2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

lepiciğimm benim
okadar yazıları aklında tutup nasıl yorum yazdın öyle ya maşallah sana vereliniortak
helal vallaboshayallersmile

arkadşlar gelinlikler güzel hani bizim ekipten olup içime sinmeyen hiç bir gelinimizin gelinliği olmadı
bizim ekip zevkli maşallah birde hepimiz bir çok konuda hem fikiriz.

sirkencubimm Allah yaşatmasın kimselere öyle acı ama nedense gelinlikçinin durumunu değil ilk senin açından baktım provalarını etkilermi diye
sanırım böyle durumlar için diyolar önce can sonra canan...

canım ben kılı kırk yaran birisiyim çok eler incelerim. Şu na kadarki gittiğim yerlerin içinde bana en çok güveni veren yer seçtiğim yer oldu. Çok sabırlı ve inanılmaz iyi birisi. O yüzden ona güveniyorum. Gelinliğim bittikten ya da düğünden sonra ufak bir hediyeyle ziyaretine gitmek istiyorum .

Kızlar günaydınnnn... 6 gün oldu hala görüşmüyoruz nişanlımla bugün bizim mahalleden arkadaşının düğünü var oda gelicek ve biz ayrıyız. 6 gün oldu arayıp sormadı yüzüğümü takmayı düşünmüyorum kızlar görsün ciddiyeti anlasın istiyorum doğrumu yaparım sizce :uhm: Düğüne gideceğim için hazırlanıcam pek giremeye bilirim kızlar haberiniz olsun...

Canım senin de inşallah istedigin gibi bir gelinliğin olur. Benimki de henüz ortada yok zaten model zamanla oluşacak.

ay evt ya öyle belirli bi model olmayınca ortada insan tereddüt ediyo nasıl olacak güzelmi diye inşallah istediğmiz gibi olur kızlar:))

Kızlar günaydınnnn... 6 gün oldu hala görüşmüyoruz nişanlımla bugün bizim mahalleden arkadaşının düğünü var oda gelicek ve biz ayrıyız. 6 gün oldu arayıp sormadı yüzüğümü takmayı düşünmüyorum kızlar görsün ciddiyeti anlasın istiyorum doğrumu yaparım sizce :uhm: Düğüne gideceğim için hazırlanıcam pek giremeye bilirim kızlar haberiniz olsun...

Ne kadar ciddi olursan ol o yüzüğü çıkarma bence canım. Sinirini başka türlü belli etmelisin bence.

ben davetyeleri açamıom
nişanlımın pc deyim ayarlarını bilmiyotum bunun:S

çiğdem yüzüğünü tak canım sen
haklıysan da haksız olursun
belkim onun bunu yaparsa kesin biter dediği şeydir
oyüzden yüzüksüz gitme ama tavrını gene sürdürceksen sürdür derim
ne tavık vidanlıymış seninkide be 6 gündür aramamak nedemek

sorununuz neydi bilmiyorum ama giderseniz yüzüğünüzü kesinlikle çıkarmayın ne olursa olsun çıkarmayın bence daha ciddi sorunlarınız olur.umarım aranız düzelir en kısa zamanda

Ne kadar ciddi olursan ol o yüzüğü çıkarma bence canım. Sinirini başka türlü belli etmelisin bence.

ben davetyeleri açamıom
nişanlımın pc deyim ayarlarını bilmiyotum bunun:S

çiğdem yüzüğünü tak canım sen
haklıysan da haksız olursun
belkim onun bunu yaparsa kesin biter dediği şeydir
oyüzden yüzüksüz gitme ama tavrını gene sürdürceksen sürdür derim
ne tavık vidanlıymış seninkide be 6 gündür aramamak nedemek

Güya oda beni cezalandırıyor işte kim sorsa o haklı ondan uzatıyor şuanda ama ben kesinlikle aramam sonunda o arıyor yine ama bu sefer arasada kolay kolay barışmıycam. ayrıyız kaç gün oldu ama bitirmemiş yüzük hala parmağında die düşünsün istemediğim için takmasam mı diye düşündüm kızlar

merhabalar çok yeniyim bende hatta ilk mesajım bu :) bende eylül geliniyim :)

19 eylül. herkese mutluluklar diliyorum

Çiğdem, bencede yüzüğünü çıkartma... Haklıyken haksız olursun bu sefer...

Aranızdaki problemi yüzüğü takmakla çözemezsin bu sefer nişanlın da hazırmış hemen çıkartmış der... Olmaz bence...

Back