2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tşk ederin luxxorcum o stickerlardan almayı bende düşünüyorumda çok pahalı markafonide başka uygun yer varmı senin bildiğin?

luxxor hoşbulduk canım :)
Annemin gözler her an damlamaya hazır bir çeşme gibi zaten..O bana öyle baktıkça içim gidiyo ya..
Neeeeeeee annenle karşılıklı mısın amanın sen çok şanslısın o zamannnnn:)

öptm hepinizi kızlar kendinize cici bakınnnn umarım hersey istedıgını gıbı olur elımden geldıgınce gırmeye calıscam nete öpüyorumm hepinizii hoşçakalınnnnnnnnn

tşk ederin luxxorcum o stickerlardan almayı bende düşünüyorumda çok pahalı markafonide başka uygun yer varmı senin bildiğin?

tatlım ben de ordan aldım biri 50 biri 60tı ama dayanamadım çok güzellerdi. Kaliteli olanların fiyatları hep o civarda piyasada pazarlarda filan da görmüş arkadaşlar 5TLye filan ama soyuluyormuş hemen

evet valla uzaktaki bi emlakçıya gitmiştik o da kiralık bi yer var elimde diye bizi geri getirdi evin oraya 1 sokak var aramızdabayanssulusmile Sağolsun hep annem koşturuyor zaten ben işteyken

enimsecim yetiştim mi sanaaaaaaaaaa
gitmedin dimiiiiii
çok özlicem ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yetıstınnn cnmmm bende senii çokk özlıcemmmm kendıne ii bk ozzycimmm maıllerıne cvp vercem öpüyorum seniii
canım çok özlücem ben seni öpüyorumkocamannnnnnnnnn çok dikkat et kendine tatlıma.s.
bende öoptm cnmm senı kendıne cok iyi bakk
bak maillerime cvp ver taaaam mııııııııııııı
durumlarını merak ederim ben senin
maillerine cvp vercem öpüyorum seniii

Hoşçakal canım haberlerini bekliyoruuuz:1hug:

tmm tatlımm görüşmek üzeree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…