bende başlamayı düşünüyorum...ek gidaya 4 aylikken mi basliycaksiniz kizlar?
hiç te az değil....maşallah...lara kizim
2 ay kontrolümüzü bugun olduk 800 gr almis bu ay 5300 gr
boyumuz 3 cm uzamis 59 olduk
kilosu az kizimin ama önemli olan saglikli olmasi
bende 4 aylık ken başlıcam sanırım...bn 4 aylıkken baslicam hem alışır hmde kayınvalıdem için kolay olur 6 aydan snra o bakıck çünkü liste yaparım artık bırakırım cok zor oluck aklıma geldıkce moralım bozuluyo
bnce hıc zayıf değil ya masallahı var kızının
maşallah betüle..selam bizde bugün aşımızı olduk 5820gr olmuş kızım ama sanki boyu uzamamış gibi geldi bana bakalım bi dahakine nasıl olacak
olsun tatlım...5 kilo az değil...hem bebeklerin kilolu değil dirençli olmaları daha önemliymiş...benim kızım hala 5 kilo(
oh oh maşallah...kzı erken değil mi yemeklerin suyu:)))benim oğlum ilk ay 4200 boy hatırlamıyorm
2 ay 5200 boy 58cm
çok kilomuz yok aama olsun sağlıklıyız çok şükür
ek gıdaya ben de 4. ay başlarım bakıcıya bırakacağım malesef şimdiden başladım yemeklerin suyundan vermeye çay kaşığı ile bir iki kaşık
maşallah pike...gayet ii...rotanın 2 doz olanından mı yaptırdın?doğum: 2970 gr - 50 cm
1 aylık: 4020 gr - 52 cm
2 aylık: 4900 gr - 55 cm
doktor bey bize aşıların hepsini aynı gün yapmamıştı, ikiye böldü. dün verem ve rota aşısını olduk.
2 ay 3 haftalık: 5380 gr - 57 cm
anca bu kadar olabildik :) ama doktorumuz normal diyor, ben de sağlıklı olsun yeter diyorum :)
ucuyla veriyorum demin aşurenin yumşak kısmından verdim toplu iğne kadar emdi hoşuna gitti
maşallah maşallah...ben daha cesarte edemiyorum...herkes bu aydan sonra mamaya başlar ben de yeni bıraktım...var bende bir tesrlik:))ucuyla veriyorum demin aşurenin yumşak kısmından verdim toplu iğne kadar emdi hoşuna gitti
maşallahh...gerek kalmaz canım...tüm kuzulara maşallahikinci ay herkesin beklediğinden az almış bebişler benimde beklediğimden az oldu
doğum:2170 gr boy 45 cm
1.ay :3400 gr
2.ay :4400 gr boy 51 cm
benim kuzum küçük doğduğu için daha yeni toparlanıyor teyzeleri ama çok şükür hiç mama vermedim sadece anne sütü ama bakalım bu ay nekadar alıcak inşallah mamaya gerek kalmaz....
inşallah...o zamanları görürüz inşallah..bende ağzına değdiriyorum bazı şeyleri emiyor hiç bişeye itiraz etmedi bu zamana kadar çok şükür inşallah ek gıdaya başladığımızdada düzenli herşeyden yerler
ben ne zaman huysuzlanırsa o zaman verıyoommm bı saatı yok yaniiii 2 ay kontrolunde kızım 6500 boyuda 62 cn olmustuu benımkı kucuk dana ogluma sutum bu kadar yaramamıştı ama kızıma cok yaradııı
Maşallah kızlar kuzulara..
Ben ek gıdaya 6. ayda başlarım sanırım zaten doğduğundan beri mama takviyeli gidiyoruz ek gıdayada geçince beni emme sayısı düşecek o yüzden emzirebildiğim kadar kardır.
Bide sadece emziren anneler nasıl emziriyorsunuz kaç saatte bir, kaç dk, yani ortalama bi süreniz varmı bir memeyi aralıklı olarak kaç saat emziriyorsunuz ve Diğerine geçiyorsunuz.
Ben sadece emzirmek istiyorum ama sütüm az bu ara hepten azaldı göğüslerim yumuşacık.Oğlum 1 saatte bir en fazla 10 dk emip bırakıyor ve bu ay sadece 620 gr aldı ve günde 180-210 ml arası mama yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?