merhabalar çok yeniyim bende hatta ilk mesajım bu :) bende eylül geliniyim :)
19 eylül. herkese mutluluklar diliyorum
Aramıza hoşgelsin ozaman sonbahar gelini hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiğdem, bencede yüzüğünü çıkartma... Haklıyken haksız olursun bu sefer...
Aranızdaki problemi yüzüğü takmakla çözemezsin bu sefer nişanlın da hazırmış hemen çıkartmış der... Olmaz bence...
Tmm ozaman kızlar çıkarmıycam ozaman... giyinip süslenip gidiyimde beni görünce dayanamasın bayanssulusmile
cigdemkokKesinlikle yüzüğünü takarak git, çıkarayım deme. İnşallah bir an önce sorununuzu halleder barışırsınız.
İşte bu güzel taktik. Çıldırt nişanlını güzelliğinle.kaydirigubbakcemile3
Kızlar hepiniz öpüldünüz, ben çıkıyorum. Görüşmek üzereee...
olumunekankayizsmile Elbise giyicem erkenden giyinebilirsem resim çekilip koyarım son halimi alırım gazımı giderim hihoyyyt
Canım ben çıkıyorum ama göremeyeceğim o güzelliğini. Düğündaşlarıma güveniyorum ama benim vereceğim gazı da verirler onlar sana. Zaten senin gaz almaya ihtiyacın da yok yani çok hoş olacaksın.
Öptüm seni, umarım her şey istediğin gibi olur.
Sirkencubin canım sen nereye diktiriyorsun gelinliğini... Bana fikir olması için soruyorum...
tatlışkom ben yazana kdr kızlar yazmış zatne sanırm bence de çıkartma sakın bu yüzük öle yalama olmasn yani.hem uzar fln aranızdaki sorun çııkmaza girmesin inş bu akşam barışırsınızKızlar günaydınnnn... 6 gün oldu hala görüşmüyoruz nişanlımla bugün bizim mahalleden arkadaşının düğünü var oda gelicek ve biz ayrıyız. 6 gün oldu arayıp sormadı yüzüğümü takmayı düşünmüyorum kızlar görsün ciddiyeti anlasın istiyorum doğrumu yaparım sizce :uhm: Düğüne gideceğim için hazırlanıcam pek giremeye bilirim kızlar haberiniz olsun...
hoşgeldin şekermerhabalar çok yeniyim bende hatta ilk mesajım bu :) bende eylül geliniyim :)
hayırlı sabahlar elçinciğimmm
hoş geldin...
dün ben hiç bişi yapmadım nişanlımla takıştık bu sanırım önümüzdeki günleride etkiler bir dahaki haftaya kadar hiç bir şey bakamayız.o adım atmaz ben atmam sonra ne olur bilmiyorum.ama hakikaten çok kırdı.Bu dayak meselesini konuşuyorduk başka arkadaşım üzerinden gülerek dediki ben sinirli olunca sakın üstüme gelme bende yaparım hemde gülüyo bende dedim kazara öyle bir şey yaparsan dönmemek üzere giderim.oda öyle bir şey yaparsan telafisi içn zaman vermessen defol git derim sana dedi orda ipler koptu.sonrada diyorki bana horoz gibi dikleşirsen herşeyi kaybedersin nasıl sinirlendim
cevap yazmadım sabahta onu görmemek için başka yoldan geldim.
ya kızlar şu stresli dönemde insan güven istiyor daha çok ilgi şefkat bekliyor nişanlısından ama bizimki tam tersini yaptı gerizekalı
sen neler yaptın bakalım elçinciğimm gelinliğine karar verebildinmi modeline
Bence iptal etme canım, süpriz yap şaşırsın. Çok küs kalmayın yani. opuyorumnanaktanay canım ya inan çok üzüldüm ya napmış o ya kırıldıgın kadar var tatlım valla tavrını koy derim ben evet dedigin gibi şu dönemde şevkat çok istiyoruz bizde dün takıştık nişanlımın yanına gidecektim ist. yarın kısmet olursa kavga edince biletleri iptal et dedi bende iş çıkışı gidiyorum biletleri iotal etmeye sonra arıyor aşkım yapma ne olur biraz sorunlarımız var o yüzden diyor bende iptal etmedim napim bugün izne ayrılıyorum işlerim çok yogun olacak pek vakamam sizlere kuzular oki
Günaydın canım hoşgeldin. Kızlar size bir şey soracam size gelinlikçiniz gelinlliklerinizin içine giymeniz içni hangi çamaşırı önerdi? Bugün çamaşır işini halletmem gerekiyor.
bu formda görmüştüm gelinliği gelinlikçilerde gezerken aynı modelide gördüm denedim çok beğendim işte benim gelinliğim :dance:
destan gibi yazmışım :S
he bide masam geldi halılarımla birlikte
ama masanın buüulu kısmında bi iki noktada buğusu gitmiş:S
değiştirirlerse değiştirtcem örtü kapasada orayı keyfimi kaçırdıı
feozum en azından modeli dikmiş birine yaptırıosun
bakalım bizimki nasıl olcak
iki üç model birleşecek gibi görünüo şuann:)
Kızlar günaydınnnn... 6 gün oldu hala görüşmüyoruz nişanlımla bugün bizim mahalleden arkadaşının düğünü var oda gelicek ve biz ayrıyız. 6 gün oldu arayıp sormadı yüzüğümü takmayı düşünmüyorum kızlar görsün ciddiyeti anlasın istiyorum doğrumu yaparım sizce :uhm: Düğüne gideceğim için hazırlanıcam pek giremeye bilirim kızlar haberiniz olsun...
olumunekankayizsmile Elbise giyicem erkenden giyinebilirsem resim çekilip koyarım son halimi alırım gazımı giderim hihoyyyt
tatlışkom ben yazana kdr kızlar yazmış zatne sanırm bence de çıkartma sakın bu yüzük öle yalama olmasn yani.hem uzar fln aranızdaki sorun çııkmaza girmesin inş bu akşam barışırsınız
Yüzüğünü tak canım, ama hani uzaktan görünmesini engelle. Yüzüğü takıp takmadığını merak ediyo mu bakarsın
bekliyoruzzzzzzz güzel haberleriiiiTamam canlarım takıcam yüzüğümüTaktiğini uygulıycam bebişim kaydirigubbakcemile3 Sıcağı sıcağına gelişmelerle tekrar karşınızda olucam sırnaşık şey