2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

nedense bi türlü şu straplez gelinlik olayına alışamadım ben ya. uzun hatta upuzun kollu istiyorum ben gelinliğimi

bu tarz bi kol istiyorum

Eklentiler

• $123454579115.jpg
    $123454579115.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 26
Selamlar Kızlar;
2010 Eylül ayında evlenecek olan arkadaşlar.. Neler yaptınız, hazırlıklarınız ne alemde birbirimize yardım edelim dertleşelim konuşalım :D kaydirigubbakcemile5

ayy çok zor işleeerr gelinlikdii düğündüüü gelin sacı ayakkabısı mekan fotografcı hadı bunları gectım evın duzenı esyalara karar verme aşamasında kı kararsızlık gerılen sınırler ama herşeye rağmen çok keifli :lepi:

SOULMATE84 , canım gelinliğin alt modeli bir harika :lepi: üstü için yorum yapamicimmmm :kedi: kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım nasılsınız hihoyyyt

kızlar ya sabah bi kalktım sol gözüm gayet normal hiç ağrı sızı ve şişlik yok ama sağ gözümün altı çok şiş ve çok ağrıyo ne yapabilirim gitmesi için yardım edin

hayırlı sabahlar elçinciğimmm
hoş geldin...
dün ben hiç bişi yapmadım nişanlımla takıştık bu sanırım önümüzdeki günleride etkiler bir dahaki haftaya kadar hiç bir şey bakamayız.o adım atmaz ben atmam sonra ne olur bilmiyorum.ama hakikaten çok kırdı.Bu dayak meselesini konuşuyorduk başka arkadaşım üzerinden gülerek dediki ben sinirli olunca sakın üstüme gelme bende yaparım hemde gülüyo bende dedim kazara öyle bir şey yaparsan dönmemek üzere giderim.oda öyle bir şey yaparsan telafisi içn zaman vermessen defol git derim sana dedi orda ipler koptu.sonrada diyorki bana horoz gibi dikleşirsen herşeyi kaybedersin nasıl sinirlendim
cevap yazmadım sabahta onu görmemek için başka yoldan geldim.

ya kızlar şu stresli dönemde insan güven istiyor daha çok ilgi şefkat bekliyor nişanlısından ama bizimki tam tersini yaptı gerizekalı

sen neler yaptın bakalım elçinciğimm gelinliğine karar verebildinmi modeline

SOULMATE84 , canım gelinliğin alt modeli bir harika :lepi: üstü için yorum yapamicimmmm :kedi: kaydirigubbakcemile3

kızlar ya sabah bi kalktım sol gözüm gayet normal hiç ağrı sızı ve şişlik yok ama sağ gözümün altı çok şiş ve çok ağrıyo ne yapabilirim gitmesi için yardım edin

canım ellerini sabunla iice köpürterek yıka o köpüğü akıt tekrar köpükle o temiz köpüğü gözüne kaçır hemen geçiyor ama başta çok yanıyor geçmiş olsun opuyorumnanaktan

aslıcığım çok geçmiş olsun nazarmı oldun yoksaolumunekankayizsmile
sallama çay varsa çalıştığın yerde gözünün üstüne ondan koy rahatlatır acısını alır
acaba arpacık gibi birşey mi çıkacakki

teşekkür ederim canlarım
ben hemen gidip yıkayayım o zaman köpükle.
bilmiyom yaw nazar olabilir belkide ama arpacık değildir o böyle kocaman şiş olmazki yaw :(

hayırlı sabahlar elçinciğimmm
hoş geldin...
dün ben hiç bişi yapmadım nişanlımla takıştık bu sanırım önümüzdeki günleride etkiler bir dahaki haftaya kadar hiç bir şey bakamayız.o adım atmaz ben atmam sonra ne olur bilmiyorum.ama hakikaten çok kırdı.Bu dayak meselesini konuşuyorduk başka arkadaşım üzerinden gülerek dediki ben sinirli olunca sakın üstüme gelme bende yaparım hemde gülüyo bende dedim kazara öyle bir şey yaparsan dönmemek üzere giderim.oda öyle bir şey yaparsan telafisi içn zaman vermessen defol git derim sana dedi orda ipler koptu.sonrada diyorki bana horoz gibi dikleşirsen herşeyi kaybedersin nasıl sinirlendim
cevap yazmadım sabahta onu görmemek için başka yoldan geldim.

ya kızlar şu stresli dönemde insan güven istiyor daha çok ilgi şefkat bekliyor nişanlısından ama bizimki tam tersini yaptı gerizekalı

sen neler yaptın bakalım elçinciğimm gelinliğine karar verebildinmi modeline

ah be canım o kadar haklısınki kırılmakta...
bizim ne kadar incindiğimizi göremiyorlar..
zaten evimizden ayrılacak olmak bizi yeterince duygusallaştırıyo
bide onlar bize morel vereceklerine böyle yapmıyorlarmı deli oluyorum
boşver canım çok üstünde durma sende
inan şimdiden bu kadar kafaya takarsak işimiz var

Back