Anket 2010 da Eurovision da Türkiye yi hangi sanatçımız temsil etsin istersiniz?

2010 da Eurovision da Türkiye yi hangi sanatçımız temsil etsin istersiniz?

• Sezen Aksu

OY: 4 3,0%
  • Candan Erçetin

OY: 9 6,7%
  • İzel

OY: 0 0,0%
  • Tarkan

OY: 28 20,9%
  • Keremcem

OY: 4 3,0%
  • Mirkelam

OY: 3 2,2%
  • Hadise

OY: 2 1,5%
  • Yalın

• Rafet El Roman

• Ferhat Göçer

• Nil Karaibrahimgil

OY: 40 29,9%
  • Funda Arar

OY: 10 7,5%
  • Yusuf Güney

OY: 9 6,7%
  • diğer ( sanatçımızın adını belirtiniz)

OY: 16 11,9%

• Ankete Katılan
    134
  • Anket Kapalı .
Ben diğer dedim en olası isim yokdu çünkü:mymeka:Kesın 573,5 puanla birinci yapacak isimmmmmmmm KAHTALI MIÇI
alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkis

pilent etsoyu istiyorum
o merdivenlerden çıkıp sahneye gelene kadar Türkiye'ye ayrılan süre biter gerçi ama olsun

sırnaşık şey

Nil'cim katılsın bencede.
Gerçi şarkıyı kendisi yazarsa İngilizce'de olsa kimse bişey anlamaz ama olsunsırnaşık şey

Trt Demet Akal'ın diyerek bir hata yapmaz umarım

bence ya ferhat,ya funda arar,ikisinede bayılıyorum ses var,görüntü var dağa ne olsun...:lepi:

bence tarkan mükemmel olur diyorum ama hüsrana uğramamak için katılmıyolar diye biliyorum ama demet akalın diyen arkadaşlarada katılıyorum çok iyi olacağına inanıyorum :lepi:

Nil ve Tarkan olabilir ama ben Yusuf Guney isaretledim...Sesi bence guzel eee yakisiklilikta var....Sesten almasa bile fizikten goturur bence... kaydirigubbakcemile2

valla artık hiç farketmez benim için.çünkü hiç inancım kalmadı bu eurovizyona.birinci olan şarkıyıda hiç beğenmedim neye göre oy verdiler anlamadım neredeyse bütün 12 puanları aldı.sadece sonuçları görmek için rafet el roman dedim.

mirkelam olabilir bence. çünkü açık hava konserinde seyretmiştim sahnesi çok güzel. candan erçetinde öyle ama o riske girmez. mirkelam en iyisi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…