Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte doktor beyimizin prensipleri yüzünden ben 18 şubata kadar nasıl sabrederim bilemiyorum(
tercih bile yaptım da endişelerim var pur beklemek yada tercih yapmak konusunda... puanıma yazık etmiş olmak istemiyorum. sen ne mezunusun?
ooooo maş... cnm sen kaçıncı haftanda öğrendin kızın olucağını
ben 14+4 üm hala öğrenemedimde 17. haftamda gidicem
------------------EYBU------------------------cnm hayırlı olsun pipili yafrunuzz![]()
Mayısta daha iyi kadro geleceği kesin de işte beklemek sıkıntı..
Benim puanım düşük, tercih yapamayacağım. Uluslararası İlişkiler mezunuyum. 3 ve 4. atamaları bekleyeceğim bir ihtimal hani diye
Sen ne mezunusun?
canım ya benimde aynı dün doktordaydım sadece ikili sonucuna baktı cinsiyet ne zman dedim16 -18 hafta da gel dedi bende 11 subata gün aldım inşlaah belli olur.....
:95::95:
Kızlarrr artık bebeğimi hissediyorum...
Özellikle yattığım yerden kalkarken.....![]()
iktisat mezunuyum.. size az kadro vermişler bir de ya... kurumlar da çok sıkıntılı... eğer sorun değilse puanın kaç?
gunaydın kızlarrrr arkadasım senınle aynı gun doktora gıtcez aynı gun ogrencez bebıslerımızın cınsıyetını bende 11. haftada gıttım ıkılı test yapıldı doktor 16. haftadan once prensıp olarak ben soylemıyorum dedı bende cok ısrar etmedım zaten ılk cocogum bıde doktorda sıra beklerken bır kadın cok kotu aglıyordu cocugu olmuyormus dedım mıllet cırpınıyo bebek ıcın bızde cınsıyet dıye yırtınıyoz ne fark eder ılk cocuk allah hayırlısını versın. bende senın gıbı sımdı 11 subatı beklıyorum
Arkadasım bende 12 subatta gidicem kontrole 11. haftaya denk geliyo heralde 2li test yapıcaktır. Sizin göbeginiz cıktımı? benimki biraz cıkmıs öyle diyolarda daha erken gibi geliyo bana, henüz 9 haftalık falanım
canım ben sımdı 13 haftalıgım ama benım karnım cok cabuk cıktı 8 haftalıkken karnım cıkmıstı normalde karnım hıc yoktu dumduzdu ama sımdı hamıle oldugum bayagı bellı bıde benım hamılelıgımın ılk haftaları rahat gectı kusma falan olmadı ben habıre yedım sonucundada 3,5 kılo aldım 13 haftada o yuzden benım hamıle oldugumu herkes anlıyor bayagıdan berı
12 subatta gidicem o zaman 11 haftalık olucak benimde, sanırım 2li test yapılır. Bende sabahları güzel yiyorum öglenleri düzgün beslenemiyorum aksama karnım ac gidiyorum yiyorum yemek ama sanki kilo veriyorum gibi yada en azından almıyorum cünkü is yerimden ve yemekhaneden tiksindim midemi cok bulandırıyo.Kusma bendede olmadı hic. Hatta yeni yeni basladı bulantılar.
günaydın kızlar sizden bir fikir almak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?bakıyorum bazı arkadaşların 12.-13.haftalarda cinsiyetini anlıyor doktorları benim doktorum 4.5 aylıktan sonra söylüyormuş.ben 15+3 günlüğüm 4.5 aya kadar bekleyemem ben özele doktora gidiyorum acaba bir kereliğine devlet hastanesine gitsem acaba orda söyler mi bana yoksa erken mıfikrinize ihtiyacım var bekliyorum arkadaşlar.
![]()
ewet cnm gıtıtgınde buyuk ıhtımale ıkılı test yapılır ıkılı test cunku 11 ile 14. haftalar arasında yapılıyor, aman ınsallahta almazsın cnm kılo ıyı bırsey degıl cunku ılk haftalarda alınan kılo kendıne alıyosun bebıse degılkı cunku
Devlet hastanesinde cinsiyet söylemezler canım başka bir özel doktora git ve durumunu söyle ben cinsiyetini merak ettiğim için geldim dersen daha sağlıklı olur
merhaba kızlar ; epeydir yazamadım 1 haftalık istirahat vermişti doktor... düşük tehlikesi var die![]()
8+6 yım şuan: bugün randevum var umarım herşey yoluna girer hepimiz için ...
evet evet bende hic kilo almak istemiyorum bide benim tüp blebekle oldugu icin zaten ilaclardan dolayı falan baya kilo almıstım bide hamilelik kilosu alırsam bunalıma girerim zaten takıntılıyım kiloya karsı insallah fazla almamaya calısacagım. Tatlı cok severim tatlıda yemiyorum meyve yiyorum onun yerine.
Bisey daha sorayım naciyecim ikili test te nelere bakılıyo ult. ölcüm ve kan testlerimi yapılıyo. Sen özelemi yaptırdın eksta ücret alıyorlarmı?
bugun doktora gidecek olanlarımız bayaga var maşallah....ahh bi akşam olsa....:)
hayırlısıyla inş hiçbir şey çıkmaz sende güzel haberler verirsin bizlere inş....:)))