2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

merhabalar çok yeniyim bende hatta ilk mesajım bu :) bende eylül geliniyim :)

19 eylül. herkese mutluluklar diliyorum

Hoşgeldinnnn bi gelin daha eklendi listeye... biz mutluluğumuzu hüznümüzü bazen kırgınlığımızı sinirimizi burada hep birlikte yaşıyoruz ve ben kendi adıma burada olmaktan çok mutluyum...

cigdemkokKesinlikle yüzüğünü takarak git, çıkarayım deme. ınşallah bir an önce sorununuzu halleder barışırsınız.

Tmm ozaman kızlar çıkarmıycam ozaman... giyinip süslenip gidiyimde beni görünce dayanamasın bayanssulusmile

olumunekankayizsmile Elbise giyicem erkenden giyinebilirsem resim çekilip koyarım son halimi alırım gazımı giderim hihoyyyt

Canım ben çıkıyorum ama göremeyeceğim o güzelliğini. Düğündaşlarıma güveniyorum ama benim vereceğim gazı da verirler onlar sana. Zaten senin gaz almaya ihtiyacın da yok yani çok hoş olacaksın.
Öptüm seni, umarım her şey istediğin gibi olur.

Cnm benim ya o gören gözün güzelliği senin yüreğinin güzellği opuyorumnanaktan işte bu sitenin bu dostluğunu çok seviyorum buraya girmeden duramam bundan işte Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum sana Umraım hepinizin herşey istediği gibi olur :Saruboceq:

Sirkencubin canım sen nereye diktiriyorsun gelinliğini... Bana fikir olması için soruyorum...

tatlım ben de o zaman sana bi öneri olsun diye diktirdiğim yerin adıını atayım özel msj ına

tatlışkom ben yazana kdr kızlar yazmış zatne sanırm bence de çıkartma sakın bu yüzük öle yalama olmasn yani.hem uzar fln aranızdaki sorun çııkmaza girmesin inş bu akşam barışırsınız

hoşgeldin şeker

Bu zamanlarda herkesin yaşadığı şeyler bunlar canım. Taraflardan biri alttan almadıkça daha da büyüyor maalesef. Şimdi biz onlara çok kızıyoruz ama onlarda evlilik stresindeler aslında. Bazı zamanlarda sen alttan alırsın, bazı zamanlarda o alttan alır. Kırmamaya özen gösterin birbirinizi bu saatten sonra artık. olumunekankayizsmile

Bence iptal etme canım, süpriz yap şaşırsın. Çok küs kalmayın yani. opuyorumnanaktan

Günaydın canım hoşgeldin. Kızlar size bir şey soracam size gelinlikçiniz gelinlliklerinizin içine giymeniz içni hangi çamaşırı önerdi? Bugün çamaşır işini halletmem gerekiyor.

Benim gelinliğin üstü kalıp gibi olmayacağı için büstiyeri önerdi. Bende gittim aldım büstiyer. Göüs kısmı çok daha güzel durdu normal südyenlerden. Straplezde büstiyer güzel gidiyor bence. kaydirigubbakcemile3

bu formda görmüştüm gelinliği gelinlikçilerde gezerken aynı modelide gördüm denedim çok beğendim işte benim gelinliğim :dance:

Çok güzel canım. opuyorumnanaktan

Nasıl olsa zamanın var canım, değiştirt bence masanı. :)

feozum en azından modeli dikmiş birine yaptırıosun
bakalım bizimki nasıl olcak
iki üç model birleşecek gibi görünüo şuann:)

Benimde öyle canım, bir kaç farklı modeli birleştirtiyorum ben de. sempatiksalakcinni

Birincisi daha güzel gibi canım. opuyorumnanaktan

Yüzüğünü tak canım, ama hani uzaktan görünmesini engelle. Yüzüğü takıp takmadığını merak ediyo mu bakarsın. sempatiksalakcinni

Hoşgeldin canım, sana da mutluluklar. opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile Elbise giyicem erkenden giyinebilirsem resim çekilip koyarım son halimi alırım gazımı giderim hihoyyyt

Koy tabii, bakalım bizde. sempatiksalakcinni

tatlışkom ben yazana kdr kızlar yazmış zatne sanırm bence de çıkartma sakın bu yüzük öle yalama olmasn yani.hem uzar fln aranızdaki sorun çııkmaza girmesin inş bu akşam barışırsınız

Yüzüğünü tak canım, ama hani uzaktan görünmesini engelle. Yüzüğü takıp takmadığını merak ediyo mu bakarsın

Tamam canlarım takıcam yüzüğümü Taktiğini uygulıycam bebişim kaydirigubbakcemile3 Sıcağı sıcağına gelişmelerle tekrar karşınızda olucam sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…