2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ay kızlar haftasonu temizlilçi gelecek,perdelerim hazırmış takılacak beyaz eşyalarım kurulacak ayy çok heyecanlandım:))

ayy ne güzel tatlı heyecannn

kaydirigubbakcemile3
İşte onların arasında boğulmaktan korkuyorum canımcım ya.

İnsanın işkolik bir kocası olunca...

herşey sana kalıyoo bide rahat olursa delirmemek elde değillllllllllll

olur hannecim buraya kadar gelmişiniz yaa sıkma canını

erkekler boyle cnm malesef..:1no2:

olsun cnmcm zamaniniz var,sıkıntı yapma..Olur boyle ufak tefek gecikmeler..

yok cnm senin cizgin bellidir asagi yukari,kafan karismaz merak etme..Nisanlin da yaninda olcak beraber karar verirsiniz..

Bakalım canım, ama çok sıcak dayanabilecek miyim. Oruçluyken dışarısı hiç çekilmiyor.

ayy ne güzel tatlı heyecannn

herşey sana kalıyoo bide rahat olursa delirmemek elde değillllllllllll
Allah yardımcımız olsun ya.

valla canım hep öyle oluyo bizim mobilyalar haziranda gelmişti biraz erken davrandık:)) eşimde zaten oturacağımız evde oturduğu için önce getittirdik ama baya bi sorun çıktı gelip gelip gitti mobilyalar şimdi tamamlandı neyseki artık herşey tamamlanır canım yavaş yavaş ne kaldı şurda bu arada kızlar davetiyeyi sorun etmeyin 3-4 saatlik bi iş ben şaşırdım hemen verdiler elimize:))

Benim düğünümde 26 eylülde kısmetse :) Sizdenim bende :)) Geçmişe minicik bir göz attım herkesin heyecanları telaşları mutlulukları üzüntüleri benimle aynı, kendimi çok iyi hissettim :)

Heyecan var mı peki :) 38 gün kaldı ama bende hala heyecan yok :)) Normalde çok heyecanlı ve panik bir yapım vardır ama çok sakinim nedense..

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
hoşgeldin canımm

bolcum davetiye tabi sorun değil ama sorun gidip onu seçmek için zaman gerekiyoo ehh bizimkinde böyle bi problemm olunca sorun oluyoo ama neyse artık bende bıraktım yormıcam kendimi olursa olsun isterse olmasın artıkk bıraktımm bende

Neyse kıslar ben çıkayım yavaş yavaş. Öptüm hepinizi.görüşürüz sonra inşallah.

görüşürüz hannecim öptükkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…