aa gene gelmiş misafir...
bu hep var luxxor cum yaa takıldı buraya
zuzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi gelip bi gidion haaaaaa
:umursamaz:küsüm işte küsüm, bana zorla iltifat ediyorsun :umursamaz:
Adaşım gittin başka bir bilgisayardan bizim topiği açtın değil mi giriş yapmadankaydirigubbakcemile3 Hai itiraf et, sen gidiyorum dedin ardından misafir geldi.kaydirigubbakcemile3
Ben de iyiym canım, vakit öldürüyorum işyerinde, sen mi başlayacaksın hapa?
kızlarrr napıosunuzzzzzzzzz biri kaymaklı kadayıfmı dedi
hahahaaaa hannem nası bildin yaaaaama şaka bi yana taktım ben buna kim ki yaaaaaa
Evleniyorum ne olacakhannem sana ne oldu hap ne yaptı?
kaydirigubbakcemile3Misafir laf atabiliyor mu ki bizim gibi.Ahahaha ben de bi gün gizlice gelip misafir olcam laf atcam sizekaydirigubbakcemile3
ulen jean günaydın dedik bugün bende amma alınganım heee:)))))))))
ulen jean günaydın dedik bugün bende amma alınganım heee:)))))))))
hannem sen yasmin içmiyor muydun ki yahu?ben mi karıştırdım
Henüz başlamadım başlayacağım şekercim.Yanlış hatırlıyorsun, ben unutulacak kız mıyım yahu?kaydirigubbakcemile3
Evet canım 4-5 gün sonra başlıyorum ilk kutuma. 19 eylülde düğün günümde yani 2. kutunun 7. hapında olacağım bir aksilik oolmazsa. Ara vermeyeceğim, çünkü adetim muhtemelen o günlere denk gelecek. Koruma başlar değil mi kızlar, ek korunma yöntemine gerek yok?
kaydirigubbakcemile3Misafir laf atabiliyor mu ki bizim gibi.
heee valla dimi kızlar nazlanıyom işte naparsınız:)))))))))))))))))))))))))))))))) bende sizi seviyoum
evet ozzy çalışırken çok zor valla biri gelince hemen kapatıyom aniden çıkmalarımdan anlarsınız zaten ses vermessem bilirsiniz
O kısım doğru tatlıcım.ay ne bileyim sanki nişanlın diyordu en ufak bi etkisinde bırakcaksın flan bilmiyorumkismile
Korur herhalde hannecim ya ben 2. kutudan itibaren koruyo diye biliyorum. Bende hiç yan etki olmadı mesela ama genel bi sinirlilik ve ağlama hissiyatı peyda oldu, o da sanırım haptan diil zaman daraldıkça stresten diye düşünüyorum.
Atıyor diye biliyorum üstte isim yerine guest yazıyor
zuzu hiç pas vermiosun valla nabion?sositososito
anammmmmmm luxxor da bana trip atıyo :))))))))))))))))))))))))))))))) iyiyim ciciş sen napıyon bakem
birgün herkes zuzu olacak :ecrin_bebek:
O kısım doğru tatlıcım.
Darısı başıma inşallah luxxorcuğum. Bu arada soulmate geldi mi bu aralar en son problemleri vardı. İnşallah düzelmiştir yaaa.
anammmmmmm luxxor da bana trip atıyo :))))))))))))))))))))))))))))))) iyiyim ciciş sen napıyon bakem
birgün herkes zuzu olacak :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?