Anket 2010 da Eurovision da Türkiye yi hangi sanatçımız temsil etsin istersiniz?

2010 da Eurovision da Türkiye yi hangi sanatçımız temsil etsin istersiniz?

• Sezen Aksu

OY: 4 3,0%
  • Candan Erçetin

OY: 9 6,7%
  • İzel

OY: 0 0,0%
  • Tarkan

OY: 28 20,9%
  • Keremcem

OY: 4 3,0%
  • Mirkelam

OY: 3 2,2%
  • Hadise

OY: 2 1,5%
  • Yalın

• Rafet El Roman

• Ferhat Göçer

• Nil Karaibrahimgil

OY: 40 29,9%
  • Funda Arar

OY: 10 7,5%
  • Yusuf Güney

OY: 9 6,7%
  • diğer ( sanatçımızın adını belirtiniz)

OY: 16 11,9%

• Ankete Katılan
    134
  • Anket Kapalı .

tarkanı bende tek geçerim :asigim:
ama ağır abi katılmaz
katılsa varya yer yerinden oynarda hayatta katılmaz
nedeni erevizyon basit gelir ağır abimize uğraşmaz zama zimo işlerle

ya kuzu sertab da kenan da o da şu da bu da iyi sesler elbette
ama tarkanda başka bişi var
başka bi çekim gücü bambaşka bi ışık....
onu özel kılan yanı gizemli olması bence...
talkshowlara katılsa, teklif edilen her yerde konsere çıksa bu kadar populer olabilir miydi
hayır...
ulaşılmaz olması aslında tarkanı özel yapan...
katılmasın orovizyona falan
dandik oynama sisteminin kurbanı olup zottirik bi şarkıya kaptirirsa birinciliği kahrımdan yemek yiyemem vallahi

çok havalandı çoook, aklıma gelir bazen tarkan dinlerken o ilk çıktığı zamanlardaki iğrenç hali, iğrenç çizgili bantolonu.Zuhahhaha:roflol:

"kendine gel kendine, dönde bir bak naline
aynalara küsmüşsün kıl oldum abi,

üstelik çorabı da kaçmış kıl oldum abi:teytey::teytey:

tiksinçkafamçokkarıştı

ama çok büyük ve güzel değişiklikler yaptı Tarkan. Resmen star oldu.Sesi çok güzel bir kere.Mest oluyorum onu dinlerken.

Tarkan bir numara:hooray:

ben digeri isaretledim ve veeeeeeee gülben ergen diyorum cok seviyorum bayiliyorum ona onun disindada cok disiplinli isini 4dörtlük yapan ve emek veren ugrasan biri isterdim onun temsil etmesini

fakat adil olmuyo bu yarisma ciddi ciddi farkettim
neye göre oy veriliyo bilmiyorum
bide en sinir oldugum hadise 4.cü oldu diye hemen hadise hayal kirikligi yaratti diye yazildi yazik onada elinden gelenin en iyisini yaptigina inaniyorum hicde kolay bisey diil

tarkanin yillardir neden kabul etmedigini simdi daha iyi anlayabiliyorum cünkü birinci olursa göklere farkli derece alirsa yerin dibine sokulacak adam

sankim oyu dilenerek aliyolar töbe töbe

süper bi anket acmissin melegim tsklera.s.

candan erçetin tarkan funda ararında güçlü sesleri var ama nil karaibrahimgilin de ayrı bir havası var.hem sesi güzel hem görüntüsü hem görsel şovu yapabilir hemde avrupai bir havası var bence nil olabilir:lepi:

saçma sapan bi yarışma.
her sene oylamalarda aynı şeyler oluyor.
ben cok iyi sanatçılarımızın bu gibi yarışmalarda kendilerini heba etmelerini istemem aslında..

Canlı şarkı söylemeyi bilen biri olsunda
kimin olduğu farketmez bence.
Hadise çıkana kadar dedim ki abbo :1shok:millet playback mi yapıyor
Hadise bir çıktı "baby" dedi anladım yok dedimcanlıymış:1closedeyes:

ben nil i işaretledim belki o olabilir kıpır kıpır dinamik sesi de fena değil.. bi de bi grup var ya 4 yüz onlar da sıcak geliyor bana olabilir gibi.

Burda ismi belirtilen sanatçıların büyük çoğunluğu alanlarında star payesi almış, aşmış almış başını yürümüş sanatçılar... Hiçbiri saçma Erovizyna katılmak için uğraşmayacaktır. Ancak seçmelere yaklaşıldığında biraz kıvrak biraz oynak, eh sesi de idare eder birileri olacaktıer onlardan birine teklif gider, o da reklamı olsun iye ayıla bayıla kabul eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…