olursa özelime mesaj atarsın öptümm kocaman seniide bebeginideinş cnmm..
benim eşiminde içine kız doğuyormuş bakalım görces o rüyasında kız bebek bile almış kucağına:)
ooooooo maşş.. maş.... cnmmm erkeklerden kızları göremiyorus bu nedir yaa:)))))))))))
aman nazr değmesin cnm sağlıkla gelsinler
abrelcim cnm ben birilerine haber verdim ama kime kime verdim hatırlamıyorum bilee cnmm
sağol tşkr ederim
çok mutluyummm
seninde az kalmış sağlıkla gelsin bebeğin inş...
![]()
doktor 3. ayda bunları bunları görmemiz gerek dedi bende başka birşey görmüyor musunuz dedim o en sona dedi çıkıntıyı gördü....![]()
Şeymanın sadece dru değil kendi de prensipli,
ben şimdiye on kere gitmiştim başka dra![]()
tatlım allah analı babalı büyütsün cok üzülmüş sana cok dua etmiştim aman bebişin var artık haber eetmesende sen mutluolmana cok sevindim allah tamamına erdirsin bir sıkıntın soru felan olursa özelime mesaj atarsın öptümm kocaman seniide bebeginide
evt kızlar bir erkek daha geliyooooooooorrrrrrrrrrrr
bugun devlet(dogum) hastanesıne gıttım tahlıl yaptırmak ıcın heryer hamıle doluydu hıc bukadar hamıleyı bırarada gormemıstım
yarın dogum yapacaklar vardı masallah kocaman karınlarıyla zorlana zorlana dr pesınde kosuyolardı Allah butun hamılelerın yardımcısı olsun![]()