2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet sıcak yaaa azcık soğuk olsa ne olur sanki...

biz daha perde bakmaya gideceğiz.... offf sıcakta susuzlukta eklenince hiççç çekilmiyor...

evet lepicim bende bu sabah duydum arkadaşımdan yengesinin gözü şişmiş özellikle bizim çevrede çok varmış korkuyorum valla yaa buda nerden çıktı
sıcaklardanmış zuzummm

geçmiş olsun lepi cim.bi de nazar değiyor bize ondan

bu salgını bende duydum çok fazla ellerimizi gözlerimize götürmicekmişiz fala ellerimizi bol su vve sabunla yıkıcakmışız falan diye duydum radyoda

Dün bir kanalda biri giymişti tek omuzlu bir elbise..Saçlarına topuz yaptırıp kocaman kocaman küpe takmıştı.Tek aksesuarı küpeleriydi ki yetmişti..Bende mi öyle yapsam sizce?

aşk olsun kuşum yaaa perim ama canım senin bana faceden yazın gelmedi gelse mutlaka yazardım canım ama inan gelmedi

Kızlar kına gecesinde tek omuz bir elbise giyeceğim.Sizce saçlarımı nasıl yaptırayım?

Dün bir kanalda biri giymişti tek omuzlu bir elbise..Saçlarına topuz yaptırıp kocaman kocaman küpe takmıştı.Tek aksesuarı küpeleriydi ki yetmişti..Bende mi öyle yapsam sizce?

canım topuzda olabilir ben ozzy katılıyorumm askı olmayan yere saçını açabilirsin bide kına nerde olucak ? ona göre değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…