ay kızlar haftasonu temizlilçi gelecek,perdelerim hazırmış takılacak beyaz eşyalarım kurulacak ayy çok heyecanlandım:))
kaydirigubbakcemile3
İşte onların arasında boğulmaktan korkuyorum canımcım ya.
İnsanın işkolik bir kocası olunca...
Bizim de beyaz eşyalar yarın kuruluyor allah nasip ederse. Çamaşır makinemiz yok ama henüz. İthalmiş aldığımız çamaşır makinesi. Daha dün gümrükten girmiş. Mobilyalar da 20sinde gelecek inşallah. Mobilyalarda da sandalyeler gecikecek biraz. Neden her şey tam olmuyor?
erkekler boyle cnm malesef..:1no2:bizde tanıdık maatbaaya gidicez seçmeye ama tabi ramazan nedeni adamı bulamıyoruzz tabi nişanlım çok rahat bu konuda olmassa yarın geliriz falan 1-2 defadır gidiyoruz bizimkinin bu rahat halide beni delirtçek yakındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bizim de beyaz eşyalar yarın kuruluyor allah nasip ederse. Çamaşır makinemiz yok ama henüz. İthalmiş aldığımız çamaşır makinesi. Daha dün gümrükten girmiş. Mobilyalar da 20sinde gelecek inşallah. Mobilyalarda da sandalyeler gecikecek biraz. Neden her şey tam olmuyor?
yok cnm senin cizgin bellidir asagi yukari,kafan karismaz merak etme..Nisanlin da yaninda olcak beraber karar verirsiniz..
Allah yardımcımız olsun ya.ayy ne güzel tatlı heyecannn
herşey sana kalıyoo bide rahat olursa delirmemek elde değillllllllllll
olur hannecim buraya kadar gelmişiniz yaa sıkma canını
erkekler boyle cnm malesef..:1no2:
olsun cnmcm zamaniniz var,sıkıntı yapma..Olur boyle ufak tefek gecikmeler..
Bakalım canım, ama çok sıcak dayanabilecek miyim. Oruçluyken dışarısı hiç çekilmiyor.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
iyiyiz cnm hosgeldin..
oyle cnm kesinlikle..Sen de benden 1 gun sonra evleniyosun..Benim düğünümde 26 eylülde kısmetse :) Sizdenim bende :)) Geçmişe minicik bir göz attım herkesin heyecanları telaşları mutlulukları üzüntüleri benimle aynı, kendimi çok iyi hissettim :)
gorusruz cnmcm allah isinizi rast getire..Neyse kıslar ben çıkayım yavaş yavaş. Öptüm hepinizi.görüşürüz sonra inşallah.
hoşgeldin canımmMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
valla canım hep öyle oluyo bizim mobilyalar haziranda gelmişti biraz erken davrandık:)) eşimde zaten oturacağımız evde oturduğu için önce getittirdik ama baya bi sorun çıktı gelip gelip gitti mobilyalar şimdi tamamlandı neyseki artık herşey tamamlanır canım yavaş yavaş ne kaldı şurda bu arada kızlar davetiyeyi sorun etmeyin 3-4 saatlik bi iş ben şaşırdım hemen verdiler elimize:))
Neyse kıslar ben çıkayım yavaş yavaş. Öptüm hepinizi.görüşürüz sonra inşallah.
cnm ben de panik var cunku ortada bisiyim yok henuz..mafoldumbenHeyecan var mı peki :) 38 gün kaldı ama bende hala heyecan yok :)) Normalde çok heyecanlı ve panik bir yapım vardır ama çok sakinim nedense..
Heyecan var mı peki :) 38 gün kaldı ama bende hala heyecan yok :)) Normalde çok heyecanlı ve panik bir yapım vardır ama çok sakinim nedense..
cnm ben de panik var cunku ortada bisiyim yok henuz..mafoldumben
cnm ben tayin bekledim gecen hafta belli oldu ve cikti cok sukur..O yuzden,mobilya,ev,beyaz esya hepsi duruyo..senağlamaAmanın bişey yok henüz derken?Hazırlıklar hangi aşamada canım? Eminimki herkes biliyodur ama ben yeniyim hangi noktada olduğunuzu bilmiyorum.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?