saol tatlımTeşekkürler tatlım sana da.
t.ederim kızlar bana baya moral verdiniz çok şükür nişnlımlada aram düzeldi iş çıkışı evlerine gitdim malum kandildi oda ben üzüldüm diye üzülmüş gitmiş senin için herşeyi yapıyorum su küçücük şeyleri sorun yaraıyorsun yapma böyle dedi. affetdik birbirimizi artık yarın moda evindeki gelinlikleri bakmaya gidiyoruz kızlar yarın bakalım onlarıda alıcı gözüyle bak netdende göz gezdir içine sinmezse izmire gidelim dedi bu önümüzdeki 1hafta boyunca burdaki gelinlikçiye bakıcaz eger içime sinmezse netdende bulamazsam izmire gidiyoruz boşuna göz yaşı döktüm kızlar yaa iyiki sizinle içimi biraz döktüm yoksa bizim iş çok uzardı gerginliğim hayatda geçmezdi burda biraz dertleşip rahatlıyoruz iyiki varsınız hepinizi kocaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar iyi geceler tekrar iyi kandiller, yatmak üzere iken gözümden uyku akıyor ama yine de girip bi sizleri görmek ne yazılmmış okumak istedim. Buraya çok alıştım iyi ki varsınız iyi geceleryerimseniben
Canım ozym çok mutlu oluyorum yardımım dokunabildiyse ne mutlu bana!olumunekankayizsmile kesinlikle gül için de hayalindeki gelinliği bulacağız hep birlikte
delicioscum setin hayırlı olsun çok az kaldı vakit hiç heyecanlanmaa desem de işe yaramaz biliyorum
herkese tekrar iyi geceler canlarım yarın umarım işyerimde çok yoğun olmam ve iki çift laf yazabilriim sizi seviyorumhihoyyyt
İyi geceler canımmm.
gul ıyı geceler cnmm
bı hayırlı kandıller dıyemedım.Allah tüm gelinlerimiizi nazarlardan korusun.
aminnnnnnngul ıyı geceler cnmm
Sevindim canım her şeyin düzelmesine. Gelinlik cennetine gidiyorsun demekkkzemuszemus
gul ıyı geceler cnmm
evet inşallh yarından itibaren 1hafta gelinliklerle boğusucamrüyalarımda bile görürüm galiba
soul nasılsınn cnmm
aminn cnm inşkizlar kandiliniz mübarek olsun..allah bütün hayirlara vesile olacak dualarinizu kabul etsin insallah..hersey hepimizin gölüne göre olsun insallah opuyorumnanaktan
ashkmeleği düğün tarihlerimiz çok yakınmış zemuszemus benimde 17 eylül
kizlar kandiliniz mübarek olsun..allah bütün hayirlara vesile olacak dualarinizu kabul etsin insallah..hersey hepimizin gölüne göre olsun insallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?