- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım ya inan çok üzüldüm ya napmış o ya kırıldıgın kadar var tatlım valla tavrını koy derim ben evet dedigin gibi şu dönemde şevkat çok istiyoruz bizde dün takıştık nişanlımın yanına gidecektim ist. yarın kısmet olursa kavga edince biletleri iptal et dedi bende iş çıkışı gidiyorum biletleri iotal etmeye sonra arıyor aşkım yapma ne olur biraz sorunlarımız var o yüzden diyor bende iptal etmedim napim bugün izne ayrılıyorum işlerim çok yogun olacak pek vakamam sizlere kuzular okihayırlı sabahlar elçinciğimmm
hoş geldin...
dün ben hiç bişi yapmadım nişanlımla takıştık bu sanırım önümüzdeki günleride etkiler bir dahaki haftaya kadar hiç bir şey bakamayız.o adım atmaz ben atmam sonra ne olur bilmiyorum.ama hakikaten çok kırdı.Bu dayak meselesini konuşuyorduk başka arkadaşım üzerinden gülerek dediki ben sinirli olunca sakın üstüme gelme bende yaparım hemde gülüyo bende dedim kazara öyle bir şey yaparsan dönmemek üzere giderim.oda öyle bir şey yaparsan telafisi içn zaman vermessen defol git derim sana dedi orda ipler koptu.sonrada diyorki bana horoz gibi dikleşirsen herşeyi kaybedersin nasıl sinirlendim
cevap yazmadım sabahta onu görmemek için başka yoldan geldim.
ya kızlar şu stresli dönemde insan güven istiyor daha çok ilgi şefkat bekliyor nişanlısından ama bizimki tam tersini yaptı gerizekalı
sen neler yaptın bakalım elçinciğimm gelinliğine karar verebildinmi modeline
canım ben ilaç kullanmıştım geçirememiştim sabunu önermişlerdi çok işime yaramıştı inşallah geçirir seninkini de
Günydın kızlar. Kime noldu ne sabunundan bahsediyorsunuz?
günaydın canım. sağ gözümün altı çok şiştide arkadaşımda sağolsun öneride bulunuyodu canım ondan bahsediyoruz
ay canım ya inan çok üzüldüm ya napmış o ya kırıldıgın kadar var tatlım valla tavrını koy derim ben evet dedigin gibi şu dönemde şevkat çok istiyoruz bizde dün takıştık nişanlımın yanına gidecektim ist. yarın kısmet olursa kavga edince biletleri iptal et dedi bende iş çıkışı gidiyorum biletleri iotal etmeye sonra arıyor aşkım yapma ne olur biraz sorunlarımız var o yüzden diyor bende iptal etmedim napim bugün izne ayrılıyorum işlerim çok yogun olacak pek vakamam sizlere kuzular oki
ay canım çok geçmiş olsun. Benim de kışın gözlerim sabaha karşı 4 gibi acile gitmeme neden olmuştu. Sürekli içinde bir şeyler batıyordu ve yaşlar akıyordu. Meğer meibom bezlerim tıkanmış. Doktor her gün bebe şampuanıyla kiprik diplerini yıkamayı alışkanlık haline getirmemi önerdi. Bebe şampuanı çok rahatlatıyor gözleri. Hatta o günden sonra farkettim cildime de çok iyi geldi. Makyajımı temizledikten sonra hep bebe şampuanıyla yıkıyorum yüzümü. Tavsiye ederim.
günaydınn kızlarr..
geçmiş olsun aslıcım benimde gözüm 2 gündür hafif şiş ve dibi ağrıyor anlamadaım neden olduğunu makyaj yapmıyorum bende ağrıyo baya çünkü bakalım geçmezse doktora gideriz artık:))
Allah razı olsun canım tavrımı koyucam bakalım hayırlısı
ay canım benimm düğün stresi olur öyle maddi sıkıntılar ailelerin yönlendirmek istemeleri filan insanın ruh halini değiştiriyor.benim arkadaşımın nikahına gittik nikah günü diyorki
şu düğün öncesi dönemde ayrılmazsanız bir daha ayrılmazsanız kaç kere ayrılıktan döndük dedi:çok üzgünüm:
hep o kızın lafı aklıma gelir.yan yana gelince herşeyi unutursunuz hüzünlenme sakın
sen iyi ol mutlu olda bir süreliğine topiğimizde eksikliğin olsada olur:teselli:
Günaydın tatlım
nazarmı değiyo bize yahu :)
sana da hayırlı kandiller miss_curious :)) son duamı buradaki evlenecek olan arkadaşlarım için ettim kızlar. İnşallah sağlıklı - huzurlu - mutlu bir şekilde gelin oluruz ve bu kuracak olduğumuz yuva ömür boyu devam eder.
t.ederim canım burdan bi bakalım eger ayarlıyamazsak izmire gidicez bende izimirin semtlerini falan hiç bilmiyorum eger müsait olursan çok sevinirim yazarım özelden birde bişey duymuştuk biz izimirde bir magaza varmış her beden oluyormuş burda bile broşürlerini dagıtmışlar ama ben malesef göremedim ark. atmış sen böyle biyer biliyormusundelicioscum setin hayırlı olsun çok az kaldı vakit hiç heyecanlanmaa desem de işe yaramaz biliyorum
teşekkür ederim canım. yine de saol dediğin gibi çok heyecanlıyım. gece 2 de yatsam sabah 5 te gözüm açık:)) nişan heyecanında böyleyim sanırım düğğün için hiç uyuyamayacağım. .. iyi geceler canım
Gülcüm eğer İzmir'e gelirsen istersen birlikte de dolaşabiliriz.
Öpüyorum şekerler hepinizi ... Güzel rüyalar görelim inşallah
kaydirigubbakcemile3
hayırlı sabahlar elçinciğimmm
hoş geldin...
dün ben hiç bişi yapmadım nişanlımla takıştık bu sanırım önümüzdeki günleride etkiler bir dahaki haftaya kadar hiç bir şey bakamayız.o adım atmaz ben atmam sonra ne olur bilmiyorum.ama hakikaten çok kırdı.Bu dayak meselesini konuşuyorduk başka arkadaşım üzerinden gülerek dediki ben sinirli olunca sakın üstüme gelme bende yaparım hemde gülüyo bende dedim kazara öyle bir şey yaparsan dönmemek üzere giderim.oda öyle bir şey yaparsan telafisi içn zaman vermessen defol git derim sana dedi orda ipler koptu.sonrada diyorki bana horoz gibi dikleşirsen herşeyi kaybedersin nasıl sinirlendim
cevap yazmadım sabahta onu görmemek için başka yoldan geldim.
ya kızlar şu stresli dönemde insan güven istiyor daha çok ilgi şefkat bekliyor nişanlısından ama bizimki tam tersini yaptı gerizekalı
sen neler yaptın bakalım elçinciğimm gelinliğine karar verebildinmi modeline