2010 Haziran anneleri buraya bebişlerimizi konuşmaya....

suulee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
60
0
Merhaba kızlar,
11+3 günlük hamileyim ve çok heyecanlıyım.Meleğimi bekliyorum sağlıklı bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız inş.Ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve tahmin edeceğininz üzere çok korkuyorum kuzuma birşey olacak diye.Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın.
Bu arada ben dün 2li test için dr.a gittim ve kan verdim haftaya alacam sonucu ama iyi görünüyor.Burun kemiğini görebiliyorum bu iyi bir şey dedi.Sonuçta öyle gelir umarım.Sizler neler yapıyorsunuz,şikayetleriniz var mı?Lütfen paylaşalım.Benim belimde ve sol kasığımda ağrılar oluyor ama dr. normal dedi.Korkulacak bişey yokmuş.Tek normal olsunda ben acılarına katlanırım bebişiminzemuszemus

2010 Haziran anneleri nerdesiniz?Yoksa Haziran da bebişi olacak olan yok mu?

suule selam canım
bende 16+2 günlük hemileyim haziranın başı dedi doktorum şimdilik tabi, bizimde herhangi bi sorunumuz yok yarın kuzuu görmeye gideceğim bakalım büyümüş mü?

suule selam canım
bende 16+2 günlük hemileyim haziranın başı dedi doktorum şimdilik tabi, bizimde herhangi bi sorunumuz yok yarın kuzuu görmeye gideceğim bakalım büyümüş mü?

merhaba senfoni;
sen benden baya öndesin ben haziran sonu yapıcam Allah izin verirse doğumumu.Bu iyi oldu senden öğreneceğim çok şey var. bebişinin cinsiyetini kaçıncı haftanda öğrendin,nasıl gidiyor hamilelik,Ne gibi problemler yaşıyorsun?Cevaplarsan sevinirim.2 li testi felan yaptırmışsındır herhalde.Nasıl çıktı?
Ben test sonucunu cuma ya alacam.Şimdiden kutluyorum anneliğinikaydirigubbakcemile3

2 yıllık evlıyım ve 1 bucuk yıldır bebek ıstıyorduk nıhayet hamıleyımm allahım nasip ettı şükürler olsun, 2 yumurtlama takıbı yapılmıştı sonuc negatıf olmustu 2 ay ara verdım psikoljık olarak dınlenmek ıcın 2.ayda hamıle oldugumu ogrendım bu ınanılmaz bır mutluluk ,allahım herkese nasıp etsın.
En son adetım 22 kasım 22 aralıktada kan testı yaptırıdm değer 141, 5 haftalık bebeğim doğumum ağustos ayında olucak inşallahh

2010 Haziran anneleri nerdesiniz?Yoksa Haziran da bebişi olacak olan yok mu?

Merhaba canım 2010 Haziran anneleri diye bir topik var herkes orda sende gel istersen orda baya kalabalığız listemiz falanda var gel senide listeye ekleyelim. Tabi diğer arkadaşlarda gelsin. Bu arada muhabbet ilerlemiş falan diye çekinme biz kolay kaynaşan bi grubuz bekleriz. Benimde doğum tarihim şimdilik 4 haziran gözüküyor :)

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...10-haziran-anneleri-buradan-devam-ediyor.html

suule canım 2 li testimi yaptırmıştım 1 ay oldu bi sorunmuz yok, 3 lü testimi yaptırdım pazartesi çıkacak sonucu inşallah bişey çıkmaz. bebeğimin cinsiyetini 12. haftada öğrendim doktorum baya tecrübeli bizimkide açık açık gösterince erken öğrendik erkek bebeğim, siz öğrendiniz mi

eveet bende hazıran annesıyım hazıranın ılk haftası ınsallah sag saglım dunyaya getırırırz cok heyecanlıyım 8ocakta ulturasona gırıcem bakalım bızımkı cınsıyetını gostercekmı cok merak edıyorum 3lü testte o gun yaptırcam hayırlısı artık mevlam hepımıze kolaylıklar nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…