2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

mrb kızlar ben işlerimi bitirinceye kadar baya kaynetmışsınız ne güzel fe_ozcum bende 2. davetiyeyi çok begendim hatda dün arkadasımın davetiye getirdi bunun aynısydı nişnlımda ne güzel davetiyeler var gördünmü bizde biara gidip baksakya begenelim biran önce dedi. yeni gelen gelinlerimizde varmış hoşgeldiniz aramıza inşallh jersey gönlünüze göre olur

Hazırlıklar ı hızlandıramıyorum nişanlım daha vakit var diye rahat davranıyor bende tekrar edersem dır dır ediyomuşum gibi geliyor.Zaten hafta sonu 1 gün tatili var nasıl yapıcaz napıcaz bilmiyorum sıkıldım yani :)

çigdemkok tatlım arkadaşlarda söylemiş ama gerçekten aranızda nne sorun var bilmiyoruz ama yinede inat için o yüzügü çıkarma benim nişanlım aynısını yapsa ben de çıkarır kafasına çarparım ve o yüzügü asla parmagıma tekrar takmm eger çıkarısrsan tekrar takmamak için çıkar yani çocuk oyuncagı değil yani bu kızların intikamıalmanın daha güzel yollrı var tatlım ne güzel kendinde bulmuşsun bak çok güzel bişekilde hazırlan ve asla surat yapma takma onu ve eglenmene bak o anlıcak hatasını merak etme senn gibi güzel bi kızı üzmeye onunda hakkı yok ilişkinizi böyle inatlarla yıpratmayın

canım hep erkakler öyle bende düne varıncaya kadar şikayet ediyordum ama sonradan onlar daha bi teleşlı ve istekli oluyorlar sen canını sıkma takma kafanı inan bende sadce benimkimi odun diye düşünüyordum ama düğüne 2ay kalınca tutuştu beyefendi vede 20 gün içinde bütün işler bitmesi lazım

Bana sadece bekle ve gör herşey çok güzel olcak diyor ama bekliyorum bişey yaptığıda yok :) Bekleyelim bakalım :1closedeyes:

Tipik erkek düşünceleri hepsimi aynı bunların yaa hadi hadi dedikçe rahat davranıyorlar ben hallederim diyorlar.... Görcez bakalım işler yetişecekmi yetişmeyecekmiii

eğerki yetişmezse zaten yandıklarının resmi de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya kızlar 2_3tane gelinlik modeli baktım da fena değil masa üzerine atdım onları nasıl foruma eklicem bi fikir alayım sizlerden

özel msj ına baktın mı canım

bencede korksun enişteler bizim gazabımızdankötükedihüso hepimiz birleşirklava:klava:

ben yazdım 19 eylül diye ama okadar çabuk bişiyler yazılıyorki kaynıyor arada maşallah burası çok güzel ve yoğun :)

ya kızlar 2_3tane gelinlik modeli baktım da fena değil masa üzerine atdım onları nasıl foruma eklicem bi fikir alayım sizlerden

canım gelişmiş cevap seçeneğine girince altta eklenti ekle var ya oraya gir ya da hızlıresim.com sitesine mesela gir oradan yükleden resminin yeriini belirle boyuıtunu da 640*480 yap soracıma çıkan linklerden forum3 grafik ekle kutusundan linlikni ekle muck

kizlar yetisemedim hiziniza Ara ara girip bakarim yine neler yapmissiniz,temizlik yapiyorum da bi yandan..

hoşgeldin canım ee neler yaptın bakalım hazırlık olarak

hoşbulduk cnm. inş hepimiz için güzel bir eylül olur:) ben ev tekstili ve mutfak eşyaları aldım tabi eksiklerim var ama çoğu tamamlandı. mobilya bakmayı düşünüyorum yakın zamanda siz neler yaptınız:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…