ameliee dileğini tuttu!:) Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 5.950 539 363 6 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ameliee #1 eveet arkadaşlar bu sene dgs'ye hazırlananlar,bilgisi olanlar toplanalım.. Ben aöf Halkla İlişkiler son sınıfım bu sene bitirince hem işletme 3e devam edicem hem DGS ile şansımı denicem. Sınav Tarihi 04.07.2010 :lepi: Herkese Başarılar...
eveet arkadaşlar bu sene dgs'ye hazırlananlar,bilgisi olanlar toplanalım.. Ben aöf Halkla İlişkiler son sınıfım bu sene bitirince hem işletme 3e devam edicem hem DGS ile şansımı denicem. Sınav Tarihi 04.07.2010 :lepi: Herkese Başarılar...
sweetgirl52 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2008 8 2 86 35 2 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ameliee #2 sınava başvuru tarihi ne zaman oluo bilior musun?
ameliee dileğini tuttu!:) Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 5.950 539 363 2 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ameliee #3 Başvuru tarihi henüz belli değil canım
M MeDuSa Ziyaretçi 1 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ameliee #4 Tatlım çalışıyomusun peki dersaneye falan gidiyomusun?
ameliee dileğini tuttu!:) Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 5.950 539 363 1 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ameliee #5 MeDuSa .!.: Tatlım çalışıyomusun peki dersaneye falan gidiyomusun? Genişletmek için tıkla... yok canım nerdee.. ancak kitap aldım evden çalışıyorum vakit buldukça.. şansımı denemek için giricem işte. olumunekankayizsmile
MeDuSa .!.: Tatlım çalışıyomusun peki dersaneye falan gidiyomusun? Genişletmek için tıkla... yok canım nerdee.. ancak kitap aldım evden çalışıyorum vakit buldukça.. şansımı denemek için giricem işte. olumunekankayizsmile
M MeDuSa Ziyaretçi 2 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ameliee #6 aynen cnm bende evde çalışıyorum kitap aldım ve dikey geçiş yapmayı çok istiyorum bu aralar matematik çalışıyorum geçen sene dikey geçiş yapan 3arkadaşım da dersaneye gitmemişti
aynen cnm bende evde çalışıyorum kitap aldım ve dikey geçiş yapmayı çok istiyorum bu aralar matematik çalışıyorum geçen sene dikey geçiş yapan 3arkadaşım da dersaneye gitmemişti
ameliee dileğini tuttu!:) Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 5.950 539 363 2 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ameliee #7 Darısı bizim başımıza inşallah :Saruboceq: Osym'nin sitesinde henüz bilgi yok. Başvurular başlayınca paylaşıcam burdan. kaydirigubbakcemile5
Darısı bizim başımıza inşallah :Saruboceq: Osym'nin sitesinde henüz bilgi yok. Başvurular başlayınca paylaşıcam burdan. kaydirigubbakcemile5