2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım ben ilaç kullanmıştım geçirememiştim sabunu önermişlerdi çok işime yaramıştı inşallah geçirir seninkini de

ay canım ya inan çok üzüldüm ya napmış o ya kırıldıgın kadar var tatlım valla tavrını koy derim ben evet dedigin gibi şu dönemde şevkat çok istiyoruz bizde dün takıştık nişanlımın yanına gidecektim ist. yarın kısmet olursa kavga edince biletleri iptal et dedi bende iş çıkışı gidiyorum biletleri iotal etmeye sonra arıyor aşkım yapma ne olur biraz sorunlarımız var o yüzden diyor bende iptal etmedim napim bugün izne ayrılıyorum işlerim çok yogun olacak pek vakamam sizlere kuzular oki

günaydın canım. sağ gözümün altı çok şiştide arkadaşımda sağolsun öneride bulunuyodu canım ondan bahsediyoruz

ay canım çok geçmiş olsun. Benim de kışın gözlerim sabaha karşı 4 gibi acile gitmeme neden olmuştu. Sürekli içinde bir şeyler batıyordu ve yaşlar akıyordu. Meğer meibom bezlerim tıkanmış. Doktor her gün bebe şampuanıyla kiprik diplerini yıkamayı alışkanlık haline getirmemi önerdi. Bebe şampuanı çok rahatlatıyor gözleri. Hatta o günden sonra farkettim cildime de çok iyi geldi. Makyajımı temizledikten sonra hep bebe şampuanıyla yıkıyorum yüzümü. Tavsiye ederim.

Allah razı olsun canım tavrımı koyucam bakalım hayırlısı
ay canım benimm düğün stresi olur öyle maddi sıkıntılar ailelerin yönlendirmek istemeleri filan insanın ruh halini değiştiriyor.benim arkadaşımın nikahına gittik nikah günü diyorki
şu düğün öncesi dönemde ayrılmazsanız bir daha ayrılmazsanız kaç kere ayrılıktan döndük dedi:çok üzgünüm:
hep o kızın lafı aklıma gelir.yan yana gelince herşeyi unutursunuz hüzünlenme sakın
sen iyi ol mutlu olda bir süreliğine topiğimizde eksikliğin olsada olur:teselli:

sağol cnm bnm... bugn eczaneye bı danısıcam doktora gıtme ımkanm yok cnku calıstgm ıcn ama bkalm eczane ne onerıcek sagol cnm

günaydınn kızlarr..
geçmiş olsun aslıcım benimde gözüm 2 gündür hafif şiş ve dibi ağrıyor anlamadaım neden olduğunu makyaj yapmıyorum bende ağrıyo baya çünkü bakalım geçmezse doktora gideriz artık:))

Günaydın tatlım
nazarmı değiyo bize yahu :)

ASLIcım geçmiş olsun tatlım, dikkat et belki sudan felan mikrop kapmıştır.

Sukut canım oluyor düğün öncesi böyle tartışmalar malum her iki tarafta geriliyor bir anda o kadar çok sorumluluk alıyoruz ki..

Canım herkes yaşıyor tartışmaları. Gerçi bizde tartışmalar pek olmuyor ailelerden fırsat kalmıyor da=)) Geçen gün bir arkadaşımla buluştum onların da haftaya düğünleri olacak. Bana soruyor sirkencubin nişanlınla aranız nasıl tartışmalarınız oluyor mu diye. Ben de dedim elbette ufak tefek oluyor ama hemen farkına varıp bir taraf tolere etme yönüne gidiyor dedim. Ben de sordum tabi ona. "yok olmuyor " dedi. Demesinin üstünden 5 dk ya geçti ya geçmedi nişanlısı aradı telefonda konuşurken 5 dk nın içinde öyle bir tartışmaya başladılar ki Allah dedim noluyor. Yani tartışmıyoruz diyen dürüst olmamış olur. Çok zor dönemlerden geçiyoruz bunu en az hasarla atlatmaya çalışmalıyız.

kızlar konuyla alakası yok
zaten bugun oldukça gerginim ama komiğime gelen bişi var
bu sayfanın başında Daylong ile güneşe karşı korunun diyor ve sarı mayolu kız çıkıyor ya
onun şeyi (özel yeri) ne kadar kabarık büyük duruyor miğdem bulandı artık göre göre çok iğrenç geliyor banaakannehir

Allah razı olsun canım amiiinnn

t.ederim canım burdan bi bakalım eger ayarlıyamazsak izmire gidicez bende izimirin semtlerini falan hiç bilmiyorum eger müsait olursan çok sevinirim yazarım özelden birde bişey duymuştuk biz izimirde bir magaza varmış her beden oluyormuş burda bile broşürlerini dagıtmışlar ama ben malesef göremedim ark. atmış sen böyle biyer biliyormusun

canım enişte de baya stresli galiba, sanırım başka birşeye sinirlenmiş o da sana denk gelmiş .. ınşallah sorununuz çözülür .. Ama bir yandan da tavır koymanın da doğru olduğıunu düşünüyorum..

çizelgelerimize ne olmuş öyle ,düzelmesini beklicez herhalde ..O zaman ben sayayım son 69 sırnaşık şey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…