bugun doktora gidecek olanlarımız bayaga var maşallah....ahh bi akşam olsa....:)
hayırlısıyla inş hiçbir şey çıkmaz sende güzel haberler verirsin bizlere inş....:)))
Canım senin randevun yarın değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun doktora gidecek olanlarımız bayaga var maşallah....ahh bi akşam olsa....:)
hayırlısıyla inş hiçbir şey çıkmaz sende güzel haberler verirsin bizlere inş....:)))
evet evet bende hic kilo almak istemiyorum bide benim tüp blebekle oldugu icin zaten ilaclardan dolayı falan baya kilo almıstım bide hamilelik kilosu alırsam bunalıma girerim zaten takıntılıyım kiloya karsı insallah fazla almamaya calısacagım. Tatlı cok severim tatlıda yemiyorum meyve yiyorum onun yerine.
Bisey daha sorayım naciyecim ikili test te nelere bakılıyo ult. ölcüm ve kan testlerimi yapılıyo. Sen özelemi yaptırdın eksta ücret alıyorlarmı?
77son atamadan önce şansım yok
son atamada belki..
İktisat iibfnin kralı olmuş bu klavuzda, süper valla..
Bence her yeri yazma, pişman olmayacağın yerleri yaz,
mayısa ne kaldı şurda maliye gelir gib gelir..
Hele 90 üstüyse puanın pişman olma sonra. İyi düşün..
hemde nasııııııllll bıde saat 5 te butun gun uyuyım barı bekle bekle gecmıyo vakıtHeyecan doruktadır eminim
Bakalım napıyor senin yaramaz![]()
canım sende mi 12 haftalıksın anlatsnaa hala bulantın filan var mı? göbüşin çıktı mı?:89:
Canım senin randevun yarın değil mi?
90 üstü olsam iktisatla krallaştığım yetmez puanımla da krallaşırım.. 83 küsür canım... bende son iki atamada maliyeye gidebileceğimi düşündüğüm için korkuyorum ama yazdım valla... bakalım inş.. en çok istediğim hayırlısı ile olur... senin puan da kötü diil mutlaka bir yer olacaktır bebeğini de büyütmüş olursun o zamana artık kısmetse.
Malum sitede okuyorum da 90 küsürle ünv tapu falan yazmaya kalkıyorlar, mayısta kafalarını taşlara vuracaklar..
Bu atama olmazsa mayısa kalırsın, mayısta büyük ihtimal oluri kuruma başlayana kadar doğum izni zamanı gelir, ohh mis gibi, allah gönlüne göre versin canım, bebişlerimiz bize şans getirecek ben inanıyorum![]()
hemde nasııııııllll bıde saat 5 te butun gun uyuyım barı bekle bekle gecmıyo vakıt
benım hıcbır sıkayetım yok emınımkı badem sekerımde ıyı ama cınsıyet solıcekmı cooook merak edıyorummmm![]()
Ay sonu işlemleriniz yok mu sizin çabuk geçmesi lazım vaktinbenim bulantım 9. haftada kesmişti ama tekrar bu aralar bulantım olmaya başladı ama hiç kusmadım çok şükür.....göbişimde çıktı ama henüz kilo almadım...:)![]()
yok canım benim randevum akşam 6,30 da heyecan dorukta bekliyorum zaman geçmiyor.....![]()
Nasip artık, kurum önemli değil diyorsan çok da problem değil.ben de yazıyorum canım üniversite ve tapu! 90 küsürlüler kadar olmasa da benim de çok akıl karı değil yazmam ama, benim için kurumdan çok şehir önemli. eşimde memur yanıma gelene kadar uzaklarda ayrı gayrı olmaktansa yakın illerde olmak istiyorum... mayıs atamasına kalırsam daha ii yert olcak belki de ama kısmetten ötesi olmuyor valla bilmiyorum aklım çok kaırşık.
yok canım ben öyle beyanname işleri ile uğraşan muhasebecilerden değilim......
burda iş oldukça işim oluyor şuanda boşum geçmiyor zaman......
test sonuçlarıma baktım netten kan değerimde düşüş olmuş
troit daha çıkmadı offf inş bebeğim iyidir.....![]()
kanın kac sekerım :44:
canım ıkılı teste bebısın ense kalınlıgını olcuyor zaten anlamıyorsun olcerken sen bıde senden kan alıyorlar ona gore doktor zaten sana soyluyor ense kalınlıgını hemen soyluyor ıyı kotu dıye ama kan tahlılı yaptırdıgın yere gore degısıyor cıkma suresı ben prsbe yaptrdım pztsı cıktı sonuclarım doktor ıkı testıde karsılastırıp sana soyluyor zaten. Ben ozel muayeneye gıdıyorum cnm benım doktorum prof ama benım ozel saglık sıgortam var ben %20 sını oduyorum tahlıllerım bırunı laboratuarda yapılıyor %20 sıne 24 tl odedım ıkılı test ıcın.normalde ıkılı test fıyatları nekdr bılmıyorum
kan değerim 10.7
troitte birşey çıkmadı
demir eksikliği var
doktor kadar bilgi edindim zaten bu hamilelikte....:))))
Bu akşam dr elevit ve demir başlar düzelir endişenme..
kan değerim 10.7
troitte birşey çıkmadı
demir eksikliği var
doktor kadar bilgi edindim zaten bu hamilelikte....:))))
Benim bulantılarım devam ettiği için demir başlamadı, bulantıları arttırıyormuş.eleviti sağlık ocağıda vermişti bana ama doktoruma sormadan kullanmayayım dedim... bakalım bi akşam olsa...:))))