**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

hmm ben yanlış anlamışım
ben de diyorum ayın 12sine kadar bekliyim bari
olmazsa o zaman düşünürüz
bakalım yarın yine kontrol var

seninde bişey kalmadı pur cumartesiye kadar gelmezse dr. beklemez daha herhalde.

İnş c.tesiye kalmayız da, kalırsak da beklenmez artık..

hmm ben yanlış anlamışım
ben de diyorum ayın 12sine kadar bekliyim bari
olmazsa o zaman düşünürüz
bakalım yarın yine kontrol var

Hadi inş sancı mancı çıkar

Geçmişi tam okuyamıyorum fındık kurdumdan dolayı ama doğuran doğurana

Biz bugün 13 günlük olduk teyseleri :)))

Uykusuz geceler haricinde iiiisss çok şükür, bebiklerin göbeği düştükten sonra bir kaç damla kan gelirse korkmayın, oğlumdan geldi, doktoru aradım, bir kaç damla normal gelebilir tedirgin olma dedi...
Artık evde tv filan açmıyoruz, 37 ekran tüplü televizyon gibi oğlumuzu izliyoruz :)))))

Koca adam olmuşunuz yahu maşallah

iyi dinlenmeler canım
senin mesai
yarın başlıyor tabi
darısı başımıza artık
eminimki çok heycanlısındır şimdi
bı salaklık esır aldı butun vucudumu :111:
degısık bı haldeyım sankı yarın dogurmıcam gıbı gelıyor :44:
hallettıkte seyımı alırken dayanamadım cok acıdı normalde hıssetmem bıle yarımyamalak bıse oldu yarısını jılet yaptı mecburen
nobet sızde canım ben gelene kadar
tv ızlıceksen cocugu nıye yaptın tabıkı cocugu ızlıcen

Arkadaşlar...Doktordan geldik. 4-5 cm. açılmamız varmış..Sancı çok yok( yada var da bana normal geliyo)
Parmakları ben de yaşadım..Evet biraz acıyo ama dayanılmıycak gibi değil..Ben şarkı söyledim :))

Biz yarın sabah hastaneye yatıyoruz normal doğum için...Dua edin kızlar gece suyum falan gelmesin.Ağda işimi de
hallettim.Ohhh...Hakkınızı helal edin şimdiden..Ayyy çok heyecanlıyız

Öpüyorum Siziii...

başlığı ara sıra takip ediyordum, ben de kasım hamişiyim,ağustosu beklerken temmuzda anne oldum :)
geçen cuma doğum yaptım,normal doğum,çok kolay oldu,hatta doktor kızımı gösterdiğinde "nasıl yani, bitti mi?" dedim :) size diyeceğim normal doğumdan korkmayın, epidural şansınız varsa mutlaka deneyin,kızım şimdi 5 günlük biraz küçük doğdu ama çok sağlıklı maşallah,Allah hepinizin gönlüne göre versin :)

allah yardimcin olsunoh oh minik geliyor

30 agustosta sezaryanla dogdu 1 agustosa gun almıştık sezaryan ıçın ama kızım erken davrandı 3250 kılo 46 cm 38+5 haftalık oldu bızımde emme sorunumuz var memeyle savasıyoruz resmen

Anası inat, babası inat.. Armut dibine düştü tabi

Bence 4 kilo civarı olmuştur geçen hafta 3800dü Kolay kolay da sezercik düşünmüyo adam :44:

Ayni durumdayiz yaaa catlicam belime sanci girdimi seviniyorum artik ama devami gelmio

choco_latte canim ne mutlu sana hayirlisiyla kurtarirsin ins bizlere dua etmeyi unutma

gemmmmm senin adina cok seviniyorum yarin kavusuyorsun koca kafana cok merak ediyorum sevko pasayi habersiz birakma bizleri yada birak meraktan doguruverelim :)))) dua et bize

ooohhhhh yarın doğuran doğurana desenize
gem,togi ve chocolette hepinizede kolay doğumlar diliyorumm
......
bu gidişle çiğtanem,pur,ben ve turkuaz daha beklicez gibi görünüyo
ben de tık tok
ama herkes diyoki sancı dediğin birden gelir
nst de çıkmasa da birden geleblir diyolarrr

Son düzenleme:

Ahh ne güzel bir haber yaa

Ahh demirbaş olarak kaldık valla

Valla bak bende tık yok diyodum,4-5 cm. açılmış bile.Üstelik nst de de çıkmadı bişi :))

Ahh ne güzel bir haber yaa

darısı başınıza olsun..Güzel normal doğumlar olsun :))

Ayyyy kizlar bu aksam belimden sancilar giriyor ama dogurtur mu beni bilemicem
erkek bebeklerde ilk once belden alirmis sanci sonra kasiklara dogru gidermis ama bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…