Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol tatlım...amin canım...hadi sende güzel haberler al inşallah...maşallah canım, nazar değmesin :)
bizim ilk ay kontrolümüz de ptesi günü, tartılsın ben de yazarım.
maşallah ritacım. biz bu konuda dertliyiz. ilk 3 hafta 120 gram alabilmişiz. daha doğum kilosuna bile ulaşamamıştık geçen hafta. geçen haftaki doktor randevusunda mama takviyesine başladık. yarın yine kontrolümüz var inşallah kilo almışızdır biraz benim süütm hem az hem de besleyici değil anladığım kadarıyla çünkü sürekli emdiği halde hiç bi ilerleme olmamış şimdi hem mama hem meme o şekilde gidiyoruz bakalım
saol tatlım...amin canım...hadi sende güzel haberler al inşallah...
canım bende mama veriyorum...geceleri 60cc veriyorum...sütüm yetmiyor benim de...mamayla lina da alır kilo...üzme sen kendini canım....
maşallahhh yaaa yeni annelerr bebişler gelmişde kilolar bile yazılıyoo hepiniz umarım sağ salim büyütürsünüz meleklerinizi....:Saruboceq:
canim almaya baslamis masallahhoğlumda 2320 gr dogdu dün 7.gunuydu 2340 çıktı ınsallah besleyebılıyorumdur.
maşallah kızlar kuzulara bırsey sorucam bebekler şiş doguyorya ne kadar farkeder sızc eşişliği inince