2010 Gelinleri düğün mekanıları fiyatları,hakkında yorumlarınız ve önerileriniz???

crayzz11

02.06.2012 Ve Evlendik...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
621
6
118
40
İstanbul
kızlar malum düğün zamanı yaklasıyor , seçenek çok ama bütçeler derseniz ev,depozit,balayı takı eşyalar vs derken daralıyor düğün mekanına erkenden karar vermek lazım benim sözlüm salonda yapmak istemiyor ailesi de kapalı bizmklerde onlara istinaden açık her iki tarfıda memnun edecek ama benimde sevceğim yerler bakıyorum aslında bu işi güzel yapan salonlar da var ama sizlerinde fikrleri çok önemli sizler neler yapyorsunz anlaştığnz yerler var mı ? malum 2010 da ramazan temmuza sarkcak o yuzden çok da zamanımz yok şimdi yorum zamanı sizde buldğunz yerlerin linkide yazrsanız hepimiz faydalanbiiriz şimdiden teşekkürler hihoyyyt

Salon Zigana | salonzigana.com burda bırcok sey dahıl 3500 tl ıstenıyoo ama alkol satılyor.

SALON ROYAL Düğün Salonu - Düğün Salonları, Düğün Salonu, Nişan, Sünnet Düğünü, Bostancı içerenköy dügün salonu cok sevyorum burayıda cok da ilgili bi yer ama alkol var yine offf ya

PENDİK DUDUZAR Turistik Tesisleri-Restaurant-Restorant-Şirket-Yemekleri-Ak Parti alkol yok burda ama gidemdım tlf bılgı vermıyorlar

Dilruba || Anasayfa alkol yok am susulem ıcın sadece bı yerle ansmıslar ve cok pahlıya yapyorlar

Salon ziganayı yakından gördünmü cnm biz nişanlımla baktık oraya hiç hoşumuza gitmedi masalar çok dib dibeydi

Son düzenleme:
Sizin salon anlaşması yaparken yetkililerle konuşmanız lazım kesinlikle içkiye izin verilmeyecek diye bir çok salon soymuyo zaten içkiyi salona.Bizim için fark etmiyo içki ama anlaşma yaparken yetkili kendisi dedi içki yasak kesinlikle salon içinde diye garsonların bahşiş istemesi vs. yasak dediler.

ağustosun son haftasında vals de yakın bı akrabımızın kızı evlendı düğün sonunda kavga çıktı ve tüm maslarda da içki vardı yanı o yaln ınanmıyorum bıre bır gördüm yanı salonun içinde bar olmammalı

Ya ciddimisin gerçi bizim taraftada nişanlımın tarafındada fazla içki içen yok ama inş. kötü bişeyler olmaz mafoldumben Peki gelin çıkarması felan güzelmi cnm biz daha gidip bi düğün seyredicez orda bi türlü gidemedik ramazan girdi araya ayaralayamdık bi türlü :hulya:

salon da hersey yerli yerınde o konuda bısey soyleymem yanı ıckı grmyo demısler ya o konda yazdım ,oldu yanı ama onun dısında cok guzel bır salon herseyi ile mutlaka gdıip izleyin fikir olur zaten

bizim düğünümüz 31 ekim'de ataşehir'de yeni açılan bir düğün salonunda.Aşkın düğün salonu.biz açıkcası düğün salonunda yapmayı hiç planlamıyorduk düğünü,hala kır düğünü deyince içim cız eder.ama yaza yetiştiremeyecektik hazırlıkları.öbür yaza kadar da beklemek istemedik ve bu tarihlerde de ancak düğün salonunda yapabilirdik.fiyat olarak tam bilmiyorum çünkü üzerine pazarlık yapıldı ama ilk söylenen 3,500 tl idi.bu fiyatın içerisinde pasta,kurupasta,müzik,iki sanatçı,full artı full resim artı video(bu düğün boyunca çekilen tüm resim ve videolar demek),anı defteri,içecek vb. var.salonu görmeye gittiğimizde çok beğendik,daha sonra orada bir tanıdığımızın düğünü oldu ve program akışını görme imkanımız oldu.burdan bütün gelinlere tavsiye ediyorum mutlaka ama mutlaka düğünden önce salona gidip başka birinin düğününü görün.bir sürü eksik yakaladık ve hepsini not ettik bizim düğünümüzde bunların olmasına izin vermeyeceğiz.bunlara örnek olarak çok fazla halay vardı,insanlar hiç oynayamadılar.ışıklar kapatıldı arada bir.millet birbirini zor gördü.bunların bizim düğünümüzde olmaması için provaya gittiğimizde bu konuları da dile getireceğiz.zaten düğüne yakın kuaförde ve gelinlikçide de provam var.bu nedenle sanırım düğünden önce tam bir düğün provası yapacağım.tüm gelinlere şimdiden mutluluklar:1rolleyes::1rolleyes:

maltepede pamukspora ait bır yer var orasıda havuz bası gdıp gormek lazım fıyatlar 50 tl den baslıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…