Allah iyiliğini versin , iyi noktaya değinmişsin..İkizlere dörtlü test :))
İyi olur hakkatenne gülüon yaaa
kıs kıtlığı var
iki tane birden gelse hiç fana olmasss
Ben kendimi yırtsam bu resimdekini yapamamannem kanıma girdi
kendi bebene el emeği bişi yap da giydir dedi
bende mavi ip aldım
yelek yapim dedim. çok anlamam ama yapıcam oğlumaaaa
Eki Görüntüle 132126
denge meselesi kızlar erkekler genelde kendinden yasca küçük kızları sececekleri için bu senenin kızları büyüyünce bu senenin kızlarını secmez tabi istisnalar hairç kim bilir bir kac yıl sonra kız senesi, olcak ve anneler kıza gebe kalmıs olcak işte kızcelerden biri belkide bizim gelinlerimiz olacak doganın dengesi bu kızlar
benım annem degıl esım dıyor ve hemen hemen hergun ,kendı ceyızınde bıle yaptıgın hıc bısı yok dıyoannem kanıma girdi
bende mavi ip aldım
Eki Görüntüle 132126
walla bnde 10 tane fln yelek olmuştur :)annem kanıma girdi
bende mavi ip aldım
Eki Görüntüle 132126
evt kızlar bir erkek daha geliyooooooooorrrrrrrrrrrr
herşeyini gördük elleri ayakları süperdi çok hareketliydi doktor yandınız dedi....:))))
ense kalınlığı 1.7 iyi dedi ama eşimin yaşıdan dolayı kan testini yapalım dedi onuda yapıcaz işte...
herşey iyi güzel sağlıklı ayın 5 deyine gidicem cinsiyetini daha iyi görebilmek için 13+3 olarak göründü bebişim....ağlamamak için kendimi zor tuttum ama hayırlı ve sağlıklısı önemli olan kendimi çok kaptırmışım kıza.....
Senin yaşın kaç, eşinin yaşı kaç ? Neden soruyorum çünkü benimle eşim arasında da yaş farkı var bende yarın gideceğim doktora, eğer yapılması gerekiyorsa bizde söyleyelim babamızın yaşı büyük diye :))
canım benm yaşım 25 eşimin yaşı 35 doktor ultrasonda herşey iyi güzel dedi ama eş 30 üstünde olduğu için kan testi yapalım dedi.....
Hayırlı olsun bakalım erkek bebeğin, bana da geçen muayenede erkek dedi yarın bakalım değişmemişse halabizde de yaş farkı 12 , kadın bize bişi demiyo ama kan testi yapıyor ense kalınlığıyla beraber...
Bir erkek dahaevt kızlar bir erkek daha geliyooooooooorrrrrrrrrrrr
herşeyini gördük elleri ayakları süperdi çok hareketliydi doktor yandınız dedi....:))))
ense kalınlığı 1.7 iyi dedi ama eşimin yaşıdan dolayı kan testini yapalım dedi onuda yapıcaz işte...
herşey iyi güzel sağlıklı ayın 5 deyine gidicem cinsiyetini daha iyi görebilmek için 13+3 olarak göründü bebişim....ağlamamak için kendimi zor tuttum ama hayırlı ve sağlıklısı önemli olan kendimi çok kaptırmışım kıza.....
o bahsettiğiniz çizgi bendede var
annem bana hamileykende varmış
dikkatli bakın merak edenler keramosun profil avatarında görebilirsiniz o kahve dikey çizgiyi:)
kızlarrrr;
iyi akşamlar hepinize;
biz de dr a gittik.11+4 düz bugün..
bebeğim çok hareketliydi..
elleriyle yüzünü kapattı:)
herşey yolunda çok şükür..
bacaklarını hep açık tuttu
amaaa cinsiyet için erken dedidr.
5 şubatta diğer dr.da kontrolüm var.
çok şükür sağlıklı..
bu arada sizlerinde dr a gidenleri okudum. çok sevindim
ne güzel hepimiz mutluyuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?