ben bu yumurtlama gunerını hıc aklımda tutamıyordumen son dr dedıkı eger ayın 1 ınde adet olduysan yumurtlama gunun 14-15-16-17(bıkacgun gec olabılır dıye bu sekılde soyledı) si olur..benım satım 2 kasımdı hamıle kaldıgım gun 16 kasım ...sat a gore hesaplarsak arada 14 gun fark oluyo
bende normal hesaplamaya gore 15 gun sonra yumurtlamisim ama benim adetim cok duzensizdi
kasımda hamıle kalanların coooooogunlugu erkek beklıyorkızlar herkese iyi akşamlar..
bugün doktorumuza gittik. 2 li testin sonucunu öğrenmeye..çok şükür bir sorun yok. cinsiyetini de öğrenmek istiyorduk. doktor üstten görünmesi için daha erken ancak vajinal yolla bakarsak görebiliriz dedi. ve baktıkkkk...
sonuç : erkekkkkk :)tahminimiz tuttu. hem hissediyordum hemde rüyamda görmüştüm..Dr. burda bir pipi var dedi :) eşimle ben kocamaaan güldük :) ve hala gülüyoruz Çok şükür..Allahım sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin.(Tüm bebişlerimizin)
bende cuma gıdıcem kontrole ogrenebılırım ınsallah bende delı gıbı erkek ıstıyorummmmmmmevet cogu erkek benımde erkek bızde 12 haftalıgız
yok canim sen kafani hic karistirma doktoruna guven:82:
evet cogu erkek benımde erkek bızde 12 haftalıgız
pek kıymetlı olcak kızınız bu erkek bollugundaselm kızlar bende ekım hamılesıyım hatta eylul sonu :) oncelıkle allah herseyın hayırlısını versın ınsallah kız erkek farketmez benımde kızım olcak erkek annelerıne duyurulur :) allah muhabbetınızı arttırsın ınsallah hepımız sorunsuz saglıklı elı ayagı duzgun bebekler dogururuz ınsallah kendınıze dıkkat edın herseyde yemeklere dıkkat edın yaglı falan cok yemeyın benım 4 ayı gecıyo ama hala bıtmedı kusmalar ınsallah sızınde oyle olmaz
tamam :82:
ne güzel erkenden öğrenmişsin hayırlı olsun :) ben de öğrensem keşke bu hafta :)
selm kızlar bende ekım hamılesıyım hatta eylul sonu :) oncelıkle allah herseyın hayırlısını versın ınsallah kız erkek farketmez benımde kızım olcak erkek annelerıne duyurulur :) allah muhabbetınızı arttırsın ınsallah hepımız sorunsuz saglıklı elı ayagı duzgun bebekler dogururuz ınsallah kendınıze dıkkat edın herseyde yemeklere dıkkat edın yaglı falan cok yemeyın benım 4 ayı gecıyo ama hala bıtmedı kusmalar ınsallah sızınde oyle olmaz
selm kızlar bende ekım hamılesıyım hatta eylul sonu :) oncelıkle allah herseyın hayırlısını versın ınsallah kız erkek farketmez benımde kızım olcak erkek annelerıne duyurulur :) allah muhabbetınızı arttırsın ınsallah hepımız sorunsuz saglıklı elı ayagı duzgun bebekler dogururuz ınsallah kendınıze dıkkat edın herseyde yemeklere dıkkat edın yaglı falan cok yemeyın benım 4 ayı gecıyo ama hala bıtmedı kusmalar ınsallah sızınde oyle olmaz
pek kıymetlı olcak kızınız bu erkek bollugundahayırlısıyla alın kucagınıza ınsallah..
en bastan berı hep kusuyomuydun benım daha hıc olmadı bundan sonra olurmu kı korktum:18:
ne sabırlısın valla seyma ben catladım burda senınkını meraktanooooo maş... cnm sen kaçıncı haftanda öğrendin kızın olucağını
ben 14+4 üm hala öğrenemedimde 17. haftamda gidicem
------------------EYBU------------------------cnm hayırlı olsun pipili yafrunuzz
kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün doktorumuza gittik. 2 li testin sonucunu öğrenmeye..çok şükür bir sorun yok. cinsiyetini de öğrenmek istiyorduk. doktor üstten görünmesi için daha erken ancak vajinal yolla bakarsak görebiliriz dedi. ve baktıkkkk...
sonuç : erkekkkkk :)tahminimiz tuttu. hem hissediyordum hemde rüyamda görmüştüm..Dr. burda bir pipi var dedi :) eşimle ben kocamaaan güldük :) ve hala gülüyoruz Çok şükür..Allahım sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin.(Tüm bebişlerimizin)
Hayırlı olsun oğluşunuz...
ooooo maş... cnm sen kaçıncı haftanda öğrendin kızın olucağını
ben 14+4 üm hala öğrenemedimde 17. haftamda gidicem
------------------EYBU------------------------cnm hayırlı olsun pipili yafrunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?