2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hayır luxxor ben trip atarım bu topikte:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kız sen evli dğeilmisin zaten
jean heyecanla bekliyorum

İyiyim bende canım. Herkes gidiyo galiba, iftar vakti yaklaşıyo diye. Bende giremedim bi kaç gündür. Dertleşmeye gelmiştim. :gitme:

luxxorcum sorunu buydu soulün. allah yardımcısı olsun.

ay kızlar haftasonu temizlilçi gelecek,perdelerim hazırmış takılacak beyaz eşyalarım kurulacak ayy çok heyecanlandım:))

kaydirigubbakcemile3
hanne cim zaten bi sürü katalog yığıyolar önüne.çok takılma bulursun bişi
İşte onların arasında boğulmaktan korkuyorum canımcım ya.

secmedik henuz tatlicim cunkum kina gecesi icin mekan ayarlayamadik henuz..sevgilu kocacim islerini halledebilirse secicez bi ara...
bilmiyorumkismile

İnsanın işkolik bir kocası olunca...

bizde tanıdık maatbaaya gidicez seçmeye ama tabi ramazan nedeni adamı bulamıyoruzz tabi nişanlım çok rahat bu konuda olmassa yarın geliriz falan 1-2 defadır gidiyoruz bizimkinin bu rahat halide beni delirtçek yakındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay kızlar haftasonu temizlilçi gelecek,perdelerim hazırmış takılacak beyaz eşyalarım kurulacak ayy çok heyecanlandım:))

Bizim de beyaz eşyalar yarın kuruluyor allah nasip ederse. Çamaşır makinemiz yok ama henüz. İthalmiş aldığımız çamaşır makinesi. Daha dün gümrükten girmiş. Mobilyalar da 20sinde gelecek inşallah. Mobilyalarda da sandalyeler gecikecek biraz. Neden her şey tam olmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…