Eğer askıyı istemezsem, göğüs kısmındaki çarprazı bozulmayacak şekilde çalışacağız. Beğenmene sevindim canımcım.opuyorumnanaktanÇok güzel canım, belki askıyı daha ince yaptırabilirsin. Askısız da olabilir ama belki modeli bozulur. opuyorumnanaktan
canım modelini çalsam kızmazsın dimi:) gerçekten çok hoşmuş
bu tarz bi kol istiyorum
Selamlar Kızlar;
2010 Eylül ayında evlenecek olan arkadaşlar.. Neler yaptınız, hazırlıklarınız ne alemde birbirimize yardım edelim dertleşelim konuşalımkaydirigubbakcemile5
ayy çok zor işleeerr gelinlikdii düğündüüü gelin sacı ayakkabısı mekan fotografcı hadı bunları gectım evın duzenı esyalara karar verme aşamasında kı kararsızlık gerılen sınırler ama herşeye rağmen çok keifli :lepi:
soul tum resımlerıne baktımm face ten cok hos maşallahhhh
SOULMATE84 , canım gelinliğin alt modeli bir harika :lepi: üstü için yorum yapamicimmmm :kedi: kaydirigubbakcemile3
günaydın canlarım nasılsınız hihoyyyt
kızlar ya sabah bi kalktım sol gözüm gayet normal hiç ağrı sızı ve şişlik yok ama sağ gözümün altı çok şiş ve çok ağrıyo ne yapabilirim gitmesi için yardım edin
SOULMATE84 , canım gelinliğin alt modeli bir harika :lepi: üstü için yorum yapamicimmmm :kedi: kaydirigubbakcemile3
günaydın canlarım nasılsınız hihoyyyt
kızlar ya sabah bi kalktım sol gözüm gayet normal hiç ağrı sızı ve şişlik yok ama sağ gözümün altı çok şiş ve çok ağrıyo ne yapabilirim gitmesi için yardım edin
hayırlı sabahlar elçinciğimmm
hoş geldin...
dün ben hiç bişi yapmadım nişanlımla takıştık bu sanırım önümüzdeki günleride etkiler bir dahaki haftaya kadar hiç bir şey bakamayız.o adım atmaz ben atmam sonra ne olur bilmiyorum.ama hakikaten çok kırdı.Bu dayak meselesini konuşuyorduk başka arkadaşım üzerinden gülerek dediki ben sinirli olunca sakın üstüme gelme bende yaparım hemde gülüyo bende dedim kazara öyle bir şey yaparsan dönmemek üzere giderim.oda öyle bir şey yaparsan telafisi içn zaman vermessen defol git derim sana dedi orda ipler koptu.sonrada diyorki bana horoz gibi dikleşirsen herşeyi kaybedersin nasıl sinirlendim
cevap yazmadım sabahta onu görmemek için başka yoldan geldim.
ya kızlar şu stresli dönemde insan güven istiyor daha çok ilgi şefkat bekliyor nişanlısından ama bizimki tam tersini yaptı gerizekalı
sen neler yaptın bakalım elçinciğimm gelinliğine karar verebildinmi modeline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?