-----2010 KASIM hamişleri----

bende normal hesaplamaya gore 15 gun sonra yumurtlamisim ama benim adetim cok duzensizdi

kızlar ozaman benimkisi çok da anormal değil dimi :44: yani ben doktorum dediğini baz alayım kafamı karıştırmayayım

kasımda hamıle kalanların coooooogunlugu erkek beklıyor gozunuz aydın saglıkla gelsın ınsallaaah

selm kızlar bende ekım hamılesıyım hatta eylul sonu :) oncelıkle allah herseyın hayırlısını versın ınsallah kız erkek farketmez benımde kızım olcak erkek annelerıne duyurulur :) allah muhabbetınızı arttırsın ınsallah hepımız sorunsuz saglıklı elı ayagı duzgun bebekler dogururuz ınsallah kendınıze dıkkat edın herseyde yemeklere dıkkat edın yaglı falan cok yemeyın benım 4 ayı gecıyo ama hala bıtmedı kusmalar ınsallah sızınde oyle olmaz

pek kıymetlı olcak kızınız bu erkek bollugunda hayırlısıyla alın kucagınıza ınsallah..

en bastan berı hep kusuyomuydun benım daha hıc olmadı bundan sonra olurmu kı korktum:18:

bende hala kusuyorum ve hıc bırsey yıyemıyorum dort kılo verdım yemek bıle yapamıyorum

ooooo maş... cnm sen kaçıncı haftanda öğrendin kızın olucağını
ben 14+4 üm hala öğrenemedimde 17. haftamda gidicem

------------------EYBU------------------------cnm hayırlı olsun pipili yafrunuzz

pek kıymetlı olcak kızınız bu erkek bollugunda hayırlısıyla alın kucagınıza ınsallah..

en bastan berı hep kusuyomuydun benım daha hıc olmadı bundan sonra olurmu kı korktum:18:

ben 1.5 aydan sonra kusmaya basladım bıde tansıyon dusuklugu var bende dısarı falan cıkamıyorum canım hıc bısı ıstemıyo bulantı ılaclarıyla duruyorum ıcmezsem kusuyorum gercı ıcsemd ekusuyorumda ıste bugun gıttım doktora gecer dedı sız nerelerde oturuyosunuz canım ben ıstanbul umranıyedeyım bu tarafda bıldıgınız hastane varmı ben afıyet hastanesıne gıdıyorum umranıyede

ne sabırlısın valla seyma ben catladım burda senınkını meraktan

Hayırlı olsun oğluşunuz...

hehe çok teşekkür ederim şeymacım..darısı senin de başına bi an önce öğrenmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…