2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

inşallh becerebilmişimdir ilk kez yapıyorum kızlar

Eklentiler

• $Molucas3[1].jpg
    $Molucas3[1].jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 14
benim büyük başlar alındı
küçük başlar kaldı sadece.. perde halı mutfak yatak odası ve banyo gereçleri bunlarıda tamamlayabilsem tam süper olucak.
ah ah bekarken maaşıma gezmeye kıyafete vermeseydim bu kadar sıkışmayacaktım
annemi keşke dinleseydim:kedi:

tuyacığım

hiç erteleme ne kadar erken alsan kar
sen üzerine düşeni al enişte sen aldıkça hızlanır olumunekankayizsmile

sanırım bu kez becerdim:1:

Eklentiler

• $Molucas1[1].jpg
    $Molucas1[1].jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 13
  • $Molucas2[1].jpg
    $Molucas2[1].jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 15
  • $20092010gelinlikmodellev[1].jpg
    $20092010gelinlikmodellev[1].jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 23
olmuş cnm çok güsel asil

t.edrim canım suan karar verme aşamasındayım onun için begendiğim bütün modelleri eklicem ona göre hep beraber karar vericez inşallh. bbenimde beyaz eşyalarım,mobilyam falan herşey hazır ufat tefek eksikler kaldı bide gelinliğim yok daha begenemedik

benim büyük başlar alındı
küçük başlar kaldı sadece.. perde halı mutfak yatak odası ve banyo gereçleri bunlarıda tamamlayabilsem tam süper olucak.
ah ah bekarken maaşıma gezmeye kıyafete vermeseydim bu kadar sıkışmayacaktım
annemi keşke dinleseydim:kedi:

tuyacığım

hiç erteleme ne kadar erken alsan kar
sen üzerine düşeni al enişte sen aldıkça hızlanır olumunekankayizsmile

oo sen baya tamamlamışsın ne güzel. ya ben de bi türlü hızlanamadım yarın kpss var onu bekliyoruz ondan sonra inş alıcaz:1:

t.edrim canım suan karar verme aşamasındayım onun için begendiğim bütün modelleri eklicem ona göre hep beraber karar vericez inşallh. bbenimde beyaz eşyalarım,mobilyam falan herşey hazır ufat tefek eksikler kaldı bide gelinliğim yok daha begenemedik

ya canım çok güzel hepsi ama diktireceksen ve model arıyorsan maggiesotterio die bi gelinlikçi var yurtdışında modelleri süper. galiba böle yazılıo du maggie yazarsan çıkıo zaten google da. ordan bakabilirsin.
ya ben geç mi kaldım acaba eşyalaırm gelinlik kına filan hiçbişi hazır değil sadece ufakları aldım mafoldumben

canım benim de 1 ve 2 deki gibi yandan yandan olacak etek ben çok seviyorum öle sen de düşün bence

ben canım hannenin gelinliliğinede begendim burdaki 1_2_3 rerim varya talım hepsi bir gelinliğin heryönden çekilmiş hali:) aynı modeli begendik yani büyük bi ihtimalle onu düşünücem bugün o resimi götüreyimde bi göstereyim kızlara önemli olan benim beden ölçülerime iyi olacakmı gelinlik modeli güzelde bendeki göstercek malzemede önemli dimi :1::1:

ya canım çok güzel hepsi ama diktireceksen ve model arıyorsan maggiesotterio die bi gelinlikçi var yurtdışında modelleri süper. galiba böle yazılıo du maggie yazarsan çıkıo zaten google da. ordan bakabilirsin.
ya ben geç mi kaldım acaba eşyalaırm gelinlik kına filan hiçbişi hazır değil sadece ufakları aldım mafoldumben

canbım bir an önce halletsen iyi olur çünkü olası bi aksilikte değiştirme olayları falan olursa 1hafta 15günde falan geliyor bazı yerler 3haftada getiriyor onun için bence heen bakmaya başlayın. önerdiğin yerede bi bakayım tatlım

canbım bir an önce halletsen iyi olur çünkü olası bi aksilikte değiştirme olayları falan olursa 1hafta 15günde falan geliyor bazı yerler 3haftada getiriyor onun için bence heen bakmaya başlayın. önerdiğin yerede bi bakayım tatlım

doğru söylüyorsun haftaya mobilya bakacağım ama şehirdışından umarm geç kalmayız.

tuya cım canım benim bak ben sana benim kaç günde ne aldığımı anlatayım için rahatlasın.

ben mayısta 1gün gidip mobilyaları araştırdım.ikinci gidişimde 1 saatt yatak odası salon otruma odası herşeyi aldım.beyaz eşyalar da bi günlük.
halı perdelere henüz duruyor onlar da 1-2 günlük iş.
ama hani çıkıp baksanız ramazana kadar almış olsanız sizin iyiliğinize ramazanda koşturmazsınız.gelinlik diktireceksen acele et ama.hazır alcaksan sorun yok.ama dikilicekse 1 buçuk ay süre lazım.
panik yapma ama yavaştan da alma.herşey hallolur

Back