- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
sana da hayırlı kandiller miss_curious :)) son duamı buradaki evlenecek olan arkadaşlarım için ettim kızlar. İnşallah sağlıklı - huzurlu - mutlu bir şekilde gelin oluruz ve bu kuracak olduğumuz yuva ömür boyu devam eder.
ben de bu arada dün görümcemle kuyumcuya gittim şekerler. beğendiğim sade ama güzel bir set vardı. onu aldık. son nişan hazırlıklarımı da tamamladım bana da cumartesi akşamını bekleyip, kahveyi pişirip pastayı yemek kaldı. zemuszemus atlatsam da rahat rahat düğün hazırlıklarını hızılandırabilsek artık off off
sana da hayırlı kandiller miss_curious :)) son duamı buradaki evlenecek olan arkadaşlarım için ettim kızlar. İnşallah sağlıklı - huzurlu - mutlu bir şekilde gelin oluruz ve bu kuracak olduğumuz yuva ömür boyu devam eder.
ben de bu arada dün görümcemle kuyumcuya gittim şekerler. beğendiğim sade ama güzel bir set vardı. onu aldık. son nişan hazırlıklarımı da tamamladım bana da cumartesi akşamını bekleyip, kahveyi pişirip pastayı yemek kaldı. zemuszemus atlatsam da rahat rahat düğün hazırlıklarını hızılandırabilsek artık off off
Kızlar hayırlı kandiller... Hepinize bol bol dua ettimm...Rabbim evlenicek olanlarada evlenmiş olanlarada mutluluk ve huzur dolu yuvalar nasip etsin. ...
gule gule kullan cnm benim set falan yok ortada..Dugunu esimle ikimiz yapiyoruz o yuzden napariz bilmiyorum altin konusunu..
Bir şey değil canım :))Aminnnnn canım, Allah razı olsun duaların için.:Saruboceq:
Amin canımKızlar hayırlı kandiller... Hepinize bol bol dua ettimm...Rabbim evlenicek olanlarada evlenmiş olanlarada mutluluk ve huzur dolu yuvalar nasip etsin. ...
Güle güle kullan canım.
Hayırlı olsun canım, güle güle kullan. opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım. benim aldığım da çok sade. Adı set yani yoksa yatırım yapılacak bi durumu yok :)) sağolsunlar alalım dediler. ben de çok masraflı bişey olmasını istemedim. bir de beyaz altın olduğu için en azından bilekliğini ve küpelerini günlük bile kullanabilirim.kaydirigubbakcemile3
luxor kardeşine geçmiş olsun canım.
Çok teşekkürler tatlım.
:teselli:
rüzgar cımmm aldıklarım evet uyguna geldi yaa genelde girdiğim dükkanlar siftah niyetine baya indirim yaptı
gül cüm canım benim ilk girdiğin mağaza halt etmiş ya Allahaşkına türk kadınları genelde 40 bedendir zaten.uygun model göstereceğine halt etmiş.sen niye üzüyorsun tatlı canını.
ben de burada sağolsun luxxor sayesinde üst modelime karar vermiştim tam kafamdakini çat diye buldu
sana da buluruz burada içine sinen birşey merak etme
öpüyorum kızlar hayırlı kandiller
Hayırlı olsun canım, güle güle kullan. opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım. benim aldığım da çok sade. Adı set yani yoksa yatırım yapılacak bi durumu yok :)) sağolsunlar alalım dediler. ben de çok masraflı bişey olmasını istemedim. bir de beyaz altın olduğu için en azından bilekliğini ve küpelerini günlük bile kullanabilirim.kaydirigubbakcemile3
delicioscum setin hayırlı olsun çok az kaldı vakit hiç heyecanlanmaa desem de işe yaramaz biliyorum
herkese tekrar iyi geceler canlarım yarın umarım işyerimde çok yoğun olmam ve iki çift laf yazabilriim sizi seviyorumhihoyyyt
kızlarr şarkı arayısındayımm lütfen yardımmmmmmmmmmm kardeşimin kınası var şarkı lazımm genelde oyun havaları lutfeenn
hayırlı kandiller kızlarrr :lepi:
bu ara tüm kınalarda çalan favori parça ringa kaydirigubbakcemile2tatlım ask_ı memnuda nihalin kınasında çalan müzik nasıl ben çok begnmiştimde
hayırlı kandiller kızlarrr :lepi:
amin cnm inşsanada hayırlı kandiller canım allh hepimize tekrarını gösterir inşallh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?