lütfen önckle olumsuz düşüncelerinden kurtul.Kocaman bir önyargı ıle gıdersen giycegin hiç bir meliodel için sinmez.Ne şişman insanlar var lutfen... Aynı durumdayız.Snın gbı endıselı değılımm cnmm yzumdekı kocaman gulumsemeyle mutlulugumla beyazlar ıcınde en guzel gelın ben olacagımm ıns .:asigim:
Kızlar iyi akşamlar ben gidiyorum görüşürüz sonra Gülcüm seni de öpüyorum tatlım üzülmek yok, en güzel gelinler eylül ekim gelinleriiiizemuszemus
Kızlar iyi akşamlar ben gidiyorum görüşürüz sonra Gülcüm seni de öpüyorum tatlım üzülmek yok, en güzel gelinler eylül ekim gelinleriiiizemuszemus
Gül tatlım boşver şansızlık olmuş... Nüfusumuzun çoğu 40 beden ve üstü hiçbirimiz sıfır beden değiliz...
benimde senin gibi üstüm biraz daha incedir altıma göre basenlerim var yani... ama ben takmıyorum... nasıl olsa bulurum haaa biri bana bunu yapsa benimde moralim bozulurdu ama bu demek olmuyorki istediğim olmayacak...
Sana dükkan mı mağaza mı yok... kendi kaybetti mağazanın... Sen örnek bul kendine onları götür yapar onlar...
luxxor cum canım geçmiş olsun kardeşine Allah daha büyük dermansız dert vermesin.
gül cüm bak sen de gelinliğe bakmaya başladın.daha 1 hafta önce nası dertleniyordun.hadi hayırlı olsun tatlım
yatak örtüsü sormuş biri üstlerde.ben bugün bi uyku seti aldım.bi de böle kremden battaniye polar peluş gibibu nası tannım oldu böle ama öle bişi aldım kırlentli.çünkü böle 2 kere kullanıp koyacaım allı pullu bişi istemedim.bornoz aldım bi de.
fiyatlar bornoz takımı-150
uyku seti-150
yatak örtüsü-160
ha bi e banyo takımı klozet için fln aldım-60 o da
fikir olsun canlarım
hayirli kandiller kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?