Canım herkes yaşıyor tartışmaları. Gerçi bizde tartışmalar pek olmuyor ailelerden fırsat kalmıyor da=)) Geçen gün bir arkadaşımla buluştum onların da haftaya düğünleri olacak. Bana soruyor sirkencubin nişanlınla aranız nasıl tartışmalarınız oluyor mu diye. Ben de dedim elbette ufak tefek oluyor ama hemen farkına varıp bir taraf tolere etme yönüne gidiyor dedim. Ben de sordum tabi ona. "yok olmuyor " dedi. Demesinin üstünden 5 dk ya geçti ya geçmedi nişanlısı aradı telefonda konuşurken 5 dk nın içinde öyle bir tartışmaya başladılar ki Allah dedim noluyor. Yani tartışmıyoruz diyen dürüst olmamış olur. Çok zor dönemlerden geçiyoruz bunu en az hasarla atlatmaya çalışmalıyız.
canım enişte de baya stresli galiba, sanırım başka birşeye sinirlenmiş o da sana denk gelmiş .. İnşallah sorununuz çözülür .. Ama bir yandan da tavır koymanın da doğru olduğıunu düşünüyorum..
Canım çok kırıldım söylediklerinden şu manayı çıkartıyor ben sinirliyken sus ben bağırayım çağırayım cevap verirsen varabilirim gidersende git defol git derim diyor
bu tabi çok canımı sıktı
mafoldumben
sağolasın rüzgarımm bu da geçer inş.
günaydın kızlar a.s.
cnm ben bisi giymiycem...sempatiksalakcinniGünaydın canım hoşgeldin. Kızlar size bir şey soracam size gelinlikçiniz gelinlliklerinizin içine giymeniz içni hangi çamaşırı önerdi? Bugün çamaşır işini halletmem gerekiyor.
Günaydın canım hoşgeldin. Kızlar size bir şey soracam size gelinlikçiniz gelinlliklerinizin içine giymeniz içni hangi çamaşırı önerdi? Bugün çamaşır işini halletmem gerekiyor.
çok güzel cnm hatta daha kalın böle tek omuz düşünebilrisin gibi geldi bana straplez sanki modeli bozar ama sen bilirsin tabi
tatlışkom soğuk çayla kompres ypsana gözüne çayı demle bir bardak çayı soğut pamuğu sık sık koy gözüne geçmiş olsunSOULMATE84 , canım gelinliğin alt modeli bir harika :lepi: üstü için yorum yapamicimmmm :kedi: kaydirigubbakcemile3
günaydın canlarım nasılsınız hihoyyyt
kızlar ya sabah bi kalktım sol gözüm gayet normal hiç ağrı sızı ve şişlik yok ama sağ gözümün altı çok şiş ve çok ağrıyo ne yapabilirim gitmesi için yardım edin
gunaydin eylul-ekim gelinleri..
ahhhh bi gelinliğim olsa da içine giyineceğimi düşünsem... mafoldumben
çok güzel cnm güle güle giy inşallahhhhbu formda görmüştüm gelinliği gelinlikçilerde gezerken aynı modelide gördüm denedim çok beğendim işte benim gelinliğim :dance:
hanne54 gelinliğin muhteşemm canım :asigim:
çok güzel cnm hatta daha kalın böle tek omuz düşünebilrisin gibi geldi bana straplez sanki modeli bozar ama sen bilirsin tabi
canım benim olur senin düğünün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?