2010 Avrupa Yakası anneleri nerelerdesiniz, bulamıyorum :(

sevyus_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
565
2
26
İstanbul
kimseyi bulamıyorum yokmu bir buluşma, mesajlaşma noktalarınız, biri beni aydınlatsınnnn:(( neredesiniz kızlar ben 2010 haziran annesiyim

ayyyy süper yaaa tanışalım ben sevinç
yanlız ilk önce 75 konuya cavap vermem lazım yaaa özelden mesaj yazamıyorum üfff yaaa
ama tanışmayı çok isterim sen ev hanımımısın, organ mafyasından filan değilsin demi :)
biraz paronayağımda :) şaka :)

ayyyy süper yaaa tanışalım ben sevinç
yanlız ilk önce 75 konuya cavap vermem lazım yaaa özelden mesaj yazamıyorum üfff yaaa
ama tanışmayı çok isterim sen ev hanımımısın, organ mafyasından filan değilsin demi :)
biraz paronayağımda :) şaka :)

Hahahh çok güldüm yorumunuzaa :1:

sevinş cnm tabiki önyargılı yakşamkata haklısın insan nede olsa korkuyor allaha şükür bir mafyaya üyeliğim yok 2,5 yaşında kızım var tanışalım isterim ev hanımıyım 27 yaşındayım

bu yeterli değil, savcılıktan temiz kağıdı, ikametkah, 12 adet vesikalık
:))))))))
:1:

ayyy modumdayım yine temizlik yaptım bugün bitirdimde çok neşelendim rahatladım :1:
bende 28 yaşındayım canım

bu yeterli değil, savcılıktan temiz kağıdı, ikametkah, 12 adet vesikalık
sanki teklifi sunan ben değilmişim gibi
:))))))))

ayyy modumdayım yine temizlik yaptım bugün bitirdimde çok neşelendim rahatladım :1:
bende 28 yaşındayım canım

eeee başka avrupa yakasında oturan yokmu beaaa ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi, çevre yapmak istiyenler, tanışalım kaynaşalım çoluk çocuk ortam olsan diyenler hadi ama :1:

ooo merhabalarrr niye hep bakmadığım günlerde yazıyorsunuz :1:
bu arada hopyangelyatla görüştük güzel bir arkadaşlık başladı aramızda darısı yeni gelenlerin başına:ssz:

selam kızlar bende geldım aranıza yer açın bakim bıraz dısımızı sıkarsak guzel bır arkadaslık baslar bence yazda geldı bende 2010 ağustos annesıyım hapyy senı tanıyormuyum forumdan karıstırdımmı bılmem ama sankı sait beyın hastasıydın hızmet hastanesı hakkında konusmustk senınle hepınıze tekrardan merhaba ben sefaköydeyım bır çoğunuzda yakınsınız havalar ısınsın ıyıce bır bulusma duzenlıyım benımde 2 buçuk yasında bır kızım var

evet cnm hatırldaım senınle daha öncede görüşmüştük sait beye gidiyorduk ıkımızde neden olmasın görüşelim çok uzak değiliz havlarda guzel çocuklar için değişiklik olur hem sevınçle görüşüyoruz guzel bır arkadaşlık oldu darısı senınle başımıza

merhaba bende aranıza katılayım benim kızımda 13agustos 2010 dogumlu bende allah kısmet ederse agustan itibaren bahçesehirde ikamet etmeye baslıycam.ogretmenim atamam cıktı ev tasıyoruz kimseyi tanımıyorum.vallah hala bulusmalarınız varmı ama ben cok isterim tanısmayı sizlerle.hem biz hem coıcuklar kaynasırlar.sizler hangi semtlerdesinz

Back