Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmuş cnm çok güsel asil
benim büyük başlar alındı
küçük başlar kaldı sadece.. perde halı mutfak yatak odası ve banyo gereçleri bunlarıda tamamlayabilsem tam süper olucak.
ah ah bekarken maaşıma gezmeye kıyafete vermeseydim bu kadar sıkışmayacaktım
annemi keşke dinleseydim:kedi:
tuyacığım
hiç erteleme ne kadar erken alsan kar
sen üzerine düşeni al enişte sen aldıkça hızlanır olumunekankayizsmile
t.edrim canım suan karar verme aşamasındayım onun için begendiğim bütün modelleri eklicem ona göre hep beraber karar vericez inşallh. bbenimde beyaz eşyalarım,mobilyam falan herşey hazır ufat tefek eksikler kaldı bide gelinliğim yok daha begenemedik
canım benim de 1 ve 2 deki gibi yandan yandan olacak etek ben çok seviyorum öle sen de düşün bence
ben çok saçma bişey yaptım :) mobilyaları beğendik aldık ama daha ev tutmadık nasıl olak bilmıyorum :)
ya canım çok güzel hepsi ama diktireceksen ve model arıyorsan maggiesotterio die bi gelinlikçi var yurtdışında modelleri süper. galiba böle yazılıo du maggie yazarsan çıkıo zaten google da. ordan bakabilirsin.
ya ben geç mi kaldım acaba eşyalaırm gelinlik kına filan hiçbişi hazır değil sadece ufakları aldım mafoldumben
canbım bir an önce halletsen iyi olur çünkü olası bi aksilikte değiştirme olayları falan olursa 1hafta 15günde falan geliyor bazı yerler 3haftada getiriyor onun için bence heen bakmaya başlayın. önerdiğin yerede bi bakayım tatlım
Ama eşyalar sığcakmı nasıl olcak düşünemedik.senağlama
Ama eşyalar sığcakmı nasıl olcak düşünemedik.senağlama