2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Nikah yer ve tarihi OK!
Kına yer ve tarihi OK!
Büyük ev aletleri OK!
Küçük ev aletleri OK!
Mobilyalar OK!
Perdeler OK!
Halılar OK!

Artık ben de bir EYLÜL Gelin adayıyım :) Herkese kolay gelsiiinnn...

not: deneyim ve araştırmalarımı paylaşabilirim :)

günaydın kızlar...
Günaydın canım.

Gözünüz aydın, darısı başımıza artık.

günaydın cicişler valla bende erken kalkanlardanım sıcaktan yatamıyorum artık balkonlarda yatıyorum sırf bşzim ev sıcak esmiyo diye akşam olmasını istemiyorum yaaa

günaydın cicişler valla bende erken kalkanlardanım sıcaktan yatamıyorum artık balkonlarda yatıyorum sırf bşzim ev sıcak esmiyo diye akşam olmasını istemiyorum yaaa
Günaydın tatlım.Aynı sorun bizim evde de var malesef.

teşekkürlerr.. Amin... evlilik ne zaman?

19 Eylül'de Allah nasip ederse.

ay sorma hanne yaaa valla akşam olsun istemiyorum her tarafım alerji oldu balkonda bizim küçük kıvrıldım yattım yaa deli olcam

Darısı başıma valla. biz hala halı perde almadık.
Perdeleri nereden aldın canım?

hoşgeldin canım jean yorgunluktan bişe yapamamıştır senin kuzen canım :)))

günaydınlar kıslar nasılsınız
günaydın elcintih

günaydın kızlar...
günyadın meltem

günaydınn kuzummm

ay sorma hanne yaaa valla akşam olsun istemiyorum her tarafım alerji oldu balkonda bizim küçük kıvrıldım yattım yaa deli olcam

benim odam okadar çok sıcak olmuyo allahtan biraz olsun esiyoo ama bende neden bilmem sabah kalkmakta zorlanıyorumm salak gibi oluyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…