lepiciğimm benim
okadar yazıları aklında tutup nasıl yorum yazdın öyle ya maşallah sana vereliniortak
helal vallaboshayallersmile
arkadşlar gelinlikler güzel hani bizim ekipten olup içime sinmeyen hiç bir gelinimizin gelinliği olmadı
bizim ekip zevkli maşallah birde hepimiz bir çok konuda hem fikiriz.
sirkencubimm Allah yaşatmasın kimselere öyle acı ama nedense gelinlikçinin durumunu değil ilk senin açından baktım provalarını etkilermi diye
sanırım böyle durumlar için diyolar önce can sonra canan...
Canım senin de inşallah istedigin gibi bir gelinliğin olur. Benimki de henüz ortada yok zaten model zamanla oluşacak.
Sirkencubin canım sen nereye diktiriyorsun gelinliğini... Bana fikir olması için soruyorum...
canım mesajlarına bakar mısın lütfen
Kızlar günaydınnnn... 6 gün oldu hala görüşmüyoruz nişanlımla bugün bizim mahalleden arkadaşının düğünü var oda gelicek ve biz ayrıyız. 6 gün oldu arayıp sormadı yüzüğümü takmayı düşünmüyorum kızlar görsün ciddiyeti anlasın istiyorum doğrumu yaparım sizce :uhm: Düğüne gideceğim için hazırlanıcam pek giremeye bilirim kızlar haberiniz olsun...
Kızlar günaydınnnn... 6 gün oldu hala görüşmüyoruz nişanlımla bugün bizim mahalleden arkadaşının düğünü var oda gelicek ve biz ayrıyız. 6 gün oldu arayıp sormadı yüzüğümü takmayı düşünmüyorum kızlar görsün ciddiyeti anlasın istiyorum doğrumu yaparım sizce :uhm: Düğüne gideceğim için hazırlanıcam pek giremeye bilirim kızlar haberiniz olsun...
Ne kadar ciddi olursan ol o yüzüğü çıkarma bence canım. Sinirini başka türlü belli etmelisin bence.
ben davetyeleri açamıom
nişanlımın pc deyim ayarlarını bilmiyotum bunun:S
çiğdem yüzüğünü tak canım sen
haklıysan da haksız olursun
belkim onun bunu yaparsa kesin biter dediği şeydir
oyüzden yüzüksüz gitme ama tavrını gene sürdürceksen sürdür derim
ne tavık vidanlıymış seninkide be 6 gündür aramamak nedemek
Karar vermedim 2 sizde çok hoşÇok masraflı bişey olmasın düğünden sonra atıyor herkez bi biz ve aileler saklıyor...
merhabalar çok yeniyim bende hatta ilk mesajım bu :) bende eylül geliniyim :)
19 eylül. herkese mutluluklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?