2010 gelinleri düğünlerimizden sonra burada toplanalım

empatik_

.Evli Mutlu Çocuklu
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1.494
72
358
Bütün kadınlar kulübü gelinlerine ve gelin adaylarına sevgimi sunarak böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim düşündüm de isteme törenimden tutun da nişanım,nişan kıyafetim, gelinliğim, düğünüm sorunlarım üzüntü sevinç sıkıntı vs. yani evliliğe yaklaştığım her adımda sizlerrle birlikte oldum ve beni tanımadan yazdığınız içten yorumlarınızdan çok faydalandım ama bu görüşmelerin bu yaz döneminde düğün hazırlıklarını yaptığımız zamanlarla sınırlı kalmamasını ve düğünden sonraki yaşantılarrımızda da sürmesini istiyorum tek bir başlık altında düğünden sonra neeler yaptık neler yaşadık balayımız düğünümüz nasıl geçti evliliğe alışabildik mi ailemizi ne kadar özledik yemek yapmaktan temizlikten sıkıldığımız dönemleroldu mu iyi ki evlenmmişiz yada keşke evlenmeseymişiz dedik mi vs.. işte ileriki dönemlerimize de ışık tutacak bir topik işte yani düğünden sonra her şey bitmesin asıl sohbetimiz o zaman devam etsin diyenlerin topiği olsun bu ne dersiniz ,
Ben 25 temmuzda evleniyorum, bizlerden önce evlenen 2010 gelinlerinide tecrübelerinden yararlanmak üzere topiğe davet ediyorumkaydirigubbakcemile5

walla haklısın bide benm gibi baska sehre gitcek olanlar için cok cok iii olur asıl o zaman birbirimize daha cok ihtiyacımız olur

topik guzel canim.
eline,emegine saglik.
Insallah hersey gonlumuzce olur ve masal gibi evlilik hayatimiz olur.

topik guzel canim.
eline,emegine saglik.
Insallah hersey gonlumuzce olur ve masal gibi evlilik hayatimiz olur.

Amin ccanım inşallah ama inan ben çok düşünüyorum asıl hayat evlilikten sonra başlıyor ve ne güzel benzer dönemlerde evlenenlerin benzer yaşamları sabırsızlıkla bekliyorum

walla haklısın bide benm gibi baska sehre gitcek olanlar için cok cok iii olur asıl o zaman birbirimize daha cok ihtiyacımız olur

Evet canım bennim içinde öyle ayrı şehir şehir değil ama ailemden uzak iki saatlik mesafede farklı bir ilçe benim de sizlere çok ihtiyacım olacak

ben yurtdisina gelin gidiyorum.
benim icin daha zor olacak sanki.
ama zaman herseyin ilacidir.zamanla alisirim.isl

selam kızlar ben de geldiimm :)
evet bence de kopmamak adına güzel bir fikir evlenen buraya gelsinn :) :) :)

selam kızlar ben de geldiimm :)
evet bence de kopmamak adına güzel bir fikir evlenen buraya gelsinn :) :) :)

hoşgeldin canım unutmayın ama evlendikten sonra fikir paylaşımı için burdayız evlillik sonrasını güzellikleriyle kötülükleriyle mutluluk ve mutsuzluklarıyla burada deşifre edicezkötükedihüso

Merhabalar

bende 3 haftalalık evliyim..
2010 gelinleri topiginde kıslarla aylarca paslaştık..ben herşey bitti.şimdi 2 arkadaşımı bekliyorum..bizde böyle topik açıp..farklı muhabbetlerle tekrardan buluşucaktık..ama sen daha evlenmemişin..inş...herşey istedigin gibi olur cnm

Son düzenleme:

Evet canım hep takip ediyordum sizleri hatta senin hzırlıklarını falan da hatırlıyorum 3 haftadır evlendin ne güzel nasıl geçti bakalım düğününüz balayı sonrası filan herşey güzel mi aileni çok özlüyo musun tartışmalar başladı mı hergün yemek yapmak sıkıcı birşey mi laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Tamam farkındayım soruları biraz abarttım galiba ama ne yapayım çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…