2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bizde iki üç gündür perdelere bakıyoruz artık karar verme aşamasındayızda çok pahalı yaa dün bi yer fiyat verdi 3,750 nakit diyor yuhh yaa fiyata bakın...

salona ve yatak odasına kruvaze tarzı istedik oturma odasına katlamalı mutfağa da ipli perde... zaten boş odaya sadece store olacak... yaa acaippp para kazanıyor bunlar yaa...

sağolun kızlar.. :))

dün iftarda nişanlım ve ailesi vardı iftar sonrası oturttum hepsini davetiye katlatıp aksesuarlarını takdırdım ohh iyi yarısından fazlası bittii :))

Günaydın perim, günaydın hatige.
Meltemcim bayağı iştiyorlarmış ya. camların çok mu?

Tatlım salonda iki tane cam var oturma odasında da hem cam hem balkon kapısı o yüzden sanırım... ama diğer taraflar küçük cam işte... adamlar zaten salona en çok fiyatı söylüyorlar... Yinede çok fazla yaa...

gerçekten perde baya bi tutuyo benimde salonda 2 cam var, ben bide hepsini stor yaptırdım düz perdem hiç yok, baya tuttu yinede, küçük odamın fonu krem yerine kırmızı geldi hala değişceklerr yaaaa ara ara fenalık geldiii akannehirakannehir

evet ya bazen çok zaman alıyo herşeyin oturması böyle aksiliklerde çıkınca ama sende çok fazla bırakma ara sıkıştır getirsinler perdeni :))

canım bizimde hiç tül yok yani ya katlama ya modelli olanlardan ve hepsinin altına store ekleniyor... yinede çok yaa bakalım h.sonu artık birisine yaptıracağız napalım...

canım bizimde hiç tül yok yani ya katlama ya modelli olanlardan ve hepsinin altına store ekleniyor... yinede çok yaa bakalım h.sonu artık birisine yaptıracağız napalım...

aynen canım katlama ve stor yaptırdık bizde sadece fonlar oldu işte yanlarda :)) bence gereksiz ama neysee ohaoldumsmile seninde inşallah hafta sonu karar verilirde yaptırılır cnmmm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…