• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

rita1421

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
2.277
0
116
Ankara
kızlar yarın 1.ay kontrolümüz var...bakalım ilk ay kaç gram aldık??
her ay bebişlerimizin kaç kilo yada gram:)) aldığını buradan paylaşırız...

Son düzenleme:
bugün ilk 1 aylık olduk...15 günde 700 gram almışız...1ayda 1 kilo almış...3850 olmuş kuzum....maşallah diyelim...

Son düzenleme:
maşallah canım, nazar değmesin :)

bizim ilk ay kontrolümüz de ptesi günü, tartılsın ben de yazarım.

maşallah ritacım. biz bu konuda dertliyiz. ilk 3 hafta 120 gram alabilmişiz. daha doğum kilosuna bile ulaşamamıştık geçen hafta. geçen haftaki doktor randevusunda mama takviyesine başladık. yarın yine kontrolümüz var inşallah kilo almışızdır biraz :( benim süütm hem az hem de besleyici değil anladığım kadarıyla çünkü sürekli emdiği halde hiç bi ilerleme olmamış :( şimdi hem mama hem meme o şekilde gidiyoruz bakalım

maşallah canım, nazar değmesin :)

bizim ilk ay kontrolümüz de ptesi günü, tartılsın ben de yazarım.
saol tatlım...amin canım...hadi sende güzel haberler al inşallah...
maşallah ritacım. biz bu konuda dertliyiz. ilk 3 hafta 120 gram alabilmişiz. daha doğum kilosuna bile ulaşamamıştık geçen hafta. geçen haftaki doktor randevusunda mama takviyesine başladık. yarın yine kontrolümüz var inşallah kilo almışızdır biraz :( benim süütm hem az hem de besleyici değil anladığım kadarıyla çünkü sürekli emdiği halde hiç bi ilerleme olmamış :( şimdi hem mama hem meme o şekilde gidiyoruz bakalım

canım bende mama veriyorum...geceleri 60cc veriyorum...sütüm yetmiyor benim de...mamayla lina da alır kilo...üzme sen kendini canım....

saol tatlım...amin canım...hadi sende güzel haberler al inşallah...

canım bende mama veriyorum...geceleri 60cc veriyorum...sütüm yetmiyor benim de...mamayla lina da alır kilo...üzme sen kendini canım....

inşallah canım ya keşke baştan beri verseymişim annemlerin aman mamaya alışır memeyi bırakır baskısı yüzünden oldu :( neyse bundan sonra toparlanır inşallah bakalım yarın kontrolde belli olacak meraktayım cok fena

maşallahhh yaaa yeni annelerr bebişler gelmişde kilolar bile yazılıyoo hepiniz umarım sağ salim büyütürsünüz meleklerinizi....:Saruboceq:

6 gün snrada bizm var kontrolümüz
dğum kilosuna gelmemişti geçen hafta bakalım nolcak

masallah bebıslere.

Bızım kılo alımımızda yavas karnımda besleyemıyorum dıye uzuluyordum ama guzel dogdu sımdı besleyemıyorum.ılk hafta 90 gr almıstı, ıkıncı hafta 100 gr daha aldı yanı 12 gunde 190 gr dr bazı bebekler 15 gunden sonra kılo almaya baslar dedı bakalım haftaya ne kadar cıkacak.benım sutum gec geldı hastanedeyken mama vermıslerdı evdede ben ara sıra 30 ml verdım herkes laf ettı mama verme dıye ama aclıktan uyuyamıyordu kuzum.sımdıde gunluk sut durumuma gore bazen 30 bazen 60 ml bazende hıc vermıyorum.

evet nevyas 15 günden sonra daha hızlı alıyorlar..bende senn gibi süt durumuma göre bazen 60 bazen 30 cc mama veriyorum...yoksa kuzum açlıktan ağlıyor:((

maşallah kızlar kuzulara bırsey sorucam bebekler şiş doguyorya ne kadar farkeder sızc eşişliği inince

bizde 200 gramazalmıştı melis...2850 doğdu 2650 tartıldı 3 gün sonra...ama sonra çabuk alıyolar...

masallah yavrulara
bizde 3100 le ciktik cok kaybetti.bende mama vereyim diye düsünüyorum doktorda aylik konturole bakalim sonra basla dedi.
siz hangi mamaya veriyorsunuz kizlar

maşallah melis bak alıyor tatlım...
feyza ben ilk başta milupa aptamil1 kullandım..sonra gaz sorunu başlayınca milupa conformil var sindirmesi daha kolaymış onu aldık..tadı biraz daha kötü..ama bunu da içiyor ve evet gazımız daha az çok şükür...ben hergün vermiyorum ama...sütümün bittiği günlerde hala doymamışsa veriyorum...

Son düzenleme:
selam kızlar benim bebişimde 3150 gram doğdu.........ilk 2 gün süt gelmediği için mama verdik ama sonra çok şükür sütüm geldi.........şu an sadece anne sütü veriyorum.........ama korkuyorumda inşallah sütüm azalmaz.........
doğduktan sonra yeterli besleyemediğim için malum ağrılardan.........sarılık oldu kilosu düştü
ama şu an iyi........çarşamba günü hem aşısı var hemde kilosu tartılacak 1 aylık olacak o zaman
bu arada doyup doymadığını doktor çişinden anlarsınız demişti..........eğer günde 5-6 kez kaka yapıyorsa bilinki doyuyordur

Back