3 pencere için yazdım yaa... bilmiyorumkismile
Güzelim o zaman süper bi fiyat biz hiç 1000 tl duymadık ki... ağzını açan 3.000-4.000 aralığından bahsediyor... O yüzden sordum tek cam mı diye...
kızlar slm çok moralim bozuk eşimle kavga ettik bana düğünde görüşürüz deyip kapattı telefonu okadar sinirliyimki anlatamam size(
yaa benim de sıkıntım kına için mekanı ancak 14/09/2010 a ayarlayabildik. nikah 19/09/2010 olacak. bu biraz canımı sıktı. Sizce de can sıkıcı değil mi?
Güzelim o zaman süper bi fiyat biz hiç 1000 tl duymadık ki... ağzını açan 3.000-4.000 aralığından bahsediyor... O yüzden sordum tek cam mı diye...
yaa benim de sıkıntım kına için mekanı ancak 14/09/2010 a ayarlayabildik. nikah 19/09/2010 olacak. bu biraz canımı sıktı. Sizce de can sıkıcı değil mi?
Ha ha ha güzel fikir.bolcum çok sinirlisin ama yazdığını okuyunca bian için güldüm neden mi eşin demiş yaa düğünde görüşürüz diye oan canlandı gözümdede en iyisi galiba damatlarla düğünde görüşmek
kaydirigubbakcemile3Benim de eksik kalan kırlentlerimi ve kopuk tv ünitesi kapak kulbunu getirceklermiş bu hafta içinde. Yalnız bi sorun TVmizi erkek tarafı almaya yanaşmıyor, neymiş abisi gil de onu kendileri almışllar, biz de öle yapcakmışız. Nişanlımın beğendiği TV pahalı baya ama biz de mobulyaları yarı yarıya ucuza getirdik, ona saysalar ya. Nişanlımın morali bozuldu çok. dedim acele etme alma hemen, düğün evini görmeye geldiğinde herkes TVsiz görsünnüer belki utanırlar bu şekilde
Salonda mı 3 pencere var bu üç oda olamaz değil mi? Sadece salon 1100 sanırım
bolcum çok sinirlisin ama yazdığını okuyunca bian için güldüm neden mi eşin demiş yaa düğünde görüşürüz diye oan canlandı gözümdede en iyisi galiba damatlarla düğünde görüşmek
valla ben ard arda olsun diye çok uğraştım hatta düğün salonum ona göre ayarladım ama olmadıysa da olmasın sıkma canını arada dinlenmiş olursun :))
Luxxor niye öyle yapıyorki erkek tarafı.. Ne olacak yani o kadar mobilya eşya alınıyor niye onu eksik yapacaklar anlam veremedim...
Dediğin doğru boşver tvsiz görsün millet... belki o zaman almaya yanaşırlar..
valla kızlar bitmiyo bu kavgalar artık okadar bunaldımki anlatamam size ve hep kaynanamın yüzünden çıkıyo tabi onların ruhu duymuyor hiç derdini ben çekiyorum valla en iyisi annesiz erkekle evlenmek keşke öyle biriyle evlenseydim diyorum ilerde bunlar bana çok sorun çıkaracaklar daha şimdiden böyleler yani(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?