2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

t.ederim kızlar bana baya moral verdiniz çok şükür nişnlımlada aram düzeldi iş çıkışı evlerine gitdim malum kandildi oda ben üzüldüm diye üzülmüş gitmiş senin için herşeyi yapıyorum su küçücük şeyleri sorun yaraıyorsun yapma böyle dedi. affetdik birbirimizi artık yarın moda evindeki gelinlikleri bakmaya gidiyoruz kızlar yarın bakalım onlarıda alıcı gözüyle bak netdende göz gezdir içine sinmezse izmire gidelim dedi bu önümüzdeki 1hafta boyunca burdaki gelinlikçiye bakıcaz eger içime sinmezse netdende bulamazsam izmire gidiyoruz boşuna göz yaşı döktüm kızlar yaa iyiki sizinle içimi biraz döktüm yoksa bizim iş çok uzardı gerginliğim hayatda geçmezdi burda biraz dertleşip rahatlıyoruz iyiki varsınız hepinizi kocaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sevindim canım her şeyin düzelmesine. Gelinlik cennetine gidiyorsun demekkkzemuszemus

Kızlar iyi geceler tekrar iyi kandiller, yatmak üzere iken gözümden uyku akıyor ama yine de girip bi sizleri görmek ne yazılmmış okumak istedim. Buraya çok alıştım iyi ki varsınız iyi geceleryerimseniben

Canım ozym çok mutlu oluyorum yardımım dokunabildiyse ne mutlu bana!olumunekankayizsmile kesinlikle gül için de hayalindeki gelinliği bulacağız hep birlikte

delicioscum setin hayırlı olsun çok az kaldı vakit hiç heyecanlanmaa desem de işe yaramaz biliyorum:1:

herkese tekrar iyi geceler canlarım yarın umarım işyerimde çok yoğun olmam ve iki çift laf yazabilriim sizi seviyorumhihoyyyt

İyi geceler canımmm.

soul nasılsınn cnmm

İyiyim canım, sen nasılsın? opuyorumnanaktan

Gül bak bakalım bu modele; üstünü kaale alma ama transparan çünkü. sempatiksalakcinni Alt modelini gör diye koyuyorum canım. sempatiksalakcinni

5530.jpg

kizlar kandiliniz mübarek olsun..allah bütün hayirlara vesile olacak dualarinizu kabul etsin insallah..hersey hepimizin gölüne göre olsun insallah opuyorumnanaktan

delicioscum setin hayırlı olsun çok az kaldı vakit hiç heyecanlanmaa desem de işe yaramaz biliyorum:1:
teşekkür ederim canım. yine de saol dediğin gibi çok heyecanlıyım. gece 2 de yatsam sabah 5 te gözüm açık:)) nişan heyecanında böyleyim sanırım düğğün için hiç uyuyamayacağım. .. iyi geceler canım

Gülcüm eğer İzmir'e gelirsen istersen birlikte de dolaşabiliriz.

Öpüyorum şekerler hepinizi ... Güzel rüyalar görelim inşallah

kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben de gelinliğimi paylaşmak istedim sizlerle, yalnız kol detayına kesin karar veremedim. Straplez de çalışabiliriz. Nasıl sizce?

Back