ben hala folıc kullanıyorummmeleviti sağlık ocağıda vermişti bana ama doktoruma sormadan kullanmayayım dedim... bakalım bi akşam olsa...:))))
gecen hafta benım 13 cıktı ...arada hep bakılcakmı kana ??
aahahhhahaha bı dk ya bugun salıymısssssssssss
ınanmıyorum noldu bana benım kontrolum cumaaaa ve ben bugun persembe sanıyorumben ıyı degılım sanırım
aahahhhahaha bı dk ya bugun salıymısssssssssss
ınanmıyorum noldu bana benım kontrolum cumaaaa ve ben bugun persembe sanıyorumben ıyı degılım sanırım
tabı tabı nası gecıyooooooo kafayı sıyırcamolsun canım heyecandandır o.....
cumaya da birşey kalmadı şunun şurasında hemen geçiyor zaman......
eheheh sıyırdım ben artık tatlım :92::92:bende diyorum bizim gem le kontrolumuz ayni gundu acaba gununu mu degistirdi
Benim de kontrol yarın ..Bakalım dörtlü testimi yapacak bir de geçen günkü rahatsızlıktan dolayı da muayene edecek ne durumda olduğuna bakacak :inşallah ilaçlar iyi gelmiştir ve her şey yolundadır
Benim de kontrol yarın ..Bakalım dörtlü testimi yapacak bir de geçen günkü rahatsızlıktan dolayı da muayene edecek ne durumda olduğuna bakacak :inşallah ilaçlar iyi gelmiştir ve her şey yolundadır
Kızlar benim ikili test iyi olduğu için doktor üçlüye gerek yok, ileri teknoloji dörtlü test varmış onu yapıcam dedi, ee kızlar ben cumartesi hayırlısıyla 5.ayıma giriyorum
2 lü 3 lü ee bir de 4 lü mü varmış?
ooooow sen daha tecrubelı anne adayısın bızdennnn hıc dıkkat etmemıstım
Kızlar benim ikili test iyi olduğu için doktor üçlüye gerek yok, ileri teknoloji dörtlü test varmış onu yapıcam dedi, ee kızlar ben cumartesi hayırlısıyla 5.ayıma giriyorum
Benim doktorum kan sonucum iyi çıkarsa diğer testleri yapmaya gerek olmadığını söyledi :26:Kızlar benim ikili test iyi olduğu için doktor üçlüye gerek yok, ileri teknoloji dörtlü test varmış onu yapıcam dedi, ee kızlar ben cumartesi hayırlısıyla 5.ayıma giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?