2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Canım herkes yaşıyor tartışmaları. Gerçi bizde tartışmalar pek olmuyor ailelerden fırsat kalmıyor da=)) Geçen gün bir arkadaşımla buluştum onların da haftaya düğünleri olacak. Bana soruyor sirkencubin nişanlınla aranız nasıl tartışmalarınız oluyor mu diye. Ben de dedim elbette ufak tefek oluyor ama hemen farkına varıp bir taraf tolere etme yönüne gidiyor dedim. Ben de sordum tabi ona. "yok olmuyor " dedi. Demesinin üstünden 5 dk ya geçti ya geçmedi nişanlısı aradı telefonda konuşurken 5 dk nın içinde öyle bir tartışmaya başladılar ki Allah dedim noluyor. Yani tartışmıyoruz diyen dürüst olmamış olur. Çok zor dönemlerden geçiyoruz bunu en az hasarla atlatmaya çalışmalıyız.

aynen canım normal zamnda hiç tartışmayan biz düğün yaklaştıkca bi başka kişiliğe büründük resmen gerçi herşey beim başımın altından çıkıyor bi kaprisli, bir alıngan oldum ki sormayın nişanlım bişey sormaya bile korkuyor:1:

canım enişte de baya stresli galiba, sanırım başka birşeye sinirlenmiş o da sana denk gelmiş .. İnşallah sorununuz çözülür .. Ama bir yandan da tavır koymanın da doğru olduğıunu düşünüyorum..

Canım çok kırıldım söylediklerinden şu manayı çıkartıyor ben sinirliyken sus ben bağırayım çağırayım cevap verirsen varabilirim gidersende git defol git derim diyor
bu tabi çok canımı sıktı
mafoldumben
sağolasın rüzgarımm bu da geçer inş.

hannecim canım gelinliğin çok güzel moda evindeki kızlarında bahsetdiği tazda sanırım böyle modelini çalsam kızmazsın dimi :kedi:

asli cim gecmis olsun..
sukut cum ya sorma biz bile dogru duzgun hic tartismayan bi cifttik, tartisir olduk..Hatta ceza verdim dun benimkine 1 gun boyunca konusmak yok die..ve nitekim de uyguladim..Bugun sabah msj atmis ceza bitti mi die, ateskes ilan ettik di me die..kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım hoşgeldin. Kızlar size bir şey soracam size gelinlikçiniz gelinlliklerinizin içine giymeniz içni hangi çamaşırı önerdi? Bugün çamaşır işini halletmem gerekiyor.

hoşbulduk tatlım

canım ben gelinliğin altına iç çamaşırı giymiyecem gelinliğim kendinen çamaşırlı olacak

bu formda görmüştüm gelinliği gelinlikçilerde gezerken aynı modelide gördüm denedim çok beğendim işte benim gelinliğim :dance:

Eklentiler

• $5-CESIT-COK-SIK-GELINLIKLER-YENI-VE-GUVENILIR__25853215_4.jpg
    $5-CESIT-COK-SIK-GELINLIKLER-YENI-VE-GUVENILIR__25853215_4.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 19
  • $5-CESIT-COK-SIK-GELINLIKLER-YENI-VE-GUVENILIR__25853215_5.jpg
    $5-CESIT-COK-SIK-GELINLIKLER-YENI-VE-GUVENILIR__25853215_5.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar ben de gelinliğimi paylaşmak istedim sizlerle, yalnız kol detayına kesin karar veremedim. Straplez de çalışabiliriz. Nasıl sizce?

çok güzel cnm hatta daha kalın böle tek omuz düşünebilrisin gibi geldi bana straplez sanki modeli bozar ama sen bilirsin tabi

SOULMATE84 , canım gelinliğin alt modeli bir harika :lepi: üstü için yorum yapamicimmmm :kedi: kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım nasılsınız hihoyyyt

kızlar ya sabah bi kalktım sol gözüm gayet normal hiç ağrı sızı ve şişlik yok ama sağ gözümün altı çok şiş ve çok ağrıyo ne yapabilirim gitmesi için yardım edin
tatlışkom soğuk çayla kompres ypsana gözüne çayı demle bir bardak çayı soğut pamuğu sık sık koy gözüne geçmiş olsun
gunaydin eylul-ekim gelinleri..

günaydın herkeseeeeeee

günaydın kızlar

nişanlısıyla tartışanlar olmuş
dediğiniz gibi bu dönemde onlara gereksiz gibi geliyor ama
güven tazeleme gibi biley istiyor kızlar ki ben de buna dahilim
minicik bişey olsa anında güvenim zedeleniyormuş gibi geliyor
sevlilik öncesi stresle kırıcı konuşmalar geçmiş aranızda
umarım düzelir
ama defol gitlerle bu olaylar yürümez
işin ciddiyetine varsınlar artık bence...

tek askılı gelinlik çok hoş bence askısıyla yaptır derim canım o modelin
orj,nalliği orda diye düşünüyorum

aslı gözün kötü imiş
mikrop kapmış olabilir dikkat et geçmezse doktora git derim
merhemle falan bi günde geçiyorr

gelinlik altına çamaşırı sormuşsunuz
tamamen gelinliğin yapısına bağlı olarak giyiliyormuş
gelinlikçiler hep öle fio
glop var ise bişey giymeye gerek kalmıyormuş
göğüs küçükse destekli takılacak
bazı gelinliklerde jartiyer kesinlikle olmuyormuş
şu jartiyer gibi yanlara sert bişiler koyuylar ya dümdüz olsun diye
onlardan varsa mesela jartiyer giyersen sopa gibi dururmuşsun
ben glop koydurup giymeyebilirim de artık gelinlikçi ne derse
boynumuz kıldan ince:D

destan gibi yazmışım :S

he bide masam geldi halılarımla birlikte
ama masanın buüulu kısmında bi iki noktada buğusu gitmiş:S
değiştirirlerse değiştirtcem örtü kapasada orayı keyfimi kaçırdıı

lepi cimmmmmmm hoşgeldinn.masan halıların da hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn içine sinmiyorsa değiştirt tabi

çok güzel cnm hatta daha kalın böle tek omuz düşünebilrisin gibi geldi bana straplez sanki modeli bozar ama sen bilirsin tabi

Teşekkür ederim canım. Bu modelin üstüne çok benzeyen bir model daha beğendim. Ama fotosunu bulamadım, straplez olursa üst kısmında ufak tefek değişiklikler olacak tatlım.

canım benim olur senin düğünün ne zaman

Tatlım bizim düğün 4 ekim şimdilik ev telaşındayız kiracı yeni çıktı ustalar girecek fayans seçimi, boya yapılacak renk seçimi, mutfak dolabı var da var yani... Mobilyalara baktık ama kesinleştirmedik gelinliğe sıra gelmiyo tabi...

Bi c.tesi gelecekte biz işimizi halledecez... Offf zaman yetmiyo...

Back