- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
Bütün kadınlar kulübü gelinlerine ve gelin adaylarına sevgimi sunarak böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim düşündüm de isteme törenimden tutun da nişanım,nişan kıyafetim, gelinliğim, düğünüm sorunlarım üzüntü sevinç sıkıntı vs. yani evliliğe yaklaştığım her adımda sizlerrle birlikte oldum ve beni tanımadan yazdığınız içten yorumlarınızdan çok faydalandım ama bu görüşmelerin bu yaz döneminde düğün hazırlıklarını yaptığımız zamanlarla sınırlı kalmamasını ve düğünden sonraki yaşantılarrımızda da sürmesini istiyorum tek bir başlık altında düğünden sonra neeler yaptık neler yaşadık balayımız düğünümüz nasıl geçti evliliğe alışabildik mi ailemizi ne kadar özledik yemek yapmaktan temizlikten sıkıldığımız dönemleroldu mu iyi ki evlenmmişiz yada keşke evlenmeseymişiz dedik mi vs.. işte ileriki dönemlerimize de ışık tutacak bir topik işte yani düğünden sonra her şey bitmesin asıl sohbetimiz o zaman devam etsin diyenlerin topiği olsun bu ne dersiniz ,
Ben 25 temmuzda evleniyorum, bizlerden önce evlenen 2010 gelinlerinide tecrübelerinden yararlanmak üzere topiğe davet ediyorumkaydirigubbakcemile5
Ben 25 temmuzda evleniyorum, bizlerden önce evlenen 2010 gelinlerinide tecrübelerinden yararlanmak üzere topiğe davet ediyorumkaydirigubbakcemile5