Sigarayı bırakman bebiş için çok faydalı olmuş
Bundan dolayı bir agresiflikte olabilir, sakıncası yok ise, bunun dışında bir sorununuz var mı eşinle?
7 gün mü, bu ne sabır şeymaaa
BAYANSEYMA arkadasım aslında o kadar doğru sölüyorsunki gercekler can sıkıcı olsada sölediklerinde cok haklısın sanırım ceki düzen vermem gerek böle giderse cok zor günler beni bekliyor olacak bu arada günlük kac saat uyuyursnuzu kızlar
yok canım esimle gayet seviyeli saygılı bir baglılıgımız vardır bizim ama su bir gercek esim yapı olarak soguk bir insan ama ben suan ilgi istiyorum birazcık olsa bu huyundan fergat etse ne olur allah vermesin zaten severek evlendik mevlam baska dert vermesin kimseye
BAYANSEYMA arkadasım aslında o kadar doğru sölüyorsunki gercekler can sıkıcı olsada sölediklerinde cok haklısın sanırım ceki düzen vermem gerek böle giderse cok zor günler beni bekliyor olacak bu arada günlük kac saat uyuyursnuzu kızlar
ay bekliyim cnm ben hamilelik testinde bile sabırla 7 gün beklemiştim:=)))))
ben tam 14 gün bekledim, beklemek zorunda kaldım
iyi akşamlaaarrr nasılsınız? ya bişey aklıma takıldı siz kasımda hamile kaldıysanız nasıl 12-13 haftalık oluyorsunuz? acaba yanlış mı hesaplıyorum ben ama dr um demişti bana haftasını :26:
son adet tarıhınden hesaplanıyor yaay bekliyim cnm ben hamilelik testinde bile sabırla 7 gün beklemiştim:=)))))
ben tam 14 gün bekledim, beklemek zorunda kaldım
iyi akşamlaaarrr nasılsınız? ya bişey aklıma takıldı siz kasımda hamile kaldıysanız nasıl 12-13 haftalık oluyorsunuz? acaba yanlış mı hesaplıyorum ben ama dr um demişti bana haftasını :26:
son adet tarihime göre 18 gün gerideyim geç yumurtlama olmuş, sat a göre şuan 12+6 olmalıydım ama ben 10+2 yim daha dr dediğine göre, garip :44:
sat ı dıkkate almıyorum ben...usg de bas ıle ayakların arasını olcup bı tarıh verıyorya dr benım o dogru cıktı..asagıdakı cızelge 1 hafta ılerıyı gosterıyor mesela bende ..son adet tarihime göre 18 gün gerideyim geç yumurtlama olmuş, sat a göre şuan 12+6 olmalıydım ama ben 10+2 yim daha dr dediğine göre, garip :44:
18 gun gec yumurtlama bıraz zor anlamadım bende:26:sat ı söylemiştim sonra ultrasondan baktı 18gün geri çekildi, neyse sağlıklı olsun da ama işte arada da çok fark olunca size de sorayım dedim teşekkürler :)
bende normal hesaplamaya gore 15 gun sonra yumurtlamisim ama benim adetim cok duzensizdi
Hiççççç yumurtlama günlerimi takip etmedim, eşimle bebeğimiz olsun dedik, sigarayı bıraktım, folic asite başladımbebeğim 8 ay sonra merhaba dedi bize
2 gün geçti, test yaptım, pozitiffffff
Allah'ım şükürler olsunisteyen herkese nasip et (Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?