2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bende aynı senin gibiyim nişanlımda aynı senin nişanlın gibi :))) Delirtiyo beni bazen o rahatlığı ve kalkıp kendi işimi kendim hallediyorum alsanaalsanasmile

Evi tutmuşsunuz yani en önemli kısmını halletmişsiniz gerisi çorap söküğü gibi gelir canım hiiiç sıkma canını kaydirigubbakcemile5

bizde visko aldık kızlar
ama sadece visko değil
melteminki gibi visko ve paket yaylı
vizko vücut şeklini alıo
yaylar döndüğünde değişen vücut şekline viskonun daha çabuk alışasını sağlıyor
paket yay oluncada yanındaki dönsede sen hissetmiyrsun bile

Med-Line kızlar buda bizim yatağımız bizde visco aldık çok pahalı oluyo ama ya neyse artık rahat olsun da gerisi sorun değil:))
ya kızlar öğlen arası dışarı çıktım yine tutamadım kendime bişeler aldım sonrada çok pişman oluyorum eşim duysa çok kızar:((

enimse biz özleyeceğiz seni ama bundan sonrası senin için çok güzel olacak sabah erken kalkmak yok hazırlıklarını rahat rahat yapabileceksin ailenle daha çok vakit geçireceksin ona bak...

kızlarrr ben 1 saate cıkıcammmm iş hayatım sonlanıo :D özleyecekmısnız beniiii

ay tabiki canım ikimizde aynı gün değişik duygularla giyeceğiz o gelinliği neler yaşıcaz nasıl olacak okadar merak ediyorumki ama aklıma sende geleceksin canım emin ol umarım herşey yolunda gider ve unutamayacağımız kadar güzel bi gün gçirirzolumunekankayizsmile arada yazarsın artık bize ben hep buralardayım:((

Kızlar evde son günleriniz nasıl geçiyor?Annem her sabah öpüp kokluyo beni, gözümün içine bakıyo, mahzunlaşıyoooo..Ayy içim buruk buruk benim..

enimse biz özleyeceğiz seni ama bundan sonrası senin için çok güzel olacak sabah erken kalkmak yok hazırlıklarını rahat rahat yapabileceksin ailenle daha çok vakit geçireceksin ona bak...

saoll cnm bende sizi özlıcemmmmm bundan sonra yorucu bı tempo vbaslıo yengemın amelıyatı var 1 hafta hastanede gecıcek nısanlımda gelmıs oluyo o zamannn fırsat buldukca gırcem neteee sizleriii cok sevıorummmmmmmmm

hayır luxxor ben trip atarım bu topikte:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kız sen evli dğeilmisin zaten
jean heyecanla bekliyorum

Eheheh yok zuzum yok nasılsa evlencem die öle yazdım:)
Ben de çıkacağım biraz sonra. Nikah işlemlerimizi halledip davetiye bakacağız dayanabilirsek. Burası da çoook sıcak yaaa:bbo:
Davetiyenin fotosunu bekliyoruz hannecim, bu arada soulmatein durumunu paylaştığın için sağol, Allah yardım etsin hepimize yaa sorunlar bitmiyor, insan gerçekten bu gerilimi biraz zor kaldırıyor malesef bilmiyorumkismile
ay kızlar haftasonu temizlilçi gelecek,perdelerim hazırmış takılacak beyaz eşyalarım kurulacak ayy çok heyecanlandım:))

Canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden, ben de evimden çeşitli kareler çekip koymayı düşünüyorum artık çoğu eşyamız tamam. Duvar Stickerlarımı bile yapıştırdım. Ay onlar ne zor işmişş canımız çıktııkaydirigubbakcemile2
Bizim de beyaz eşyalar yarın kuruluyor allah nasip ederse. Çamaşır makinemiz yok ama henüz. İthalmiş aldığımız çamaşır makinesi. Daha dün gümrükten girmiş. Mobilyalar da 20sinde gelecek inşallah. Mobilyalarda da sandalyeler gecikecek biraz. Neden her şey tam olmuyor?

canım eksikler çıkıyor malesef yaa, benim de hep çıktı ama olumsuz düşünüp de daha da kendime çekmek istemiyorum, mesela mutfak sandalyelerim başka renk gelmişti gitti geldi yenileri, koltuklarımın küçük kırlentlerini hala yollamadılar, tv ünitemin kapak kulpu kırıldı:( o değişcek ve saln masamda da bi sorun var, dolap yaptırıodum bu mobilyacıya bi geldi ki geçen gün bambaşka renklerde çıkmış geri gitti filankaydirigubbakcemile3 yani komedi. İyi ki evi erken tutmuşuz

Benim düğünümde 26 eylülde kısmetse :) Sizdenim bende :)) Geçmişe minicik bir göz attım herkesin heyecanları telaşları mutlulukları üzüntüleri benimle aynı, kendimi çok iyi hissettim :)

Canım benim hoşgeldin phenomencim hayırlı uğurlu olsuna.s. buradaki paylaşımlarımız çok güzel
kızlarrr burdayımmm bennn bugun işte son gunum saolsunlar vedalasıyım diye 10 dairelik bi fiyat teklıfı ıstedıler aman allahım ciz ciz bitmediiiiii

Canım hadi bakalım kurtulcaksın son günündekaydirigubbakcemile5
Kızlar evde son günleriniz nasıl geçiyor?Annem her sabah öpüp kokluyo beni, gözümün içine bakıyo, mahzunlaşıyoooo..Ayy içim buruk buruk benim..

Bizim annemle evler karşılıklı canımcım ama yine de annem sen de evlenince ben yalnız kalıcam diyip duruyorbilmiyorumkismile

Back