2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

çok saol canım yaa hep pozitif düşünmeye çalışıcam inan üzerimden bugünün etkisini atayım sakin olarak modellre bakıp karar vericem söz kızlar kaydirigubbakcemile3

Kızlar iyi akşamlar ben gidiyorum görüşürüz sonra Gülcüm seni de öpüyorum tatlım üzülmek yok, en güzel gelinler eylül ekim gelinleriiiizemuszemus

güle güle canım çok saol beni yanlız bırakmadınız yoksa ben bukadar çabuk açılamazdım kaydirigubbakcemile3

Gül tatlım boşver şansızlık olmuş... Nüfusumuzun çoğu 40 beden ve üstü hiçbirimiz sıfır beden değiliz...

benimde senin gibi üstüm biraz daha incedir altıma göre basenlerim var yani... ama ben takmıyorum... nasıl olsa bulurum haaa biri bana bunu yapsa benimde moralim bozulurdu ama bu demek olmuyorki istediğim olmayacak...

Sana dükkan mı mağaza mı yok... kendi kaybetti mağazanın... Sen örnek bul kendine onları götür yapar onlar...

çok saol tatlım yaa içim okadar rahatladıki anlatammkaydirigubbakcemile3 şimdi ilk işim nişanlımın gönlünü etmek adam ilk defa kendi çoştu çıkmak istedi ben yaptım yapacagımı

neyse kızlar bende çıkayımda kayınvalidemlere gideyim malum kandil bugün belki eniştenizde beni afetmiştir gönlünü almaya çalışayım oda çok üzldü benim yüzümden öpüyorum sizi kendinize iyi bakın iyiki varsınız

aldıklarının fiyatlarını uygun buldum canım hepsi hayırlı olsun ,bugün de bi akrabamızdan yatak örtüsü hediye geldi ay nasıl da tatlı oluyor hediye olunca opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

luxor kardeşine geçmiş olsun canım.

gül herkese uygun bir model mutlaka vardır her zaman canım ,ne olursa olsun bütün gelinler hep güzel olurlar özel olurlar,araştır kendine göre içine sinen bir model mutlaka olacaktır hiç sıkma canını :teselli:

Son düzenleme:
rüzgar cımmm aldıklarım evet uyguna geldi yaa genelde girdiğim dükkanlar siftah niyetine baya indirim yaptı
gül cüm canım benim ilk girdiğin mağaza halt etmiş ya Allahaşkına türk kadınları genelde 40 bedendir zaten.uygun model göstereceğine halt etmiş.sen niye üzüyorsun tatlı canını.
ben de burada sağolsun luxxor sayesinde üst modelime karar vermiştim tam kafamdakini çat diye buldu
sana da buluruz burada içine sinen birşey merak etme
öpüyorum kızlar hayırlı kandiller

Son düzenleme:
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

canımcım bak bu ilk 2 gelinlik 40 beden gelinlik.hiç de öleeeee kilolu gözükmüyor.bir de şöle bişi okudum 3. gelinliğin olduğu sitede.gelinlikte böle kullanılan kuşaklar üst bölgedeki fazlalıkları kapatıyormuşgerçi sen üstte pek bişi yok diyordun rüzgarcım koymuş ben de ek bilgi koyayım dedim

Son düzenleme:
Gülcüm, üzülme lütfen. Böyle patavatsız insanlar var ne yazık ki, onların seni üzmesine izin verme. Üst kısmının ince olduğunu söylemişsin. Ne güzel işte. Zaten önemli olan o kısım bence. Kalça ve bacaklar gelinlikten görünmüyor bile. Çok güzel bir gelin olacağına eminim. Herkese yakışacak bir gelinlikle harikalar yaratıldığına inanıyorum. Her genç kıza gelinlik yakışıyor ve de çok güzel oluyor. Yeter ki sana yakışacak gelinliği bul. Hem işinin ehli moda evi çalışanları küçük oyunlarla mükemmel sonuçlar ortaya çıkarıyorlar.
Üzme kendini lütfen.

sana da hayırlı kandiller miss_curious :)) son duamı buradaki evlenecek olan arkadaşlarım için ettim kızlar. ınşallah sağlıklı - huzurlu - mutlu bir şekilde gelin oluruz ve bu kuracak olduğumuz yuva ömür boyu devam eder.

Gülcüm ne olur sen de o güzel canını sıkma. tek derdimiz kilolarımız olsun. bi şekilde nasılsa kamufle edilir. umarım nişanlınla da konuşup durumu düzeltmişsindir.

ben de bu arada dün görümcemle kuyumcuya gittim şekerler. beğendiğim sade ama güzel bir set vardı. onu aldık. son nişan hazırlıklarımı da tamamladım bana da cumartesi akşamını bekleyip, kahveyi pişirip pastayı yemek kaldı. zemuszemus atlatsam da rahat rahat düğün hazırlıklarını hızılandırabilsek artık off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…