2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

ek gidaya 4 aylikken mi basliycaksiniz kizlar?
bende başlamayı düşünüyorum...
lara kizim
2 ay kontrolümüzü bugun olduk 800 gr almis bu ay 5300 gr
boyumuz 3 cm uzamis 59 olduk
kilosu az kizimin ama önemli olan saglikli olmasi
hiç te az değil....maşallah...
bende 4 aylık ken başlıcam sanırım...
selam bizde bugün aşımızı olduk 5820gr olmuş kızım ama sanki boyu uzamamış gibi geldi bana bakalım bi dahakine nasıl olacak
maşallah betüle..
benim kızım hala 5 kilo (
olsun tatlım...5 kilo az değil...hem bebeklerin kilolu değil dirençli olmaları daha önemliymiş...
oh oh maşallah...kzı erken değil mi yemeklerin suyu:)))
maşallah pike...gayet ii...rotanın 2 doz olanından mı yaptırdın?

tüm kuzulara maşallahikinci ay herkesin beklediğinden az almış bebişler benimde beklediğimden az oldu

doğum:2170 gr boy 45 cm
1.ay :3400 gr
2.ay :4400 gr boy 51 cm

benim kuzum küçük doğduğu için daha yeni toparlanıyor teyzeleri ama çok şükür hiç mama vermedim sadece anne sütü ama bakalım bu ay nekadar alıcak inşallah mamaya gerek kalmaz....

Son düzenleme:
ucuyla veriyorum demin aşurenin yumşak kısmından verdim toplu iğne kadar emdi hoşuna gitti

ucuyla veriyorum demin aşurenin yumşak kısmından verdim toplu iğne kadar emdi hoşuna gitti

bende ağzına değdiriyorum bazı şeyleri emiyor hiç bişeye itiraz etmedi bu zamana kadar çok şükür inşallah ek gıdaya başladığımızdada düzenli herşeyden yerler

maşallah maşallah...ben daha cesarte edemiyorum...herkes bu aydan sonra mamaya başlar ben de yeni bıraktım...var bende bir tesrlik:))
maşallahh...gerek kalmaz canım...
bende ağzına değdiriyorum bazı şeyleri emiyor hiç bişeye itiraz etmedi bu zamana kadar çok şükür inşallah ek gıdaya başladığımızdada düzenli herşeyden yerler
inşallah...o zamanları görürüz inşallah..

inşallahh yemek yemeğen çocuk zor yeğenlerimden biliyorum yengem ablam yesinler diye neler yapıyorlar ama yokiki kaşık bitti

Maşallah kızlar kuzulara..

Ben ek gıdaya 6. ayda başlarım sanırım zaten doğduğundan beri mama takviyeli gidiyoruz ek gıdayada geçince beni emme sayısı düşecek o yüzden emzirebildiğim kadar kardır.

Bide sadece emziren anneler nasıl emziriyorsunuz kaç saatte bir, kaç dk, yani ortalama bi süreniz varmı bir memeyi aralıklı olarak kaç saat emziriyorsunuz ve Diğerine geçiyorsunuz.

Ben sadece emzirmek istiyorum ama sütüm az bu ara hepten azaldı göğüslerim yumuşacık.Oğlum 1 saatte bir en fazla 10 dk emip bırakıyor ve bu ay sadece 620 gr aldı ve günde 180-210 ml arası mama yiyor.

ben 3 saatte bir emziriyorum benim de sütüm azaldı gibi ortalama 10dk emiyor sonrası keyfi oluyor emiyor bırakıyor öyle derken 10dk böyle geçior

ben ne zaman huysuzlanırsa o zaman verıyoommm bı saatı yok yaniiii 2 ay kontrolunde kızım 6500 boyuda 62 cn olmustuu benımkı kucuk dana ogluma sutum bu kadar yaramamıştı ama kızıma cok yaradııı

bizdede oglum güç bela ancak 6 ay emdi oda zorla kusması fazla oldugundan AR olan mamalardan yiyodu şimdi kızım en azından emmemsi iyi ama belli saatten sonra sanki sütüm bitiyo bide geceleri rahat uyuması için 90ml mama veriyorum üstünede rezene çayı içip uyuyo

ben ne zaman huysuzlanırsa o zaman verıyoommm bı saatı yok yaniiii 2 ay kontrolunde kızım 6500 boyuda 62 cn olmustuu benımkı kucuk dana ogluma sutum bu kadar yaramamıştı ama kızıma cok yaradııı

aynen bende hemen hemen aynını yapıyorum degerler seninkine yakın
Maşallah yavrulara

sık emzirmeyide herkese öneririm. Sütüde artırıyor diolar bilemem ben sütü takibi bıraktım :)
Ama öle 2 - 3 saatlik araları bilerek bekletmiom olmuyor mu oluyor elbet ama sık emzirmek için cabalıyorum

Bende oğlum ne zaman isterse huysuzlandıkça veriyorum ama 40-50 dkda falan istiyor 10 dkda emmesi 2 emme arasında 1 saat oluyor demek istemiştim yoksa saatli emzirmiyorum.Bundanda sık emzirme yarım saatte bir olur herhalde ama kg durumu belliki emmeyle alakalı değil.Oğlum 5 kg ama maşallah ne eli ne ayağı durmuyor sürekli hareket halinde annemde yediğini yakıyor sütüm yaramıyor sanma dedi.Maşallah kuzulara..

bugün bizim de aşılarımız vardı.zatürre ve karma yaptılar.haftaya da veremaşısı olacak.gelişimi de maşallah iyi
sadece anne sütü alıyor kızım.ne zaman isterse huysuzlandıkça emziriyorum.

doğum :3630 kilo 50 cm boy
1 aylık :4930 kilo 56 cm boy
2 aylık :6200 kilo ama boyumuza bakmadılar.

Masallah hepinizin kuzusuna.biz daha kucuguz ama kilomuz iyi hamdolsun.en son ben dogurdum heral;gerci doguramadim da zorla aldilar tembel oglumu:)) dogum kilimuz. 3720gr--- 1aylikken 5300gr dik 1 ay 12gunlukken 5600 gr olmusuz . Ben sadece anne sutu veriyorum,newyas cm bol bol su ic benim oglan dogumdan sonra 4gun kuvezde kaldi,nefes problemi oldugu icin ememedi beni.sagdim ama 1 yada 2 kasik geliyodu bol su ictim gunde en az 3 litre bazen 5 litre ictigim bile olmustur.cok yaradi simdilerde azaldi su icmem sutumde azaldi biraz cok farkediyo

ben de öyle yapıyordum ama kakası yeşil olunca dr fazla beslenmeden dolayı oluyor öğün aralarını arasnı uzat dedi ben de öyle yaptım

yesil kaka fazla beslenmeden mi oluyomus benim oglaninda oyle oluyo bazen boyle sanki icinde yaprak parcalari varmis gibi baZEN DE SAPSARI

canım bn gunduzlerı 2 saatde 1 verıyom zorla versemde almıyo istediği zmn alıyo bır gögsümü en az 15 dkemzırıyorum eger doyarsa dger gögsumusagıyorum bidahakı emmeye sagdgm gögusden baslıyom gögüs yumusak olması sut yok anlamına gelmez ayrıca gögusde olan sertlesmeler 3 aydan snra olmuyo netde okumustum annemde öle demıstı saat1 10 dk emmesıde ıyı sık sık emerse okadar bol sut uretımı olur...kafaya tkma gece eger 4 saatden fazla uyuyosa bn alıyom ynıma uykusu arasında emzrıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…