sagol cnm evet meslektasiz,:içelim:tayinim antalyaya cikti..
bana bakip moraliniz yerine gelebilir kizlar..kaydirigubbakcemile3
Bende aynı senin gibiyim nişanlımda aynı senin nişanlın gibi :))) Delirtiyo beni bazen o rahatlığı ve kalkıp kendi işimi kendim hallediyorum alsanaalsanasmile
Evi tutmuşsunuz yani en önemli kısmını halletmişsiniz gerisi çorap söküğü gibi gelir canım hiiiç sıkma canını kaydirigubbakcemile5
Bizde yatağı visco aldık, mobilyacının ve başka birkaç kişinin tavsiyesi üzerine..İnşaallah rahattır..
tam viscolar daha bi rahat canım... herkes şimdilerde onu tavsiye ediyor...
ben geldim..Bi kosu gittim geldim sicakla pistim ama..Burasi kayniyo kizlar felaket antalya..
zuzu:dilcikar::dilcikar:
kızlarrr ben 1 saate cıkıcammmm iş hayatım sonlanıoözleyecekmısnız beniiii
enimse biz özleyeceğiz seni ama bundan sonrası senin için çok güzel olacak sabah erken kalkmak yok hazırlıklarını rahat rahat yapabileceksin ailenle daha çok vakit geçireceksin ona bak...
hayır luxxor ben trip atarım bu topikte:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kız sen evli dğeilmisin zaten
jean heyecanla bekliyorum
Davetiyenin fotosunu bekliyoruz hannecim, bu arada soulmatein durumunu paylaştığın için sağol, Allah yardım etsin hepimize yaa sorunlar bitmiyor, insan gerçekten bu gerilimi biraz zor kaldırıyor malesef bilmiyorumkismileBen de çıkacağım biraz sonra. Nikah işlemlerimizi halledip davetiye bakacağız dayanabilirsek. Burası da çoook sıcak yaaa:bbo:
ay kızlar haftasonu temizlilçi gelecek,perdelerim hazırmış takılacak beyaz eşyalarım kurulacak ayy çok heyecanlandım:))
Bizim de beyaz eşyalar yarın kuruluyor allah nasip ederse. Çamaşır makinemiz yok ama henüz. İthalmiş aldığımız çamaşır makinesi. Daha dün gümrükten girmiş. Mobilyalar da 20sinde gelecek inşallah. Mobilyalarda da sandalyeler gecikecek biraz. Neden her şey tam olmuyor?
Benim düğünümde 26 eylülde kısmetse :) Sizdenim bende :)) Geçmişe minicik bir göz attım herkesin heyecanları telaşları mutlulukları üzüntüleri benimle aynı, kendimi çok iyi hissettim :)
kızlarrr burdayımmm bennn bugun işte son gunum saolsunlar vedalasıyım diye 10 dairelik bi fiyat teklıfı ıstedıler aman allahım ciz ciz bitmediiiiii
Kızlar evde son günleriniz nasıl geçiyor?Annem her sabah öpüp kokluyo beni, gözümün içine bakıyo, mahzunlaşıyoooo..Ayy içim buruk buruk benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?