2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yaa benim de sıkıntım kına için mekanı ancak 14/09/2010 a ayarlayabildik. nikah 19/09/2010 olacak. bu biraz canımı sıktı. Sizce de can sıkıcı değil mi?

kızlar slm çok moralim bozuk eşimle kavga ettik bana düğünde görüşürüz deyip kapattı telefonu okadar sinirliyimki anlatamam size(

bolcum çok sinirlisin ama yazdığını okuyunca bian için güldüm neden mi eşin demiş yaa düğünde görüşürüz diye oan canlandı gözümdede en iyisi galiba damatlarla düğünde görüşmek

Benim de eksik kalan kırlentlerimi ve kopuk tv ünitesi kapak kulbunu getirceklermiş bu hafta içinde. Yalnız bi sorun TVmizi erkek tarafı almaya yanaşmıyor, neymiş abisi gil de onu kendileri almışllar, biz de öle yapcakmışız. Nişanlımın beğendiği TV pahalı baya ama biz de mobulyaları yarı yarıya ucuza getirdik, ona saysalar ya. Nişanlımın morali bozuldu çok. dedim acele etme alma hemen, düğün evini görmeye geldiğinde herkes TVsiz görsünnüer belki utanırlar bu şekilde

Güzelim o zaman süper bi fiyat biz hiç 1000 tl duymadık ki... ağzını açan 3.000-4.000 aralığından bahsediyor... O yüzden sordum tek cam mı diye...

evet çok fazla istiyorlar. bizim pencerelerimiz normal pimapen pencerlerin 2/3 ü büyüklükte 3 pencere için Linens'te (tül fon stor fiyatı) 1100 tl verdik. aslında 2200 olacakmış ama kampanya varmış şubatta yaptırdık. japon perde yaptıracaklara da öneri de bulunmak isterim. daha kalın bir kumaştan yaptırmalılar

kampanya vardı linens te hem ondan yararlandık. ama yazmıştım ama TAÇ daha uygun. yatak odamın tüllerini TAÇ tan yaptıracağım. :)

yaa benim de sıkıntım kına için mekanı ancak 14/09/2010 a ayarlayabildik. nikah 19/09/2010 olacak. bu biraz canımı sıktı. Sizce de can sıkıcı değil mi?

valla ben ard arda olsun diye çok uğraştım hatta düğün salonum ona göre ayarladım ama olmadıysa da olmasın sıkma canını arada dinlenmiş olursun :))

Ha ha ha güzel fikir.

kaydirigubbakcemile3

Salonda mı 3 pencere var bu üç oda olamaz değil mi? Sadece salon 1100 sanırım

evet salonda 3 pencere var. her pencere normal pimapen pencerlerin 2/3 ü büyüklükte.
kampanyasız fiyatı 2200 olacaktı. bir sorun ama. indirim için uğraşın derim. yapıyorlar. çekinmeyin ben de çok çekinirdim. ama çekine çekine paralar suyunu çekti. artık çekinmiyorum.

canım benim kına ile nikah arasında da 1 gün var ne zaman ayarlayabilirseniz o zaman olur takma bunlar basit ayrıntılargamyoncuiremsu

ehehe evet mavi peri doğru vallasositososito

Kızlar biz düğün salonunu p.tesi boş bulabildiğimiz için kınayı özellikle c.tesi yapacağız... yani arada boşluk olması dinlenme açısından güzel oluyor... takılmayın yani arada iki üç gün olduğuna...

Luxxor niye öyle yapıyorki erkek tarafı.. Ne olacak yani o kadar mobilya eşya alınıyor niye onu eksik yapacaklar anlam veremedim...

Dediğin doğru boşver tvsiz görsün millet... belki o zaman almaya yanaşırlar..

Ne bileyim canım ya ben de anlamadım bu tavırlarını aslında paraları var var olmasına ama çok pintiler her şeyde istete istete veriyorlar gıdım gıdım. İnsan sorar yavrum ne eksiğiniz kaldı tamamlayalım die. Olan nişanlıma oluyo o üzülüo yazık. Mesela benim kendi ailemin durumu onlar kadar iyi olmamasına rağmen daha çok çaba gösteriyorlar. Ayıp yanii.

valla kızlar bitmiyo bu kavgalar artık okadar bunaldımki anlatamam size ve hep kaynanamın yüzünden çıkıyo tabi onların ruhu duymuyor hiç derdini ben çekiyorum valla en iyisi annesiz erkekle evlenmek keşke öyle biriyle evlenseydim diyorum ilerde bunlar bana çok sorun çıkaracaklar daha şimdiden böyleler yani(

selamlar herkese.
ya bişi diimm mi zaten salon için 1100 normal bi fiyat en çok salon tutuyor.diğer yerlerde bi 100 lira tutsa normali 2000 civarı
kızlr size şöle bi tavsiyem olsun bazı yerler bire üç pile yapıyorlarmış.öle olunca metre uzuyor fiyat artıyıor.bire 2,5 pile yapılınca fiyat düşüyor.bunu da söyleyin.ve inanın bana bi fark gözükmüyor

üzülme canımmmmm.içini ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…