Enimsee senin hiç sesin çıkmıyo tatlım nasılsın napıosun?
cnm ben tayin bekledim gecen hafta belli oldu ve cikti cok sukur..O yuzden,mobilya,ev,beyaz esya hepsi duruyo..senağlama
kızlarrr burdayımmm bennn bugun işte son gunum saolsunlar vedalasıyım diye 10 dairelik bi fiyat teklıfı ıstedıler aman allahım ciz ciz bitmediiiiii
bendede daha yaklaşmadığı için heralde bişe yok daha çok sıkıntı varrr
Senin ne zaman? Hayırdır neden sıkıntı var? benneyaptımki
Öğlen uykusu mu acaba :)) Gelin olucaz ya herkes güzellik uykusuna yatıyodur belki :)
Ayy hadi hayırlı olsun çok sevindim :1hug: meslektaşız sanırım?Nereye çıktı tayinin?
Zaman az gibi görünsede sıkma canını hepsi hallolur bikaç günde..
bana bakip moraliniz yerine gelebilir kizlar..kaydirigubbakcemile3benim ekimde canım ama hazırlıklar çok yavaş ilerlitoo benim canım da çok tezdir olsun bitsin istiyorum en azından son ay uğraşmayayım diye ev le çünkü son ay kına ile ilgili mazl. düğün ile ilgili ayrıntılarını düşünmek istiyorum ama istediğim olmuyoo iştee
ayy canım öyle deme sizin nedeniz vardı işte tayin bekliyodunuzbana bakip moraliniz yerine gelebilir kizlar..kaydirigubbakcemile3
slm canım hoşgeldinn nasılsınselam kızlar nasılsınız.... yine ramazan rehaveti var sanırım...
bende ramazan dolayısıyla 5 te çıkıyorum sonra nişanlımla o kapı senin bu kapı benim dolanıyoruz... İkimize acıyorum yaa o sıcakta hiççç çekilmiyor ama napalım yetiştirmek lazım... İki gündür perdeci dolaşıyoruz... bugünde birine daha bakıp karar vereceğiz...
bu arada yatak ve bazamızı da almış bulunuyoruz... Laressa dan aldık... yatağı çok güzel hem viscolu hem yaylı... bazayı dün karar verdiğimizden farklı olanı almış nişanlım... aldığım daha iyi daha güzel diyor inşallah öyledir...
benim ekimde canım ama hazırlıklar çok yavaş ilerlitoo benim canım da çok tezdir olsun bitsin istiyorum en azından son ay uğraşmayayım diye ev le çünkü son ay kına ile ilgili mazl. düğün ile ilgili ayrıntılarını düşünmek istiyorum ama istediğim olmuyoo iştee
canım visco şu vücudun şeklini alan bir malzeme... üstüne bastırınca bile elinin şekli çıkıyor sonra hemen kendini topluyo... sünger gibi diycem de değil daha yoğunu...
Bende çok tezcanlıyım ya keşke bu huyumuzu değiştirebilsek :umursamaz: Bizde Ramazanda uğraşmayalım diye acele edip bitirdik herşeyi..Ama sıkma canını hepsi hallolur.Neler eksik daha? Ya bende hep bişeyler var eksik buluyorum, ama not defterine yazana kadar aklımdan çıkıyo..Bende herşey bitti diyorum ama daha çok eksik var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?