2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

aa gene gelmiş misafir...
bu hep var luxxor cum yaa takıldı buraya

zuzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi gelip bi gidion haaaaaa

Ahahaha ben de bi gün gizlice gelip misafir olcam laf atcam sizekaydirigubbakcemile3

Ben de iyiym canım, vakit öldürüyorum işyerinde, sen mi başlayacaksın hapa?

Evet canım 4-5 gün sonra başlıyorum ilk kutuma. 19 eylülde düğün günümde yani 2. kutunun 7. hapında olacağım bir aksilik oolmazsa. Ara vermeyeceğim, çünkü adetim muhtemelen o günlere denk gelecek. Koruma başlar değil mi kızlar, ek korunma yöntemine gerek yok?

kızlarrr napıosunuzzzzzzzzz biri kaymaklı kadayıfmı dedi

Olsaydı şimdi ne güzel giderdi aç karnına.kaydirigubbakcemile3

hahahaaaa hannem nası bildin yaaaa ama şaka bi yana taktım ben buna kim ki yaaaaaa

Ben seni bilmem mi adaşım:roflol: Bence hep aynı kişi değildir.

hannem sana ne oldu hap ne yaptı?
Evleniyorum ne olacak.Doğum kontrol hapı canım.

Ahahaha ben de bi gün gizlice gelip misafir olcam laf atcam sizekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Misafir laf atabiliyor mu ki bizim gibi.

heee valla dimi kızlar nazlanıyom işte naparsınız:)))))))))))))))))))))))))))))))) bende sizi seviyoum
evet ozzy çalışırken çok zor valla biri gelince hemen kapatıyom aniden çıkmalarımdan anlarsınız zaten ses vermessem bilirsiniz

Korur herhalde hannecim ya ben 2. kutudan itibaren koruyo diye biliyorum. Bende hiç yan etki olmadı mesela ama genel bi sinirlilik ve ağlama hissiyatı peyda oldu, o da sanırım haptan diil zaman daraldıkça stresten diye düşünüyorum.

kaydirigubbakcemile3Misafir laf atabiliyor mu ki bizim gibi.

Atıyor diye biliyorum üstte isim yerine guest yazıyor

zuzu hiç pas vermiosun valla nabion?sositososito

ay ne bileyim sanki nişanlın diyordu en ufak bi etkisinde bırakcaksın flan bilmiyorumkismile
O kısım doğru tatlıcım.

Darısı başıma inşallah luxxorcuğum. Bu arada soulmate geldi mi bu aralar en son problemleri vardı. İnşallah düzelmiştir yaaa.

anammmmmmm luxxor da bana trip atıyo :))))))))))))))))))))))))))))))) iyiyim ciciş sen napıyon bakem

ben bugün kuzenime gitcem yeni gelin evine ilk misafir benim flan dedim dün diyor ev yeni ama hala yapılcak iş çoook

O kısım doğru tatlıcım.

Darısı başıma inşallah luxxorcuğum. Bu arada soulmate geldi mi bu aralar en son problemleri vardı. İnşallah düzelmiştir yaaa.

Amin canım. Aa soulmatein nesi vardı? Sık giremediğim için kopuyorum olaylardanmafoldumben
anammmmmmm luxxor da bana trip atıyo :))))))))))))))))))))))))))))))) iyiyim ciciş sen napıyon bakem

birgün herkes zuzu olacak :ecrin_bebek:

ehehe evet valla hep sen mi tribal takılcankaydirigubbakcemile5 iyiyim canımcım noolsun iştee heyecan, stres hepsi aynı anda basıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…