2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hayır luxxor ben trip atarım bu topikte:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kız sen evli dğeilmisin zaten
jean heyecanla bekliyorum

İyiyim bende canım. Herkes gidiyo galiba, iftar vakti yaklaşıyo diye. Bende giremedim bi kaç gündür. Dertleşmeye gelmiştim. :gitme:

Aslında bişey yokta, benim psikolojim bozuldu sanırım. Evlilikle ilgili hiçbişey yapmak istemiyorum. Gelinlik provasına çağırdılar, ona bile gitmedim. Kızkardeşimdeyim gerçi ama gidebilirdim yani. Teyzemi yolladım, işlemesini göstericekti kadın.

Hiç heves falan kalmadı, benimkine de farkettirdim. Bi kaç gündür öyle konuşmuyoduk bile, konuşursakta soğuk konuşuyorum.

Bugünde aradı işte, dedi istiyo musun istemiyo musun evlenmek? Ona göre devam edicem hazırlıklara, bilmiyorum dedim. Ona olan sevgim gitmiş gibi hissediyorum. Çok şeyler yaşadık belki ondan bilmiyorum. O zamanlarda sevgimi tüketmişti işte. Ailesini de pek sevemedim, sevilecek bişeyleri olmadığından herhalde. Bilmiyorum ya, evlenmek istemiyorum gibi hissediyorum. Dedim acaba biraz ertelesek mi, sen bilirsin dedi. Sonra annemi arayıp bunları anlatmış. :1shok: Annemde bana ne oldu falan diyo işte, bişey diyemedim. Herşeyden soğudum resmen. :çok üzgünüm:

Ailesini karıştırmıyorum genelde. Öyle kendimi ezdiren biri de değilim, gerektiği yerde gereken cevapları verebiliyorum. Ama o kadar uyumsuz aile yapılarımız var ki, yani hep söylenen bi cümle var; kocanla değil ailesiyle evleniyosun diye. Mutlaka bi yerden sorun çıkacağı kesin.

Öyle işte, bende kendimi anlayamıyorum bazen. Ama sorun bende değil yani, yaşadıklarımızdan dolayı tükettik belki de, şimdi farkına varıyorum. :çok üzgünüm:

İlişkimiz zordu bizim, birbirimizi çok sevdik aslında. Yaşananlardan sonra, söz falan atmıştık biz, sevgimi de tükketti. Sonra vazgeçmedi, bu kadar yıl vermişken tekrar deneyelim dedim kabul ettim. Yavaş yavaş alışmış gibiydim, evlilik yaklaştıkça hislerime yön veremez oldum. Herşeyin hayırlısı diyorum her zaman. Evlilik psikoloji herhalde, bilmiyorum daha önce yaşamadığım için. Allah herşeyin hayırlısını versin herkese.boshayallersmile

luxxorcum sorunu buydu soulün. allah yardımcısı olsun.

ay kızlar haftasonu temizlilçi gelecek,perdelerim hazırmış takılacak beyaz eşyalarım kurulacak ayy çok heyecanlandım:))

kaydirigubbakcemile3
hanne cim zaten bi sürü katalog yığıyolar önüne.çok takılma bulursun bişi
İşte onların arasında boğulmaktan korkuyorum canımcım ya.

secmedik henuz tatlicim cunkum kina gecesi icin mekan ayarlayamadik henuz..sevgilu kocacim islerini halledebilirse secicez bi ara...
bilmiyorumkismile

İnsanın işkolik bir kocası olunca...

bizde tanıdık maatbaaya gidicez seçmeye ama tabi ramazan nedeni adamı bulamıyoruzz tabi nişanlım çok rahat bu konuda olmassa yarın geliriz falan 1-2 defadır gidiyoruz bizimkinin bu rahat halide beni delirtçek yakındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay kızlar haftasonu temizlilçi gelecek,perdelerim hazırmış takılacak beyaz eşyalarım kurulacak ayy çok heyecanlandım:))

Bizim de beyaz eşyalar yarın kuruluyor allah nasip ederse. Çamaşır makinemiz yok ama henüz. İthalmiş aldığımız çamaşır makinesi. Daha dün gümrükten girmiş. Mobilyalar da 20sinde gelecek inşallah. Mobilyalarda da sandalyeler gecikecek biraz. Neden her şey tam olmuyor?

Back