Nikah yer ve tarihi OK!
Kına yer ve tarihi OK!
Büyük ev aletleri OK!
Küçük ev aletleri OK!
Mobilyalar OK!
Perdeler OK!
Halılar OK!
Artık ben de bir EYLÜL Gelin adayıyım :) Herkese kolay gelsiiinnn...
not: deneyim ve araştırmalarımı paylaşabilirim :)
sağolun kızlar.. :))
dün iftarda nişanlım ve ailesi vardı iftar sonrası oturttum hepsini davetiye katlatıp aksesuarlarını takdırdım ohh iyi yarısından fazlası bittii :))
Ohhh, iyi yapmışsın canım.
valla çok iyi olmuş canım hep sen mi yapıcan hepsini yaptırsaydınn:dance:
Günaydın perim, günaydın hatige.
Meltemcim bayağı iştiyorlarmış ya. camların çok mu?
canım hepsini yaptırcaktım ama yazık saat 12:30 olmuştu bide oyalayan bişiler vardı:)) kimi katladı, kimi aksesuarları taktı, kimide zarfladı oh eee :)) ee sahur yapalım dedim bitsin ama yemediler :roflol:
Tatlım salonda iki tane cam var oturma odasında da hem cam hem balkon kapısı o yüzden sanırım... ama diğer taraflar küçük cam işte... adamlar zaten salona en çok fiyatı söylüyorlar... Yinede çok fazla yaa...
Tatlım salonda iki tane cam var oturma odasında da hem cam hem balkon kapısı o yüzden sanırım... ama diğer taraflar küçük cam işte... adamlar zaten salona en çok fiyatı söylüyorlar... Yinede çok fazla yaa...
gerçekten perde baya bi tutuyo benimde salonda 2 cam var, ben bide hepsini stor yaptırdım düz perdem hiç yok, baya tuttu yinede, küçük odamın fonu krem yerine kırmızı geldi hala değişceklerr yaaaa ara ara fenalık geldiii akannehirakannehir
gerçekten perde baya bi tutuyo benimde salonda 2 cam var, ben bide hepsini stor yaptırdım düz perdem hiç yok, baya tuttu yinede, küçük odamın fonu krem yerine kırmızı geldi hala değişceklerr yaaaa ara ara fenalık geldiii akannehirakannehir
evet ya bazen çok zaman alıyo herşeyin oturması böyle aksiliklerde çıkınca ama sende çok fazla bırakma ara sıkıştır getirsinler perdeni :))
canım bizimde hiç tül yok yani ya katlama ya modelli olanlardan ve hepsinin altına store ekleniyor... yinede çok yaa bakalım h.sonu artık birisine yaptıracağız napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?