Hazırlıklar ı hızlandıramıyorum nişanlım daha vakit var diye rahat davranıyor bende tekrar edersem dır dır ediyomuşum gibi geliyor.Zaten hafta sonu 1 gün tatili var nasıl yapıcaz napıcaz bilmiyorum sıkıldım yani :)
canım hep erkakler öyle bende düne varıncaya kadar şikayet ediyordum ama sonradan onlar daha bi teleşlı ve istekli oluyorlar sen canını sıkma takma kafanı inan bende sadce benimkimi odun diye düşünüyordum ama düğüne 2ay kalınca tutuştu beyefendi vede 20 gün içinde bütün işler bitmesi lazım
Bana sadece bekle ve gör herşey çok güzel olcak diyor ama bekliyorum bişey yaptığıda yok :) Bekleyelim bakalım :1closedeyes:
Tipik erkek düşünceleri hepsimi aynı bunların yaa hadi hadi dedikçe rahat davranıyorlar ben hallederim diyorlar.... Görcez bakalım işler yetişecekmi yetişmeyecekmiii
eğerki yetişmezse zaten yandıklarının resmi de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tipik erkek düşünceleri hepsimi aynı bunların yaa hadi hadi dedikçe rahat davranıyorlar ben hallederim diyorlar.... Görcez bakalım işler yetişecekmi yetişmeyecekmiii
eğerki yetişmezse zaten yandıklarının resmi de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya kızlar 2_3tane gelinlik modeli baktım da fena değil masa üzerine atdım onları nasıl foruma eklicem bi fikir alayım sizlerden
senin ne zamndı düğün canım yazdınmı bilmiyorum ama
ben yazdım 19 eylül diye ama okadar çabuk bişiyler yazılıyorki kaynıyor arada maşallah burası çok güzel ve yoğun :)
hoşgeldin canım ee neler yaptın bakalım hazırlık olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?