2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben de bu arada dün görümcemle kuyumcuya gittim şekerler. beğendiğim sade ama güzel bir set vardı. onu aldık. son nişan hazırlıklarımı da tamamladım bana da cumartesi akşamını bekleyip, kahveyi pişirip pastayı yemek kaldı. zemuszemus atlatsam da rahat rahat düğün hazırlıklarını hızılandırabilsek artık off off

gule gule kullan cnm benim set falan yok ortada..Dugunu esimle ikimiz yapiyoruz o yuzden napariz bilmiyorum altin konusunu..

sana da hayırlı kandiller miss_curious :)) son duamı buradaki evlenecek olan arkadaşlarım için ettim kızlar. İnşallah sağlıklı - huzurlu - mutlu bir şekilde gelin oluruz ve bu kuracak olduğumuz yuva ömür boyu devam eder.

Aminnnnn canım, Allah razı olsun duaların için.:Saruboceq:

Kızlar hayırlı kandiller... Hepinize bol bol dua ettimm...Rabbim evlenicek olanlarada evlenmiş olanlarada mutluluk ve huzur dolu yuvalar nasip etsin. ...

ben de bu arada dün görümcemle kuyumcuya gittim şekerler. beğendiğim sade ama güzel bir set vardı. onu aldık. son nişan hazırlıklarımı da tamamladım bana da cumartesi akşamını bekleyip, kahveyi pişirip pastayı yemek kaldı. zemuszemus atlatsam da rahat rahat düğün hazırlıklarını hızılandırabilsek artık off off

Güle güle kullan canım.

geri kalan her şey de bize ait canım. küçük bir eşya alırken bile düşünüyoruz evlendiğimizde hemen lazım mı diye değilse bırakıyoruz. en lüzumlu şeyleri almakla bile epey kar ettik. bir dönem sıkıntı çekeceğiz artık ne yapalım. sıkıntıya girmeden de olmuyor bu evlilik işi zemuszemus

Hayırlı olsun canım, güle güle kullan. opuyorumnanaktan

gule gule kullan cnm benim set falan yok ortada..Dugunu esimle ikimiz yapiyoruz o yuzden napariz bilmiyorum altin konusunu..

Canım bizimde öyle, ama set alıcaktı nişanlım bana. Ben istemedim, çünkü altın takmıyorum ve yatırım olarakta set maalesef bir işe yaramıyor. O yüzden 500-600 tl arası ince takı setlerinden beğendim, gelinlikle takmak için. Öyle bişey alıcaz biz. olumunekankayizsmile

Gül'cüm kendini hiç üzme. Ben 36-38 beden giyiniyorum, ama bir iki tane gelinlik denedim bana bile olmadılar göğüslerden. :kedi: sempatiksalakcinni

rüzgar, canım aldıkların hayırlı olsun, güle güle kullan inşallah. opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım. benim aldığım da çok sade. Adı set yani yoksa yatırım yapılacak bi durumu yok :)) sağolsunlar alalım dediler. ben de çok masraflı bişey olmasını istemedim. bir de beyaz altın olduğu için en azından bilekliğini ve küpelerini günlük bile kullanabilirim.kaydirigubbakcemile3

Kızlar iyi geceler tekrar iyi kandiller, yatmak üzere iken gözümden uyku akıyor ama yine de girip bi sizleri görmek ne yazılmmış okumak istedim. Buraya çok alıştım iyi ki varsınız iyi geceleryerimseniben

luxor kardeşine geçmiş olsun canım.

Çok teşekkürler tatlım.

:teselli:

rüzgar cımmm aldıklarım evet uyguna geldi yaa genelde girdiğim dükkanlar siftah niyetine baya indirim yaptı :D
gül cüm canım benim ilk girdiğin mağaza halt etmiş ya Allahaşkına türk kadınları genelde 40 bedendir zaten.uygun model göstereceğine halt etmiş.sen niye üzüyorsun tatlı canını.
ben de burada sağolsun luxxor sayesinde üst modelime karar vermiştim tam kafamdakini çat diye buldu :D
sana da buluruz burada içine sinen birşey merak etme
öpüyorum kızlar hayırlı kandiller

Canım ozym çok mutlu oluyorum yardımım dokunabildiyse ne mutlu bana!olumunekankayizsmile kesinlikle gül için de hayalindeki gelinliği bulacağız hep birlikte

Teşekkür ederim canım. benim aldığım da çok sade. Adı set yani yoksa yatırım yapılacak bi durumu yok :)) sağolsunlar alalım dediler. ben de çok masraflı bişey olmasını istemedim. bir de beyaz altın olduğu için en azından bilekliğini ve küpelerini günlük bile kullanabilirim.kaydirigubbakcemile3

delicioscum setin hayırlı olsun çok az kaldı vakit hiç heyecanlanmaa desem de işe yaramaz biliyorum:1:

herkese tekrar iyi geceler canlarım yarın umarım işyerimde çok yoğun olmam ve iki çift laf yazabilriim sizi seviyorumhihoyyyt

t.ederim kızlar bana baya moral verdiniz çok şükür nişnlımlada aram düzeldi iş çıkışı evlerine gitdim malum kandildi oda ben üzüldüm diye üzülmüş gitmiş senin için herşeyi yapıyorum su küçücük şeyleri sorun yaraıyorsun yapma böyle dedi. affetdik birbirimizi artık yarın moda evindeki gelinlikleri bakmaya gidiyoruz kızlar yarın bakalım onlarıda alıcı gözüyle bak netdende göz gezdir içine sinmezse izmire gidelim dedi bu önümüzdeki 1hafta boyunca burdaki gelinlikçiye bakıcaz eger içime sinmezse netdende bulamazsam izmire gidiyoruz boşuna göz yaşı döktüm kızlar yaa iyiki sizinle içimi biraz döktüm yoksa bizim iş çok uzardı gerginliğim hayatda geçmezdi burda biraz dertleşip rahatlıyoruz iyiki varsınız hepinizi kocaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aşkmeleği mail adresini yaz canım özelden bana sana hemen kına müzikleri klasörümü atayım çıkmadan içinden işe yararlarını kullanırsın beğenirsen

Back