tşk ederin luxxorcum o stickerlardan almayı bende düşünüyorumda çok pahalı markafonide başka uygun yer varmı senin bildiğin?
luxxor hoşbulduk canım :)
Annemin gözler her an damlamaya hazır bir çeşme gibi zaten..O bana öyle baktıkça içim gidiyo ya..
Neeeeeeee annenle karşılıklı mısın amanın sen çok şanslısın o zamannnnn:)
öptm hepinizi kızlar kendinize cici bakınnnn umarım hersey istedıgını gıbı olur elımden geldıgınce gırmeye calıscam nete öpüyorumm hepinizii hoşçakalınnnnnnnnn
öptm hepinizi kızlar kendinize cici bakınnnn umarım hersey istedıgını gıbı olur elımden geldıgınce gırmeye calıscam nete öpüyorumm hepinizii hoşçakalınnnnnnnnn
evet valla uzaktaki bi emlakçıya gitmiştik o da kiralık bi yer var elimde diye bizi geri getirdi evin oraya 1 sokak var aramızdabayanssulusmile Sağolsun hep annem koşturuyor zaten ben işteyken
yetıstınnn cnmmm bende senii çokk özlıcemmmm kendıne ii bk ozzycimmm maıllerıne cvp vercem öpüyorum seniiienimsecim yetiştim mi sanaaaaaaaaaa
gitmedin dimiiiiii
çok özlicem ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende öoptm cnmm senı kendıne cok iyi bakkcanım çok özlücem ben seni öpüyorumkocamannnnnnnnnn çok dikkat et kendine tatlıma.s.
maillerine cvp vercem öpüyorum seniiibak maillerime cvp ver taaaam mııııııııııııı
durumlarını merak ederim ben senin
Hoşçakal canım haberlerini bekliyoruuuz:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?