-----2010 KASIM hamişleri----

artık öyle yapacam ne yapalım sabredemiyourm çünkü:)rüyalarıma giriyor sürekli mavi elbiseler alıyorum erkek çocuğu kucağımda.hayırlısı bakalım.

tercih bile yaptım da endişelerim var pur beklemek yada tercih yapmak konusunda... puanıma yazık etmiş olmak istemiyorum. sen ne mezunusun?

Mayısta daha iyi kadro geleceği kesin de işte beklemek sıkıntı..

Benim puanım düşük, tercih yapamayacağım. Uluslararası İlişkiler mezunuyum. 3 ve 4. atamaları bekleyeceğim bir ihtimal hani diye

Sen ne mezunusun?

canım ya benimde aynı dün doktordaydım sadece ikili sonucuna baktı cinsiyet ne zman dedim 16 -18 hafta da gel dedi bende 11 subata gün aldım inşlaah belli olur.....:95::95:

iktisat mezunuyum.. size az kadro vermişler bir de ya... kurumlar da çok sıkıntılı... eğer sorun değilse puanın kaç?

canım ya benimde aynı dün doktordaydım sadece ikili sonucuna baktı cinsiyet ne zman dedim 16 -18 hafta da gel dedi bende 11 subata gün aldım inşlaah belli olur.....:95::95:

gunaydın kızlarrrr arkadasım senınle aynı gun doktora gıtcez aynı gun ogrencez bebıslerımızın cınsıyetını bende 11. haftada gıttım ıkılı test yapıldı doktor 16. haftadan once prensıp olarak ben soylemıyorum dedı bende cok ısrar etmedım zaten ılk cocogum bıde doktorda sıra beklerken bır kadın cok kotu aglıyordu cocugu olmuyormus dedım mıllet cırpınıyo bebek ıcın bızde cınsıyet dıye yırtınıyoz ne fark eder ılk cocuk allah hayırlısını versın. bende senın gıbı sımdı 11 subatı beklıyorum

iktisat mezunuyum.. size az kadro vermişler bir de ya... kurumlar da çok sıkıntılı... eğer sorun değilse puanın kaç?

77 son atamadan önce şansım yok son atamada belki..

İktisat iibfnin kralı olmuş bu klavuzda, süper valla..
Bence her yeri yazma, pişman olmayacağın yerleri yaz,
mayısa ne kaldı şurda maliye gelir gib gelir..
Hele 90 üstüyse puanın pişman olma sonra. İyi düşün..

Arkadasım bende 12 subatta gidicem kontrole 11. haftaya denk geliyo heralde 2li test yapıcaktır. Sizin göbeginiz cıktımı? benimki biraz cıkmıs öyle diyolarda daha erken gibi geliyo bana, henüz 9 haftalık falanım gerci senin benden daha büyük bebegin

Son düzenleme:
Arkadasım bende 12 subatta gidicem kontrole 11. haftaya denk geliyo heralde 2li test yapıcaktır. Sizin göbeginiz cıktımı? benimki biraz cıkmıs öyle diyolarda daha erken gibi geliyo bana, henüz 9 haftalık falanım

canım ben sımdı 13 haftalıgım ama benım karnım cok cabuk cıktı 8 haftalıkken karnım cıkmıstı normalde karnım hıc yoktu dumduzdu ama sımdı hamıle oldugum bayagı bellı bıde benım hamılelıgımın ılk haftaları rahat gectı kusma falan olmadı ben habıre yedım sonucundada 3,5 kılo aldım 13 haftada o yuzden benım hamıle oldugumu herkes anlıyor bayagıdan berı

12 subatta gidicem o zaman 11 haftalık olucak benimde, sanırım 2li test yapılır. Bende sabahları güzel yiyorum öglenleri düzgün beslenemiyorum aksama karnım ac gidiyorum yiyorum yemek ama sanki kilo veriyorum gibi yada en azından almıyorum cünkü is yerimden ve yemekhaneden tiksindim midemi cok bulandırıyo.Kusma bendede olmadı hic. Hatta yeni yeni basladı bulantılar.

ewet cnm gıtıtgınde buyuk ıhtımale ıkılı test yapılır ıkılı test cunku 11 ile 14. haftalar arasında yapılıyor, aman ınsallahta almazsın cnm kılo ıyı bırsey degıl cunku ılk haftalarda alınan kılo kendıne alıyosun bebıse degılkı cunku

Devlet hastanesinde cinsiyet söylemezler canım başka bir özel doktora git ve durumunu söyle ben cinsiyetini merak ettiğim için geldim dersen daha sağlıklı olur

evet evet bende hic kilo almak istemiyorum bide benim tüp blebekle oldugu icin zaten ilaclardan dolayı falan baya kilo almıstım bide hamilelik kilosu alırsam bunalıma girerim zaten takıntılıyım kiloya karsı insallah fazla almamaya calısacagım. Tatlı cok severim tatlıda yemiyorum meyve yiyorum onun yerine.

Bisey daha sorayım naciyecim ikili test te nelere bakılıyo ult. ölcüm ve kan testlerimi yapılıyo. Sen özelemi yaptırdın eksta ücret alıyorlarmı?

evet devlet hastanesindeki dr söylemiyorlar 4 aylık olana kadar heralde öyle bisey duymustum. En iyisi özel hastaneye gidiceksin zaten sgk lıysan gayet ucuza muayene olabiliyorsun.

Devlet hastanesinde cinsiyet söylemezler canım başka bir özel doktora git ve durumunu söyle ben cinsiyetini merak ettiğim için geldim dersen daha sağlıklı olur

merhaba kızlar ; epeydir yazamadım 1 haftalık istirahat vermişti doktor... düşük tehlikesi var die
8+6 yım şuan: bugün randevum var umarım herşey yoluna girer hepimiz için ...

merhaba kızlar ; epeydir yazamadım 1 haftalık istirahat vermişti doktor... düşük tehlikesi var die
8+6 yım şuan: bugün randevum var umarım herşey yoluna girer hepimiz için ...

bugun doktora gidecek olanlarımız bayaga var maşallah....ahh bi akşam olsa....:)
hayırlısıyla inş hiçbir şey çıkmaz sende güzel haberler verirsin bizlere inş....:)))

evet ya onu bende merak ediyorum özel hastahanelerde 2li teste ek ücret alıyorlar mı?

bugun doktora gidecek olanlarımız bayaga var maşallah....ahh bi akşam olsa....:)
hayırlısıyla inş hiçbir şey çıkmaz sende güzel haberler verirsin bizlere inş....:)))

canım sende mi 12 haftalıksın anlatsnaa hala bulantın filan var mı? göbüşin çıktı mı?:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…